WWE Hell in a Cell 2018 predviđanja

Donosimo vam naša predviđanja za Hell in a Cell PPV, pročitajte ih u nastavku.

New Day (c) vs Rusev & English – SmackDown Tag Team titule (Kickoff)

Alen Butumović: Ne znam zašto su ovaj meč prebacili na Kickoff jer jednako zaslužuje poziciju na glavnom cardu kao i svaki ostali meč na cardu. Meč bi mogao biti jako zabavan i da je na glavnom cardu bio bi možda jedan od boljih mečeva na cardu. Ne bih imao problema s tim da Rusev i English postanu prvaci.

Vedran Karlić: Ja se držim one stare, ako vas nije briga za meč, a sve što je na Kickoffu spada u tu kategriju, nije ni mene briga za meč.

Ronda Rousey (c) vs Alexa Bliss – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Nisam imao volje gledati ovo na SummerSlamu, nemam gledati volje gledati ni ovdje. Nadam se što kraćem meču, ali ovo će vjerojatno trajati duže nego SummerSlam meč.

Vedran Karlić: Imat će meč, nije me briga za meč. I to je otprilike to. Te osim Alexa ne skupi cijeli tim, nema šanse da će skinuti titulu s Ronde. A sve što nam treba je još jedan ženski stable koji nejde nikud.

Charlotte (c) vs Becky Lynch – SmackDown Women’s titula

Alen Butumović: U teoriji jako dobro građen feud koji bi bio i odličan da su odmah išli s Becky kao pozitivkom ili u najgorem slučaju s tweener karakterom. Ovako su se malo smrdali na početku, ali nema veze, očekujem jako dobar meč s dosta heata. Pretpostavljam kako će Charlotte zadržati titulu i kako će se ovo nastaviti, s čim sam apsolutno u redu.

Vedran Karlić: Meč koji me jako zanima. Ok, zeznuli su program na startu. Mislim da su išli krivim putem, zato će im ovaj meč daje priliku ponovo postaviti program od nule. I nadam se da ovog puta neće zeznuti. Charlotte koja na neki prljavi način zadržava titulu i postaje heel, što je meni logično da ona bude u programu, je nešto s čime bih bio zadovoljan.

Daniel Bryan & Brie Bella vs The Miz & Maryse

Alen Butumović: Ako Bryan i Miz budu u ringu provodili što više vremena, onda će biti dobar meč. Ako se više stavi fokus na cure, onda bi mogao biti meč bezveze. Nadam se kako će nakon ovoga isključiti ili barem donekle povući Maryse i Brie iz ove priče i da će Bryan i Miz moći nesmetano nastaviti sa svojim mečevima. Ovdje očekujem pobjedu Bryana i Brie kako bi Bryan na neki način vratio pobjedu.

Vedran Karlić: Osjećaja sam kako će Brie dobiti Maryse kako bi zaštitili svoj glavni program. Što po meni itekako ima smisla. Ovo je program kojeg mogu jošprilično dugo vrtiti, način na koji su postavili meč ima smisla.

McIntyre & Ziggler (c) vs Ambrose & Rollins – Raw Tag Team titule

Alen Butumović: Mogao bi biti jako dobar meč i drago mi je da su titule na liniji i da više ne moramo gledati B-Team kao prvake. Ne vjerujem da će Rollins i Ambrose uzeti titule i iskreno, ne bih volio to nimalo, budući da želim da Revival krene prema titulama. Ali ovo bi mogao biti jedan od boljih mečeva večeri.

Vedran Karlić: Ne želim da Shield uzme titulu, neka je Ziggler i Drew malo drže, prije nego Drew krene u singles vode. No sam meč, mogao bi biti jedan od boljih u noći.

