WWE Fastlane 2018 predviđanja

Fastlane je pred nama, a mi vam dajemo svoja predviđanja za show. Posjetite nas na forumu u ovoj temi kako bi se s nama raspravljali o PPV-u, a o našoj Kockarnici više možete saznati na ovom linku.

Six-Pack Challenge za WWE titulu – AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin

Alen Butumović: Ovo je meč koji na papiru može biti jako dobar ili čak odličan, ali build za isti je učinio to da me jednostavno nije briga za meč. Kao da su nasumično nadodavali ljude bez ikakve logike ili redoslijeda. Bitno je samo da ih ima što više, to će kao povećati napetost u meču iako svi znamo da Styles osvaja. Umjesto da su nam dali jedan na jedan meč i dobar build za to, mi smo morali gledati ovo. Rezultat je jasan kao dan, prvaka sigurno neće promijeniti.

Filip Stanković: Mogli smo dobiti jedan vrlo dobar meč, ali oni su nam dali na SmackDown skoro pa isti meč koji će se dogoditi večeras. Nisam zainteresiran nekako, očito je da će Aj Styles dobiti i nikako se zbog toga ne mogu zainteresirati za meč. Također dugo nismo gledali single meč za glavnu titulu. Ni za Universal ni za WWE. Zasićen sam toga.

SmackDown Women’s titula – Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti dobar meč ako dobiju vremena i bit će ovo prva veća prilika za Riott da se pokaže u ringu. Mislim da uz Charlotte može to. Što se tiče rezultata, također još jedan predvidljiv meč jer jednostavno ne mogu staviti titulu na Riott u ovim okolnostima. Barem da tu predvidljivost pokriju kvalitetnim mečom onda.

Filip Stanković: Nije mi još legla heel Ruby Riott. Loše ju koriste na SmackDownu, u NXT-u mi je baš zabavna bila. Meč će ispasti solidan, ali je i ovdje prepredvidljiv pobjednik, Charlotte naravno.

United States titula – Bobby Roode (c) vs. Randy Orton

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti smrtno dosadan meč. Znate, neke hrvači se u ringu poklapaju i imaju sjajnu kemiju. E, ovdje mislim da ova dvojica baš i nemaju to. Orton je netko tko ne može raditi sa svakim i imati dobar meč s njim, a uz to mu se nekada i ne da raditi. Roode je netko tko uz generičnog wrestlera postane jednako generičan. Za Elimination Chamber sam rekao kod Wyatta i Hardya da nas čeka jedan od najgeneričnijih mečeva koje ćete vidjeti. E, mislim da nam se ovo sprema i ovdje. Jer jednostavno ne vidim kako bi ovo mogao ikako biti dobar meč. Mislim samo kako će uspjeti izvući najgore jedan od drugog.

Filip Stanković: Moglo bi biti zabavno, samo se bojim scenarija da će Mahal imati nekakvu ulogu u ovome meču. To mi se neće svidjeti nikako. Orton neće izgubiti čisto,a sumnjam da će osvojiti titulu tako da bi kraj trebao biti prljav.

SmackDown Tag Team titule – The Usos (c) vs. The New Day

Alen Butumović: Čak i ako nisam fan što opet viđamo ovaj meč nakon onog dugog rivalstva tijekom ljeta, ovo može biti najbolji meč na showu i upravo meč koji će izvući show od provalije. Imaju sjajnu kemiju u ringu, to su već pokazali, a ako ovdje pokažu barem nešto, mislim da nas čeka uzbudljiv meč, čak i ako je ovdje rezultat jasan kao dan. Nadam se da se Bludgeon braća neće uplesti u meč.

Filip Stanković: Rezultat predvidljiv, ali bi meč mogao ispasti odličan. Nagledali smo se jako puno njihovih kvalitetnih mečeva prošle godine, zašto ne bi i ovaj ispao takav. Ako se želite još više nahajpati za meč, pogledajte promo video o njima sa SmackDowna. Odličan je.

Shinsuke Nakamura vs. Rusev

Alen Butumović: Na PPV-u u kojem su svi rezultati predvidljivi ovo je najpredvidljiviji meč. No, drugačije ne može. Nadam se da ćemo vidjeti raspoloženog Nakamuru i možemo imati itekako dobar meč. Možda bi bilo u redu da ovo otvori show. Pošto meč nema apsolutno nikakvog builda, a ne znam kolika bi onda bila i reakcija publike.

Filip Stanković: Gle čuda, još jedan predvidljiv meč. Moglo bi biti dobro. Obojica su jako voljeni od strane publike što će jako pomoći publici. Također su obojica over likovi i ne bojim se za kvalitetu meča.

Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Carmella

Alen Butumović: Ne lažem, ovo je možda jedan jedini nepredvidljiv meč na showu. Ne biste vjerovali. Ali to je vjerojatno zato što je meč nasumičan, zato što pobjedom nitko ništa ne dobiva i zato što je zapravo svejedno tko će pobijediti kad niko ni vraga ne radi. A ne vjerujem niti da će meč biti nešto posebno kvalitetan.

Filip Stanković: Nevažan meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Fastlane 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*