WWE Elimination Chamber 2017 preview

Elimination Chamber je sutra, a kao i uvijek na redu je preview tog događaja i svih mečeva koji će se dogoditi na showu:

John Cena (c) vs AJ Styles vs Baron Corbin vs Dean Ambrose vs The Miz vs Bray Wyatt (Elimination Chamber za WWE titulu)

John Cena je na Royal Rumbleu pobijedio Stylesa i tako osvojio WWE titulu po 16-ti puta pritom izjednačivši rekord u broju osvojenih svjetskih titula s Ric Flairom. No, odmah dva tjedna kasnije će biti stavljen na veliki test, a to je upravo ovaj Elimination Chamber meč u kojem će Cena morati braniti titulu protiv pet drugih ljudi koje možete vidjeti iznad na slici. Pravila meča su jednostavno, dvojica započinju meč, a svakih nekoliko minuta ulazi netko drugi. Protivnici se eliminiraju pinom ili zahvatom. WWE je najavio da ćemo vidjeti novi izgled samog kaveza kako bi se prilagodili novim arenama. Pobjednik ovoga meča branit će pojas na WrestleManiji protiv Randya Ortona koji je osvojio Royal Rumble.

Luke Harper vs Randy Orton 

Orton je prije nekoliko mjeseci ušao u Wyatt obitelj, no Harper je oduvijek bio skeptičan o tome i nije potpuno vjerovao Ortonu. Orton i Wyatt su uspješno osvojili Tag Team titule na TLC-u, no kada su ih Harper i Orton branili, došlo je do nesuglasica te su ih izgubili. Krenuli su zatim međusobni sukobi, a čak smo prije nekoliko tjedana vidjeli njihov međusobni meč jer je Wyatt tako htio – da svoje probleme riješe u ringu. No, taj meč nije donio mnogo koristi za njih te je Harper odlučio napasti i Wyatta u nekoliko navrata. Orton je međuvremenu osvojio Rumble, no prije nego dođe do WrestleManije, imat će još jednu borbu protiv Harpera na TLC-u.

Alexa Bliss (c) vs Naomi (SmackDown Women’s titula)

Alexa Bliss uspješno je završila svoje rivalstvo s Becky prije nekoliko tjedana, iako je uz pomoć Mickie zadržala titulu u svome posjedu. No, na Royal Rumbleu u Six Man Tag meču na Kickoffu je Naomi ostvarila pobjedu za svoj tim tako što je pinnala Alexu. Dva dana kasnije, isto to je napravila, samo u Tag Team meču te je zbog toga zaslužila ovaj meč za pojas na PPV-u.

American Alpha (c) vs The Vaudevillains vs The Usos vs The Ascension vs Rhyno & Heath Slater vs Breezango (Turmoil za Tag Team titule)

Nakon što su Alphe uspješno obranile titulu protiv Wyatta u revanšu, nije bilo timova koji su htjeli biti sljedeći u redu. Stoga su na jednom SmackDownu oni odlučili imati otvoreni izazov za sve timove, odjednom su se pojavili svi SmackDown timovi što je postavilo ovaj Tag Team Turmoil za PPV.

Becky Lynch vs Mickie James

Becky je prije nekoliko tjedana imala meč protiv Alexe Bliss za titulu, no pobjede u tom meču ju je koštala La Luchadora, žena koja je imala isti kostim kakav je imala i Becky Lynch koja je glumila La Luchadoru, indy hrvačicu, nekoliko tjedana ranije u meču s Alexom Bliss. No, ovo je očigledno bio netko drugi iako nitko nije znao tko. Nekoliko tjedana kasnije, Becky i Alexa su okončale svoje rivalstvo u Steel Cage meču, no svejedno se pojavila La Luchadora i koštala je meča. Nakon borbe, kada ju je Becky pokušala napasti, ispostavilo se da je La Luchadora upravo Mickie James koja se vratila u WWE zbog jednog cilja – da se usprotivi Becky i ekipi zbog prekomjernog hvalisanja kako su one jedine zaslužne za žensku revoluciju te kako se sva prošlost zaboravlja.

Natalya vs Nikki Bella

Ovo je još krenulo na Survivor Seriesu kada je netko napao Nikki Bellu u backstageu i tako joj onemogućio borbu za svoj tim u Elimination meču. Iako su svi, pa tako i Nikki Bella, sumnjali da ju je napala Carmella s kim je Nikki tada bila u zavadi, na kraju se ispostavilo da je to bila Natalya. U narednim tjednima smo vidjeli mnogo međusobnih vrijeđanja, ponajprije od Natalye koja je na neki način ljubomorna što je Nikki dobila tako visoku poziciju u WWE-u te misli da je to zbog Cene. No, isto tako smo vidjeli mnogo tučnjava, kako u ringu, kako u backstageu, pa tako i izvan same arene. Njihov prvi međusobni meč imat će tek sad na Elimination Chamberu.

Dolph Ziggler vs Kalisto & Apollo Crews (Handicap meč)

Dolph Ziggler je prije nekoliko tjedana, frustriran svim tim silnim porazima u zadnje vrijeme, napao Kalista nakon meča s kojim je u dotičnom meču bio partner. Nedugo zatim na istom showu je napao i Crewsa u backstageu jer je ovaj htio saznati što se događa s njim. Otada je Ziggler nekoliko puta pobijedio Kalista, iako je Kalisto njega jednom pobijedio, a ovaj tjedan ga je pobijedio i Apollo Crews u vrlo kratkom meču. No, važno je istaći kako ih je Ziggler svaki puta nakon meča napadao i dalje tukao i to stolicom. Daniel Bryan je stoga na ovotjednom meču dao Ziggleru obojicu odjednom u Handicap meču.

Mojo Rawley vs Curt Hawkins (Kickoff)

Nasumičan meč koji je dodan jučer kako bi oni koji gledaju Kickoff mogli u nečemu uživati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Elimination Chamber 2017 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*