Randy Orton vs Jeff Hardy – Hell in a Cell meč

Alen Butumović: Vidjet ćemo koliko će im ova stipulacija pomoći da naprave bolji meč. Mislim da imaju dovoljno dobar feud da zasluže ovu stipulaciju i ne mogu njih kriviti što Joe i Styles sada nisu dobili stipulaciju jer ovaj meč to definitivno više zaslužuje nego recimo Reigns i Strowman. Ako ovo bude dobar meč, bit ću super zadovoljan. Ako kojim slučajem bude više od toga, onda ću biti oduševljen. Ipak je to Jeff Hardy u 2018. godini i Orton za kojeg do samog meča ne znamo u kakvom je raspoloženju.

Vedran Karlić: Ovaj meč bi bio bolji prije par godina. Priča nije loša, ali me nisu kupili, tako da imam osjećaj kako je Hell in a Cell tu kako bi sakrio sve njihove mane. A to bi mogli dobro napraviti. Očekujem solidno, ne više od tog. Tko dobiva? Nemam pojma.

AJ Styles (c) vs Samoa Joe – WWE titula

Alen Butumović: Apsolutni je grijeh ne dati ovome meču stipulaciju. Ako je to ijedan meč zaslužio, onda je to definitivno ovaj. No, svejedno, nadam se odličnom meču kao i na SummerSlamu, samo se nadam kako će ovaj imati regularan kraj i definiranog pobjednika jer ako opet naprave diskvalifikaciju ili nekog vraga, previše će ličiti na Nakamura/Styles program, a svi znamo koje je naše generalno mišljenje o tome programu. Ne vjerujem da će Joe uzeti titulu, ali želim da se ovo nastavi na barem još jedan meč.

Vedran Karlić: Još mi nije jasno zašto ovaj program nije dobio HiaC stipulaciju, no što je tu je. Mislim kako ćemo imati dobar meč, a sve će ovisiti o tome kakav će biti kraj. Zadnji put je bio dobar, jedan od malobrojnih dobrih DQ krajeva unutar kompanije, no ako žele ponoviti DQ kraj, onda će morati uložiti puno kreativnog truda da to ne izgleda loše. To znači kako mi se čini da bi mogli imati čist kraj, ili barem ‘čist’ pod navodnicima. Volio bih da Samoe Joe dobije titulu, pa da se program nastavi kako je AJ ganja kako bi je vratio.

Roman Reigns (c) vs Braun Strowman – Hell in a Cell meč za Universal titulu (Foley sudac)

Alen Butumović: Imaju ovdje dvije upitne (čitajte loše) odluke. Prva je ta da je ovo uopće Hell in a Cell meč iako nema nikakvog razloga za to. Istina, možemo gledati to da Shield ima probleme s cijelim rosterom pa bi ovo moglo spriječiti ulazak istih, ali oni tu priču uopće nisu izgradili u tome smjeru, tako da to ne vrijedi. Druga, Foley je sudac. Zašto? Totalno glupo, loše i forsirano. Opet se pozivaju na taj njegov pad koji se desio u prošlom tisućljeću i to mi već ide na živce. Nadam se barem solidnom meču kojeg bi overbooking mogao učiniti zabavnim.

Vedran Karlić: Tu imamo stipulaciiju iz više razloga. Kako bi Roman mogao biti main event, kako bi WWE sakrio da je Strowman zapravo loš u ringu, ili u najboljem slučaju prosječan. Kako bi Braun mogao urlikati i rušiti stvari, te kako bi se podsjetili da ima rak mozga. Pošto je valjda jedini koji je napravio heel turn, a da pri tome nije keširao kovčeg, nego iz nekog razloga ima meč za titulu. Ako ćeš već napast, barem uzmi titulu… I tu je na kraju potpuno nepotrebni sudac, što će dio fokusa meča staviti na njega gdje će ljudi pratiti ‘što će on npraviti’. Zabavno? Lako moguće. Dobar meč? Iskreno ne vjerujem, no nadam se. Braun kao prvak? Isto nadam se.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Hell in a Cell 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*