Komentatorski stol – Prva polovica

Opet kasnimo pa danas imamo samo jedno pitanje.

AEW je vratio gledatelje, NJPW isto, indie scena se vraća. No da li će išta od toga promijeniti činjenicu da je ovu godinu obilježila korona?

Vedran Karlić: Ne. Od toga ne možemo pobjeći. No, usprkos svemu tome, mislim da je wrestling napravio jako solidan posao da zadržimo interes. Jasno, osjetio se pad, pošto nije to to. Publika u wrestlingu je važan dio showa. Njen nedostatak se osjeti, čak i više nego u drugim sportovima. Ovo će biti godina korone štogod da se do kraja dogodilo.

Alen Butumović: Nema šanse da se izgubi taj dojam, odnosno ne dojam, nego da se zanemari ta činjenica da je korona pojela ovu godinu u svemu, pa tako i u wrestlingu. No, drago mi je da se sve nekako vraća u koliko-toliko normalno stanje i da će s vremenom nadam se sve postati onako kako je bilo i prije. Jasno je da je publika ogroman dio jednog wrestling showa. Mogu krenuti sam od sebe, meni publika užasno puno znači kada gledam neki meč ili neki show. Pokušao sam ja gledati i Raw i SmackDown i Dynamite i NXT bez publike, ali to nije to. Ma da su mečevi ne znam ni ja kakvi, da je sve vrhunsko odrađeno, kad nema publike sve gubi svoju čar. Tako da mi je drago da se i to lagano vraća na svoje, ja kada sam pogledao prvi dan Climaxa gdje zapravo ima publike na showu, meni je to bilo wow. Tako da se nadam da će mi se, usprkos obvezama, s povratkom publike vratiti i želja za gledanjem showova.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Prva polovica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*