WWE Money in the Bank 2018 predviđanja

Pred nama je Money in the Bank PPV, a mi vam donosimo vaša predviđanja. Komentirajte i vi na našem forumu.

Bludgeon Brothers (c) vs The Club – SmackDown Tag Team titule

Alen Butumović: Toliko su bitni da su na Kickoffu. Valjda će onda dobiti bar 10 minuta i producirati solidan meč. Mislim da to imaju u sebi, a sad ćemo vidjeti. Ono što je sigurno je to da titula neće mijenjati svog vlasnika.

Vedran Karlić: Nije me briga za Kickoff meč, tako da bi bilo najbolje da pojas zadrži ruke.

Bobby Lashley vs Sami Zayn

Alen Butumović: Kandidat za najgori feud godine, a sumnjam da bi i meč mogao biti posebno dobar. Lashley mi uopće nije sjeo otkako se vratio, a još su ga gurali u onako grozne segmente gdje su sramotili i njega, ali i Zayna. Da se bar ovaj meč neće dogoditi.

Vedran Karlić: Program koji će se pamtiti kao jedan od najgorih ove godine. Da, Zayn je odradio dobar posao kao negativac, ali s programom koji je bio smeće. Tkogod dobije neće dobiti neki momentum. I mislim kako će to biti Lashley.

Daniel Bryan vs Big Cass

Alen Butumović: Imali su čak i prilično dobar meč na Backlashu, ali nisam htio da se ovo nastavi i nažalost je. Valjda neće smarati ovdje i nadam se da Bryan uzima još jednu pobjedu pa da ovo sve više završi.

Vedran Karlić: Big Cass je toliko loš da ni s DBom nemre imati dobar meč. To sve govori. Bryan nek ga još jednom dobio i neka ga maknu od ovog ‘talenta’.

Carmella (c) vs Asuka – SmackDown Women’s titula

Alen Butumović: Carmella je odlična kada treba odraditi jedan kvalitetan segment, ali se u ringu još nije dokazala, stoga ne mislim da ćemo ovdje dobiti nešto posebno dobar meč, premda bih ja volio da to bude tako. Ako s nekim može imati kvalitetniji meč od svoga prosjeka, onda je to Asuka. Ovdje je malo nepredvidljivija situacija što se tiče pobjednika, ne vidim Carmellu da gubi titulu još, a ne znam kako će Asuki dati još jedan poraz na PPV-u.

Vedran Karlić: Asuka je miljama bolja u ringnu, što znači ako će titula ostati na Carmelli, a ja nekako mislim kako hoće, da se nešto mora dogoditi. A to pak znači kako će meč biti samo podloga za to.

Nia Jax (c) vs Ronda Rousey – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Kad sam čuo glasine kako ovo možda mogao biti main event PPV-a, pomislio sam da uopće neću ni gledati ovaj PPV. Pa čak i ako je to možda bilo, to uopće ne bi trebala opcija ni u snu. Meč će u najboljem slučaju biti loš, a nije ni feud bio bolji. Otkud su ga najavili odjednom i bez ikakve dosljednosti, tu će još Ronda ugrabiti pobjedu i titulu. Nadam se da netko uzima kofer s Rawa te da uzima titulu iste večeri.

Vedran Karlić: Uh. Neću komentirati. Odbijam komentirati.

Seth Rollins (c) vs Elias – Intercontinental titula

Alen Butumović: Dolazimo do prvog meča večeri koji ono stvarno ima potencijala biti nešto. Elias može ići u ringu kada ima dobrog protivnika, a Seth je lud zadnjih mjeseci i ima sjajnu vladavinu, tako da bi ovo mogao biti jedan dark horse za najbolji mid-card meč večeri. Samo što Elias nekada previše zna smarati sa svojim control segmentom, tako da se nadam da će to izbjeći i dati što više izmjenične akcije. Očekujem Rollinsovu pobjedu jer ne treba još prekidati njegovu vladavinu, pa čak i ako bih možda nekada htio vidjeti Eliasa kao prvaka. Nekada.

Vedran Karlić: Seth je odličan prvak, a ako žele napraviti tranziciju te ga prebaciti na važniju titulu, mislim da Elias nije baš dobra osoba protiv koje treba izgubiti titulu. Meč bi mogao biti najbolji singles meč večeri.

