SmackDown pregled – Cena i Harper protiv Ortona i Wyatta

SmackDown ima jedan malo teži posao pred sobom, ili je barem imao, a to je postaviti cijeli Elimination Chamber card u samo dva tjedna. Dobra vijest je ta da su oni počeli graditi feudove za PPV još prije nekoliko tjedana, tako da su na ovoj još jednom izvrsnoj epizodi neke priče dobile svoje nastavak i većina mečeva su najavljeni.

Show je otvoren s backstage segmentom Stylesa, Bryana i Shanea u kojem je Styles htio svoj revanš za pojas. Shane i Bryan su zatim najavili Elimination Chamber meč u kojem će Cena braniti pojas protiv Corbina, Ambrosea, Miza, Stylesa i Wyatta. Ambrose se zatim pojavio i izazvao Stylesa na meč. Zanimljiv segment. Bilo je očekivano da će najaviti Chamber meč za pojas i ove učesnike sam otprilike i očekivao. Meč zvuči dosta dobro. Lijepo postavljen meč Stylesa i Ambrosea za kasnije.

U main eventu showa smo dobili taj njihov meč koji je i ovaj puta bio veoma dobar. Doduše, ovdje je fokus više bio na Mizu i Corbinu koji su sjedili za komentatorskim stolom i prepirali se. No, akcija u ringu je bila sasvim dobra, još jednom su pokazali kako imaju odličnu kemiju u ringu. Na kraju su Miz i Corbin ušli u brawl, Ambrose nije mogao izdržati pa je udario Corbina, što je Styles iskoristio i ostvario pobjedu nad njim. Jako dobar završetak meča, odličan progres u priči između Ambrosea i Corbina, ali i u globalu za Chamber meč. Miz je bio fantastičan na komentatorskoj poziciji tijekom meča još jednom. Čovjek je nevjerojatan. I da, onaj kadar koji je prikazao sedam ljudi za jednim komentatorskim stolom odjednom je bio neprocjenjiv. Uglavnom, ovo je bio jedan jako dobar meč kao i očekivano, no veći je fokus bio prebačen na ono što se događalo tijekom meča između Miza i Corbina, kao i brawl na kraju. Ambrose nije mnogo oštećen ovim porazom jer je izgubio na prljav način, dok je Styles vratio momentuma nakon poraza od Cene.

John Cena je pak otvorio show sa svojim klasičnim promom gdje je rekao kako želi protivnike, a na taj su izazov odgovorili Wyatt i Orton. Wyatt je rekao kako će on osvojiti pojas na Elimination Chamberu, a ako se to slučajno ne dogodi, Orton će popraviti njegovu pogrešku na WrestleManiji. Wyatt i Orton htjeli su napasti Cenu, no pojavio se Harper u obrani. Na kraju je stvoren tag team meč u kojem su Orton i Wyatt pobijedili Harpera i Cenu nakon što Harper u par navrata nije htio udariti Wyatta.

Ovo je bilo super, ponajprije tu govorim o meču. Segment prije toga je služio svojoj svrsi, a to je da postavi ovaj meč. Kada je Harper došao Ceni u pomoć je bio odličan trenutak, publika je odlično reagirala na njega. Meč je bio vrlo dobar, jako mi se svidio taj storytelling gdje je Harper svom snagom udarao Ortona, dok Wyatta na početku nije htio niti dodirnuti. To se promijenilo pri kraju meča u jednom fantastičnom dijelu gdje je Harper jednostavno poludio i krenuo udarati obojicu bez milosti. Harper kao pozitivac bi zapravo moglo funkcionirati. Bio je super ovdje, dobio je dosta dobre reakcije od publike, što je super u njega. Drago mi je u zadnje vrijeme dobiva malo više pozornosti. Cena je pinnan u ovome meču, ali je pinnan od strane Royal Rumble pobjednika, tako da s tim nemam tolikih problema.

Naomi i Becky Lynch pobijedili su Alexu Bliss i Mickie James u još jednom zabavnom meču. Drago mi je da je Naomi opet prisutna, bila je fantastična u ovom meču, pogotovo u onom dijelu kada je imala hot tag i pokazala je zašto je jedna od najatraktivnijih u ringu što se tiče fluidnosti poteza. Na kraju je ostvarila još jedan pin nad Alexom, što je postavilo njihov meč na Elimination Chamberu. Ne vjerujem da Naomi ima neke šanse u tom meču, ali bit će odličan tranzicijski protivnik i pružit će zabavan meč.

Alphe su izazvale bilo koji tim na meč za Tag Team titule jer očito nitko nije to učinio do sada. Na kraju se nije pojavio jedan, nego pet drugih timova koji su htjeli isto. Nastupio je ogroman brawl koji je postavio Tag Team Turmoil za PPV. Ovo mi se jako svidjelo. Nismo dugo vidjeli Alphe na TV-u, ali je ovo bio odličan način za dodati malo svježine u diviziju, povisiti zainteresiranost i postaviti taj Turmoil za PPV. Mislio sam da će samo ići na feud između njih i Usosa, ali mislim kako to čuvaju za WM. Ovakav segment je svejedno puno zanimljiviji nego išta što je Raw napravio sa svojom Tag Team divizijom.

Ziggler je još jednom pobijedio Kalista u ovaj puta nešto dužem meču koji je trajao dvije minute. Još jedna dosta laka pobjeda za Zigglera što je u redu jer ga sada predstavljaju kao ozbiljnijeg i fokusiranijeg čovjeka. Poslije meča je Ziggler napao Kalista, ali ga je spasio Crews. Ovo je bilo nešto slično onome što smo vidjeli prošli tjedan. Vjerujem kako ćemo vidjeti meč između Crewsa i Ziggler na Elimination Chamberu.

Carmella je pobijedila Delilah Dawson nakon što joj je Ellsworth još jednom pomogao u tome. Njih dvoje su zanimljivo uparivanje i nemam nikakvih problema s tim.

Također, postavljen je i meč između Nikki Belle i Natalye za Chamber PPV u kratkom backstage segmentu. Bilo je zanimljivo. Volio bih da dobiju stipulaciju nekakvu jer je tako ovaj feud i predstavljen.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "SmackDown pregled – Cena i Harper protiv Ortona i Wyatta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*