WWE SummerSlam 2018 predviđanja

Mnogo mečeva je na cardu, zasigurno će ovo biti još jedna duga noć, no što je tu je, mi vam donosimo predviđanja ovdje, a vi nam naša možete ostaviti na forumu, što u Kockarnici što u temi za SummerSlam.

Zelina Vega & Andrade ‘Cien’ Almas vs Rusev & Aiden English (Kickoff)

Vedran Karlić: Cien, koji bi mogao biti ta meksička zvijezda koju toliko žele, i Rusev, koji je turbo zabavan i talentiran samo mu ne daju na priliku, su na kickoffu. Toliko o tome.

Alen Butumović: Bolje da su nam dali meč između Almasa i Ruseva umjesto ovoga. Ali ako je već ovako, onda je bolje što je na Kickoffu. Nadam se pobjedi Almasa i Vege a da onda Almas prijeđe na nešto ozbiljnije.

Cedric Alexander (c) vs Drew Gulak – Cruiserweight titula (Kickoff)

Vedran Karlić: Još jedan kickoff meč, koji će vjerojatno biti dobar, ali za kojeg mi ni najmanje nije briga.

Alen Butumović: Ogromna propuštena prilika što ovo nije na glavnom dijelu showa. U zadnje vrijeme na PPV-u nemaju Cruiserweight mečeve, sad su ga uspjeli staviti i opet ga stave na Kickoff. A meč bi mogao biti tako dobar i to bi bila fantastična promocija za 205 Live koji se ne može pohvaliti s dobrom gledanosti baš. Nadam se pobjedi Gulaka jer zaslužuje titulu.

B-Team (c) vs The Revival – Raw Tag Team titule (Kickoff)

Vedran Karlić: Kickoff, nije me briga. Plus, kompanija ima previše titula.

Alen Butumović: Dobra stvar je ta što meč neće biti previše dobar pa mi je drago što je na Kickoffu. Loša stvar je ta što će Revivalova pobjeda značiti vrlo malo, a zaslužuju mnogo više. Ili se možda varam, možda uopće neće dobiti ovo.

Finn Balor vs Baron Corbin

Vedran Karlić: Meni je Corbin toliko dosadan, zbilja sam se nadao kako će od njega nešto biti, no nikada nije. Nisam niti neki pretjerani fan Balora, premda mislim kako će ovo dobiti, tako da nemam interesa za ovim.

Alen Butumović: Ovaj feud nije trebao trajati ovoliko, ne gleda mi se još jedan njihov meč koji vrlo vjerojatno neće biti ništa bolji od njihovog Extreme Rules meča. Očekujem Balorovu pobjedu ovdje.

Carmella (c) vs Becky Lynch vs Charlotte – SmackDown Women’s titula

Vedran Karlić: Carmella s titulom je jedan od najvećih šamara ženskoj diviziji. Tako da bi ovaj meč bio bolji da nje nema u meču. Štoviše, tkogod osvoji je miljama bolja opcija nego će Carmella ikada biti. Meni je ona bila prilično zabavna, no u nekom trenutku nešto moraš i u ringu pokazati, ona nije. Becky je moj favorit.

Alen Butumović: Mislim da bi meč mogao biti poprilično dobar budući da su Charlotte i Becky u njemu. Feud su dobro izgradili na temelju tenzija između njih dvije tako da se veselim vidjeti ishod ovoga meča. Volio bih da Becky uzme titulu i da onda Charlotte napravi heel turn što bi postavilo temlje za njihov feud nakon SummerSlama.

Alexa Bliss (c) vs Ronda Rousey – Raw Women’s titula

Vedran Karlić: Nisam siguran što misliti o ovom meču. Alexa je super kao lik, užasna kao prvak. S druge pak strane, najmanje mi treba ženska verzija Lesnara, koja će uzet titulu i nikada je neće biti. Isto tako mislim kako njoj titula nije potrebna, da je WM bolji trenutak za to. No hej, ovo je WWE. Hoće li meč biti dobar? Iznad mojih niskih očekivanja.

Alen Butumović: Ne znam kojem se ishodu manje veselim. Ne gleda mi se ovaj meč iskreno, volio bih da traje što kraće. Ako moram birati od dva zla ono manje, onda biram Alexino zadržavanje titule. Rondu ne želim kao prvaka jer to odmah znači propast za ostatak divizije.

Braun Strowman vs Kevin Owens – MITB kofer 

Vedran Karlić: Znate što sam kazao za Carmellu, kako u nekom trenutku nešto treba pokazati u ringu. za mene je i Braun u toj kategoriji. Meni nije dosta ‘ja urličem i prevrčem stvari’ lik, premda dovoljno dobro funkcionira u toj varijanti. Osim toga, zar takav od stijene odvaljen momak treba MITB da postane prvak? Isto tako ne treba ni Owens, no uz njegov karakter bi to bilo puno bolje. Bit će ovo meč u kojem će puno previše misliti o tome kako nekoga zaštiti i bit će u najbolju ruku prosječan, te mislim kako Braun zadržava kofer.

Alen Butumović: Ja bih volio vidjeti Owensovu pobjedu ovdje, čisto da naprave nešto neočekivano i iznenađujuće. A to bi po meni bila fantastična odluka, zamislite da Owens uzme kofer i istu je noć unovči i postane prvak! To bi po meni bio izvrstan booking. Ako ću realno, očekujem Strowmanovu pobjedu ovdje i jedan prosječan meč.

The Bludgeon Brothers (c) vs New Day – SmackDown Tag Team titule

Vedran Karlić: Molim vas, dajte ovom meču preko deset minuta i imat ćete dobar meč. New Day malo kada razočara. Te nekako mislim kako će ponovo ugrabiti titule.

