Komentatorski stol – Cvijet

Cvjetovi su ovotjedna tema, no nećemo duljiti na uvodu, idemo na pitanja.

1. Dean Ambrose napravio je svoj povratak i udružio se sa Sethom protiv Drewa i Zigglera. Kako komentirate njegov novi izgled, je li to možda naznaka skorog heel turna i kada bi se isti trebao dogoditi? 

Alen Butumović: Trebala mu je svježina definitivno, što karakterno što fizički. Meni se dopada njegov izgled, sigurno bi se uklapao u nekakav heel karakter. A sad ostaje vidjeti kad će i hoće li uopće povući taj okidač. Ja bih da se desi već na SummerSlamu jer s time ne treba puno čekati. Neće ništa postići ako budu to odgađali.

Vedran Karlić: Meni izgleda jako loše, kao da je pojeo malo previše steroida. Mislim kako nisu dobro odradili njegov povratak, a nadam se kako će napraviti heel turn. Možda ako Seth dođe do IC, a Roman do Universal titule, te on ostane praznih ruku.

2. Mnogi se pitaju hoće li Tanahashi uopće zadržati pravo borbe za IWGP titulu do Wrestle Kingdoma budući da će vjerojatno imati dvije obrane do tog meča. Što vi mislite po tom pitanju?

Alen Butumović: Ja ne bih volio da se to dogodi, neka Tana ide u main event, mislim da to i zaslužuje, a nema ni neke potrebe mijenjati. Jay White nije nikakva opcija. Druga opcija je Okada, ali ni to mi se ne dopada. Neka ostane ovako kako je.

Vedran Karlić: Tana za WK. Ili Tana dobije pa ima još jedan zadnji run s titulom. Ili Omega dobije i njega. No kako god, Omega time ima drugu godinu za redom WK main event, što pokazuje da kompanija ima puno povjerenja u njega.

3. Ovaj tjedan je dosta prašine digla priča oko Meltzera i Peyton Royce. Naime, Meltzer je rekao kako mu je puno bolje izgledala u NXT-u jer je bila mršavija. Nekoliko WWE hrvača okomilo se na Meltzera nakon ovoga. Vaša razmišljanja o ovoj situaciji? 

Alen Butumović: Nisam ni na čijoj strani ovdje. Meltzer nije trebao ovo reći, odnosno nije bilo potrebe jednostavno. Njeno je pravo da sa sobom radi što želi, nitko je ne može osuditi jer se plastificirala. S druge strane, to je samo njegovo mišljenje s kojim se možeš slagati ili ne slagati kao i sve što se tiče njega a da je subjektivne prirode i nije se trebalo dizati toliko prašine. Nije trebao reći, no ispričao se koliko vidim i to je to. Previše se prašine diže. Zaista previše.

Vedran Karlić: Ima tu punu aspekta. Meltzer nije htio to kazati na ovaj način, ispalo je jako nespretno, ciljao je na nešto drugo. No to ga ne opravdava do kraja. S druge strane, mnoge WWE zvijezde su digle glas, a istovremeno pričaju kako ih ‘ne zanima mišljenje Meltzera’, no nisu digle glas kada žene nisu mogle u S. Arabiju. Puno licemjerja. I puno previše prašine za nešto za što se Dave ispričao, i gdje nije bilo nikakve štete.

4. Tko ima zanimljivije mečeve za ovogodišnji SummerSlam, Raw ili SmackDown? 

Alen Butumović: SmackDown definitivno. Imaju dva meča koja mene najviše zanimaju – to su Joe/Styles i Miz/Bryan. Ne znam ima li Raw uopće ima neki zanimljiv meč. Vjerojatno baš i nema.

Vedran Karlić: To ko da me pitaš dal ti je bolji sladoled od vanilije ili prazan kornet. Raw je upravo to, prazan kornet. Čak i sladoled od vanilije ne mora biti najbolji, bolji je nego prazan kornet.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Cvijet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*