Komentatorski stol – Ferrari

Opet kasnimo, možda nam treba neki brzi auto kako bi se ponovo vratili u stari ritam?

AEW je opet počeo koketirati s milijun gledatelja po epizodi. Ikakav komentar na to?

Vedran Karlić: Pa zapravo i ne. Bili su na toj putanji prije korone, sada su ponovo na toj putanji. Imaju ideju za svoj proizvod, drže se plana, žele da show priča za njih. Odradili su kvalitetan posao sigurnosti za vrijeme korone, dobili priliku imati i određeni postotak ljudi u publici. Ovo je samo kontinuitet svega toga.

Alen Butumović: Lijepo za čuti u svakom slučaju. Još ako se Dynamite i NXT razdvoje na posebne dane, mogle bi obje strane imati ikakve koristi, a Dynamite bi možda čak i prelazio milju na redovnoj bazi. Drago mi je to čuti naravno, show je stvarno kvalitetan, tako da su to sve zaslužili, a zaslužuju još i više.

Pred nama je NJPW-ov G1. Tko ga osvaja?

Vedran Karlić: Mogu reći tko ne osvaja. Naito. Iako bi bilo zanimljivo da uz dvije titule uzme i G1. Okada je uvijek izbor, no ja bih prije kazao da će Ibushi biti taj. White je isto opcija, kao i Tanahashi, dok je moj ‘dark horse’ Sanada.

Alen Butumović: Uvijek se to nekako vrti oko nekih glavnih faca tamo u Japanu, tako da su Okada i Tana uvijek kandidati. Ali uvijek postoji neko ime koje se favorizira više nego ostali. Prošle sam mu godine dao prednost, dajem mu i ove godine, tako da je moj izbor također Ibushi. Iako ni ne razmišljam nešto pretjerano oko toga tko će pobijediti, bitno mi je da dobijemo dobar turnir.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ferrari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*