Alen Butumović: Ako ovo dobije onaj isti tretman koje se ove titule na WrestleManiji, onda nas čeka jedan vrlo razočaravajuć meč. Ja se nadam da sam u krivu. Ovo može biti jako dobar meč ako dobiju vremenu. Volio bih da New Day pobijedi čisto zbog toga što su zanimljiviji i što Bludgeoni nisu mnogo pokazali kao prvaci. New Day može pružiti mnogo zanimljivije mečeve s Barom, Usosima i ostalima.

Shinsuke Nakamura (c) vs Jeff Hardy – United States titula

Vedran Karlić: Nešto nešto nešto. Us titula. Nešto nešto nešto. Imaju meč. Otprilike se tako osjećam. I nije me briga za meč. Tko će dobiti? Kažem Nakamura, odlučio sam bacanjem novčića.

Alen Butumović: Imali su prilično dobar meč na SmackDownu, ako to ponove ovdje, bit će dobro. Vjerujem da će dobiti vremena budući da im je meč na Extreme Rules PPV-u trajao nekoliko sekundi. Isto tako očekujem i pojavu Ortona u nekom obliku u ovom meču. Nakamura će vjerojatno zadržati što je dobra odluka.

Dolph Ziggler (c) vs Seth Rollins – Intercontinental titula

Vedran Karlić: Kako meni ovo smrdi na neki turn, možda i više od jednog. Nakon Ironman meča nismo smjeli imati još jedan. Po meni je to stipulacija koja završava program. No mislim kako Rollins dolazi do titule.

Alen Butumović: Iskreno se nadam da će Ambrose napraviti turn ovdje. To je jedino zapravo što me zanima tu. Meč će vjerojatno biti dobar, ali će biti ispunjen upletima. Šteta, baš kao i Vedran, mislim da se meč nije trebao dogoditi nakon Ironman meča. Jer ovo je čista degradacija rivalstva. Zato kažem, Ambroseov turn može ovo učiniti zanimljivim.

Daniel Bryan vs The Miz 

Vedran Karlić: Ovo će biti dobro. Ovo će biti vrlo dobro. Pogotovo ako naprave odličnu psihologiju u ringu. Njih dva nisu najbolji prijatelji, njihove filozofije i pogledi na wrestling su drugačiji, no karijere su im se često puta srele. Od ovoga očekujem puno, uz nadu kako Miz dobiva. To želim iz dva razloga. Prvi je DB neće ostati u kompaniji. Drugi je da hoće pa je za nastavak programa bolje da Miz dobije prvi meč.

Alen Butumović: I evo dolazimo do prvog meča koji potencijalno može biti izvanredan. Jedini feud na koji apsolutno nemam nikakve zamjerke i u čemu sam totalno uživao. Imali su oni vrlo dobrih meča u prošlosti, ali ovo je jedan sasvim novi meč jer su se u međuvremenu ova dva lika mnogo promijenila i mnogo su evoluirala u ono što su danas, tako da ovaj meč ima neke sasvim druge dimenzije i ima puno više naboja. Tako da, jedva čekam ovo i nadam se da neće razočarati. Možda čak i dobijemo WWE MOTY što ne govori puno za ovu godinu, ali govori ipak nešto.

AJ Styles (c) vs Samoa Joe – WWE titula

Vedran Karlić: TNA je pokazao koliko oni mogu napraviti. Očekivanja velika, potencijal velik, i mislim da je vrijeme da Joe uzme titulu.

Alen Butumović: Nadam se da neće razočarati kao Nakamura i AJ, nakon tog rivalstva više mi ništa nije sigurno. No, ne vidim zašto bi, feud su solidno odradili, heata ima, samo trebaju dostaviti u ringu i to je to. Nekako mislim da Styles uzima titulu, ali onda ne bi imalo baš smisla da nastave feud osim ako ne učine nekakav završetak koji će im to omogućiti. Ja se ne bih bunio protiv toga da Joe uzme ovaj meč jer mislim da to zaslužuje i da bi bio odličan prvak.

Brock Lesnar (c) vs Roman Reigns – Universal titula

Vedran Karlić: Royal Rumble 2015 je početak priče koja je imala samo jedno dobro poglavlje. WM 31 meč. Nakon toga smo ih još nekoliko puta vidjeli u ringu, sa manje više istom pričom, u kojoj jadni Roman nikada ne dobiva prilike. Tri i pol godine kasnije trakavici bi napokon mogao doći kraj. Roman bi napokon mogao uzeti titulu, nakon što kickouta iz barem 6 F5, pošto je zadnji put uspio preživjeti 5. Meč me ni malo ne zanima. Briga me za Lesnara, ne želim gledati protežea Romana. Njihov ovogodišnji WM meč je jedan od najgorih mečeva godine. Idući puta kada poželim gledati istu stvar toliko dugo, uzet ću Santu Barbaru ili Dinastiju te gledati. Više ću se zabaviti.

Alen Butumović: Ne gleda mi se ovaj meč i nadam se da će što kraće trajati. I nadam se da će se dogoditi nešto što će za promjenu biti zanimljivo, a to je ili Heymanov turn ili promjena prvaka. Pa makar to bio i Roman Reigns. Vrijeme je da Lesnar ode, da po mogućnosti nestane, postalo mi je muka gledati ga iako se ni ne pojavljuje često. Od meča ne očekujem ništa, kada bih očekivao nešto bio bih budala koja ne uči iz prošlosti. A prošlost, pogotovo ova bliža, daje naznake da ovo neće biti dobro.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE SummerSlam 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*