Komentatorski stol – Dok svira radio

Dok svira radio vi čitate naš Komentatorski stol.

1. Iako je bilo glasina kako se Chris Jericho neće vratiti u Japan, on se ipak vratio. Vaša razmišljanja o tome i o potencijalnom meču s Naitom? 

Alen Butumović: I na forumu sam predvidio kako bi to mogla biti lažna vijest da se neće pojaviti, tako je i bilo. Segment kojim se vratio bio je sjajan. Drago mi je da je tako jer željno iščekujem taj meč s Naitom i nadam se da neće razočarati.

Vedran Karlić: Niti u jednom trenutku nisam kupio tu njegovu priču. JeriTroll strikes back. Ali ima puno onih koji jesu i kojima je bilo iznenađenje, tako da kapa dole, odradio je odličan posao. Čim je Naito lagano cupkao prema izlazu znao sam da će ga, a bogme i kako će ga napasti iz publike. Sam meč bi mogao biti odličan, premda očekujem neku stipulaciju.

Emir Ahmethodžić: Zar su bile neke ozbiljne glasine da se neće vraćati? Mislio sam da je bilo očito da se nastavlja rivalitet sa Naitom, te da će imati match na Dominionu, to se počelo vrtiti još od januara. Uzbuđen sam za match sa Naitom. Vjerujem da će pružiti dobar match. Napad je bio solidan, naknadni intervju sa Naitom odličan!

2. Na Wrestling Dontaku eventu se dogodila i jedna velika najava – Omega i Okada sukobit će se u 2/3 falls meču na Dominionu. Očekivanja? 

Alen Butumović: Apsolutno genijalna najava, tko je gledao njihove prethodne mečeve zna koliko će tek ovaj meč genijalan biti. Zašto još nije došao taj 6. mjesec?

Vedran Karlić: Tri puta nisu razočarali, mislim da neće niti četvrti puta. Zanima me što će se dogoditi, ima toliko puno potencijala za nešto zaista vanserijsko. Dva puta su već bili tamo.

Emir Ahmethodžić: Očekujem spektakl. Stipulacija je sjajna, samo se nadam da neće ići preko sat vremena, jer izgleda da idu u tom smjeru. Match sa zadnjeg Dominiona kada je završio kao time limit draw je trajao 20 minuta predugo po mom mišljenju. Mogu njih dvojica ispričati odličnu priču i bez da prave maraton gdje će zadnjih 20 minuta samo ponavljati neke poteze kako bi trošili vrijeme.

3. Što očekujete od Best of Super Juniors turnira koji će uskoro započeti? Tko bi mogao pobijediti? 

Alen Butumović: S obzirom kako se Ishimorijev debi istaknuo na Wrestling Dontaku showu gdje je napao Ospreaya, mislim da bi on mogao biti taj koji će ući u ovaj turnir i osvojiti ga. I to bi po meni bila apsolutno dobra odluka, treba nam neko novo lice u toj diviziji i Ishimori bi bio prikladan.

Vedran Karlić: Nemam očekivanja, izuzev dobrih mečeva.

4. WWE će tijekom 6. mjeseca održati još jedan UK turnir, sličan onome gdje smo dobili prvog UK prvaka prošle godine. Je li ovo dobra odluka ili je WWE trebao učiniti nešto bolje s tom divizijom? 

Alen Butumović: Najidealnija odluka bi bilo neki dugoročan plan poput tjednog showa jer ovo je samo na dvije noći. Ali drago mi je da će barem nešto napaviti, a vjerujem i kako će turnir biti jako zanimljiv.

Vedran Karlić: Nakon skoro godine dana ničega… Meni prvi turnir nije bio toliko dobar kao drugima, no imali smo barem jedan vrhunski meč za UK titulu od tada pa do danas.

5. Najnovije glasine kažu kako bi Lesnar trebao titulu braniti na Money in the Bank PPV-u. Je li to PPV gdje Lesnar napokon treba izgubiti pojas?

Alen Butumović: Pa gledajte, ja bih volio da to bude već sutra na Rawu, ali može i Money in the Bank, hajde. Sama činjenica da će se pojaviti na tom PPV-u valjda je vrijedna spomena.

Vedran Karlić: Pita Naomi zašto je ona jedina izgubila pojas zbog pravila o 30 dana?

Emir Ahmethodžić: Mislim da idu na to da obori Punkov ‘rekord’ kao najduži svjetski prvak u modernoj eri. To će se ostvariti već na MITB PPVu, kada će Brock Lesnar biti prvak 441 dana. Vrlo je moguće da tu ispusti titulu, vidjet ćemo još ko će mu biti prvak, mada je možda najrealnije da očekujemo da ispusti titulu na SummerSlamu, kada bi bio prvak već oko 500 dana.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Dok svira radio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*