WWE Backlash 2018 predviđanja

Backlash je pred nama, a ProHrvanje vam donosi tradicionalna predviđanja za PPV. Vi također možete svoja predviđanja ostaviti na našem forumu ili odigrati Kockarnicu.

AJ Styles (c) vs Shinsuke Nakamura – No DQ meč za WWE titulu

Alen Butumović: Treći meč i nadam se treća sreća. U prva dva meča nisu dostavili kvalitetu kakvu smo očekivali. U ovom trećem zaista nemaju prostora niti bilo kakve isprike da to naprave opet. Jer ako sada ne dostave odličan meč, što je s hypeom koji je imao ovaj meč prije nego se prvi puta dogodio? Build je solidan i imam uzbuđenja za meč, iako je i to moglo biti dosta veće, ali sam opet malo zabrinut da ćemo ostati zakinuti. No DQ stipulacija im daje dosta prostora, ne samo da ostave priču oko tih udaraca u međunožje, nego da i iskoriste mogućnost korištenja oružja. Stvarno se nadam kvaliteti. I nadam se da će ovo biti main event. Što se tiče pobjednika, mislim da Nakamura uzima nekim prljavim načinom titulu što će ovdje biti zapravo dopušteno zbog stipulacije.

Vedran Karlić: Mislim kako će zbog stipulacije Nakamura uzeti titulu, ja bih volio vjerovati da će imati dobar meč, ali to se već dva puta očekivalo. Ostavit ću očekivanja niskima, tada će me teže razočarati.

Roman Reigns vs Samoa Joe

Alen Butumović: Valjda jedini meč za kojeg sam nekako uvjeren da neće razočarati. Reigns i Joe su stvarno imali kvalitetnih mečeva, ali svi su se desili na epizodi Rawa. Ovo je ja mislim prvi koji će se dogoditi na PPV-u i ja jedva čekam. Njih dvojica imaju kemiju jedan s drugim, mogu napraviti super meč i ako dobiju vremena, mislim kako bi ovo mogao biti i najbolji meč večeri. Volio bih da Joe osvoji ovdje i da ona s tom pobjedom krene na WWE titulu. Reigns ionako neće uskoro dobiti meč za titulu jer tko zna kad će se Lesnar pojaviti. Mislim da je Joeu potrebnija pobjeda jer se tek vratio i pobjeda nad Reignsom bi mu dala hrpu momentuma.

Vedran Karlić: Volio bih vjerovati kako će Joe ovo dobiti, nekako imam osjećaj kako će se ‘Reigns trebati vratiti na pravi put’ nakon dva poraza protiv Lesnara. Nadam se kako meč neće razočarati.

Seth Rollins (c) vs The Miz – Intercontinental titula

Alen Butumović: Mislim kako ovo neće biti odličan meč, ali kako će biti vrlo blizu tome. Mizovi PPV mečevi su uvijek kvalitetni, a ovdje je u ringu s Rollinsom, tako da nema dvojbe da će ovo biti vrlo zanimljivo. Rezultat je prilično predvidljiv zbog okolnosti koje je uzrokovao shake-up. Rollins će ovo uzeti, a Miz će ostati na SmackDownu vjerojatno zbog feuda s Bryanom.

Vedran Karlić: Očekujem solidan meč, ali mislim kako Miz neće dobiti. Što je šteta, pogotovo zato što bi ovo bila zadnja šansa za titulu dokle god ostane na Smackdownu, a toliko je blizu rekorda.

Jeff Hardy (c) vs Randy Orton – United States titula

Alen Butumović: Sve ovisi o tome kakvog će Orton raspoloženja biti. Jeff i dalje može imati dobar meč, ali ovo mi zvuči tako 2008. godina te baš nisam siguran hoće li ovo biti dobar meč. Ja bih volio da to bude tako, ali stvarno ne znam. Zanima me kakva će dinamika biti ovdje pošto su obojica pozitivci te na koji će način pokušati proizvesti napetost. Nadam se da će ovo biti barem solidno. Predviđam da će Hardy zadržati titulu jer nam treba jedan malo duži US prvak. Stavljanje titule na Ortona bilo bi malo besmisleno.

Vedran Karlić: Niska očekivanja, sve će ovisiti koliko se Ortonu da raditi, al nekako mislim kako Jeff zadržava.

Daniel Bryan vs Big Cass

Alen Butumović: Interesira me meč čisto da vidim na kojoj će razini biti Big Cass i ima li ikakvog napretka u ringu. No, ako meč ikako bude bio dobar, mislim da će to biti isključivo zahvaljujući Bryanu. Meč mogu napraviti dobrim ako ne bude trajao duže od 10-12 minuta i ako ne bude previše control segmenata Cassa. I nadam se da će dati Bryanu pobjedu ovdje. Ali s obzirom da očito imaju nešto u planu s Cassom, ne bi me čudilo da i njemu dadnu pobjedu što bi po meni bilo bez veze.

Vedran Karlić: Ne zanima me Big Cass, nadam se kako će DB dobiti sav momentum kojeg zaslužuje.

Bobby Lashley & Braun Strowman vs Kevin Owens & Sami Zayn

Alen Butumović: Ovo je zapravo dark horse večeri. Imali su onaj jedan vrlo zabavan meč prije nekoliko tjedana na Rawu i ako to ponove ovdje, mislim da nas čeka jedan kvalitetan meč. Lashley/Strowman tim čini se kao dobitna kombinacija, a o Zayn/Owens timu se ne treba previše pričati, tako da mislim da smo dobili jednu vrlo zanimljivu i dinamičnu kombinaciju ovdje. Pretpostavljam da će Lashley i Strowman uzeti pobjedu, premda pobjeda Owensa i Zayna nije nemoguća.

Vedran Karlić: Ovdje sam jako 50-50, premda sam gotovo siguran kako Strowman neće biti taj koji će pretrpjeti pin ako njegov tim izgubi. Zato nekako više naginjem na to da će njegov tim dobiti, pošto nije baš dobro ni da Lashley pretrpi pin, a tek su ga vratili. Mogao bi ovo biti dobar meč.

Carmella (c) vs Charlotte – SmackDown Women’s titula

Alen Butumović: Moglo bi ovo biti solidno. Interesira me kako će se Carmella snaći u ringu i hoće li Charlotte imati dobrog utjecaja na njene sposobnosti. Ako bude upalilo, bit će solidno. Mislim da će Carmella ovdje zadržati titulu te da će Asuka od nje uzeti pojas. Što bi postavilo Asuka/Charlotte revanš jer Charlotte ima pobjedu nad Asukom.

Vedran Karlić: Ne shvaćam Carmellu ozbiljno, nakon što su je gotovo godinu dana držali na dnu. Tako da mi interes za meč ne postoji, a samim time niti interes oko toga tko će ugrabiti titulu. No mislim da će ostati na istoj osobi. Glavno pitanje koje imam je oko Carmelle u ringu, dugo je nismo vidjeli u iole ozbiljnoj ulozi.

Nia Jax (c) vs Alexa Bliss – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Ne interesira me ovo previše, mislim kako neće biti ništa bolje od WrestleMania meča koji je bio prosječan. Nia zadržava titulu i to je to.

Vedran Karlić: Što kraće to bolje. Pojas ostaje gdje je. Tako bih ja odradio meč.

Ruby Riott vs Bayley – Kickoff

Alen Butumović: Moglo bi biti solidno, ali zašto bi me bilo briga za ovaj meč?

Vedran Karlić: S velikim guštom ću preskočiti kickoff.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Backlash 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*