Roman Reigns vs Jinder Mahal

Alen Butumović: Ovo će biti jedan od najboljih mečeva godine, mislim da će čak biti bolji i od sinoćnjeg Ciampa/Gargano meča i od Okada/Omega meča od prije tjedan dana. Ovo su dva neizmjerno dobra talenta koja zajedno rade čuda i sigurno će proizvesti meč koji će se pamtiti i o kojem će se pričati još dugo vremena. Nije me briga tko će pobijediti jer će obojica biti zaštićeni fantastičnim mečom, tako da tu nemaju brige.

Vedran Karlić: Bit će popularno u Indiji. I ne, nije me briga niti tko će dobiti. Ne zanima me ovaj meč.

Ženski Money in the Bank Ladder meč

Alen Butumović: Sumnjam da će biti odličan meč premda mi se postava čini boljom nego prošle godine i nećemo imati Ellswortha da uzme kofer. Ali moglo bi biti jako zabavno pošto imamo svakakvih cura. Ember je definitivno svježa krv i sigurno će raditi impresivne stvari. Zapravo sve mi se čine dobrima osim Lane za koju se iskreno bojim kako će se snaći ovdje u ovome meču, možda je i nisu trebali staviti. Naomi će isto raditi dobre stvari s ljestvama pošto je jedna od najatraktivnijih highflying cura na rosteru. Kao što rekoh ranije u ovom članku, nadam se da netko od Raw cura uzima i iskorištava iste večeri pa da smo na konju. Inače će biti pakao.

Vedran Karlić: Ember Moon bi bio moj izbor, pošto jako brzo mogu od nje stvoriti zvijezdu. Sada kada sam to rekao, nekako sam osjećaja da će Lana dobiti meč, zato što ona ima najmanje kredibiliteta da uzme titulu, nešto kao Carmella lani. Meč će biti dobar, premda vjerojatno ne toliko dobat kao muški.

Muški Money in the Bank Ladder meč

Alen Butumović: Ovo itekako može biti izvanredan meč. Prva i glavna nepoznanica ovoga meč je koji će član New Daya predstavljati ih u meču. Sviđa mi se da su tu odluku odložili za prije početka samog meča, to im nekako odmah daje prednost u početku i čini ih validnim učesnicima, tko god da ušao. Čini mi se da će Big E biti taj pošto pretpostavljam da imaju planove s njim i ovaj meč bi mogao biti dobra odskočna daska za to. Učesnici u meču uglavnom nisu highflying hrvači nego su više snagatori, ali imamo recimo Balora i Owensa koji će donekle zadovoljiti i highflying uvjete ako bude trebalo. Interakcije sa Joeom i Strowmanom mene jako interesiraju i nadam se da će se desiti par takvih. Volio bih da Miz uzme, mislim da čovjek to zaslužuje i da ga treba lagano gurnuti prema titulu. Premda se ne bih bunio niti da recimo Joe osvoji.

Vedran Karlić: Tkogod dobio mislim da će biti dobar izbor. Volio bih Ruseva s titulom, ili Miza. I mislim kako nas čeka dobar meč.

AJ Styles (c) vs Shinsuke Nakamura – Last Man Standing meč za WWE titulu

Alen Butumović: Osjećam se kao da se već dva mjeseca ponavljam što je možda zato što se zaista ponavljam, a da nisam toga u potpunosti svjestan. Imali su već tko zna koliko prilika, nisu uspjeli uraditi odličan meč. A toliko je uzbuđenja tamo u trećem i početkom 4. mjeseca bilo. I evo nas sad sredinom 6. mjeseca i nikoga nije briga za ovo. S pravom. Razumijem one koji su odustali od ovoga. I ja bih da nisam toliki optimist i da uvijek radije volim biti suzdržan nego stvarati hajku. Ali da jesu razočarali jesu. I sada imaju stipulaciju koja im daje takvu slobodu da rade sve ono što iz nekog razloga nisu napravili u prethodnim susretima. Neka si dadu malo volje i želje da naprave nešto maestralno. Ne očekujem Ciampa/Gargano reprizu, to nitko neće moći napraviti na ovom cardu, ali dajte nam odličan meč više. Mislim da to zaslužujemo.

Vedran Karlić: Mene nije briga, dobili smo tri loša meča. Ne zanima me četvrti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Money in the Bank 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*