WWE Backlash 2016 predviđanja

ProHrvanje vam danas donosi naša predviđanja za sljedeći WWE-ov i SmackDown ekskluzivni PPV, Backlash. Backlash se održava večeras s početkom u 2 sata ujutro po našemu vremenu.

 

20160823_backlash_deanaj-ffa3cfc4e846b10e034d75cb46eedc18

Dean Ambrose (c) vs AJ Styles – WWE World titula

Alen Butumović: Njihovo rivalstvo možda još nije doživjelo progresiju kakvu očekujemo od njega, ali jako sam uzbuđen za ovaj meč svejedno. Mislim kako će biti odlično. Styles uvijek dostavi u mečevima na PPV-u, to se pokazalo protiv Cene i Reignsa, a vjerujem da će to isto napraviti s Ambroseom. Ne vjerujem da ćemo vidjeti promjenu prvaka ovdje, pošto mislim da će se njihovo rivalstvo protegnuti na nekoliko mjeseci, tako da bi Stylesova pobjeda ovdje bila iznenađenje po meni. Nekakav prljav završetak u kojem Ambrose dobiva ili možda diskvalifikacija bi bilo dobro.

Vedran Karlić: Malo sam razočaran kako je ovo bilo građeno, očekivao sam više, a dobio sam prilično malo. Meč kao takav ima potencijala, pogotovo s Ambrose strane koji nam je ostao dužan na SummerSlamu. AJ Styles će biti, po običaju, sjajan. Volio bih vidjeti korištenje novog Ambroseovog karaktera, čak i heel turn je potencijalno moguć.

Emir Ahmethodžić: Gradnja rivaliteta je mogla biti bolja, iskreno. Nadam se da će imati dobar match. Niti jedan Stylesov PPV match do sada nije bio baš loš, tako da očekujem da ni ovaj ne bude. Da se ja pitam, iskoristio bih Stylesov momentum od SummerSlama i momentalno stavio titulu na njega. Mislim da će WWE odvući ovo ipak do Hell in a Cella.

Tko će biti 'The Face that runs the Place' nakon Backlasha?

View Results

Loading ... Loading ...

20160830_backlash_mizziggler-29a1ca6f2c84546d3ccc8c019ebfa330

The Miz (c) vs Dolph Ziggler – Intercontinental titula 

Alen Butumović: Miz i Ziggler su do sada imali mnogo mečeva, od kojih je nekoliko prošle godine bilo upravo za IC titulu i ti mečevi su mi bili prilično zabavni, tako da vjerujem kako će i ovaj biti. Lijepo su iskoristili cijelu priču s Bryanom i Mizom kako bi napravili podlogu za ovo rivalstvo. Mislim kako bismo čak mogli dobiti novoga prvaka ovdje. Ziggler je nanizao dosta poraza u zadnje vrijeme protiv Ambrosea i Stylesa i baš zbog toga mislim da bi mu mogli dati pobjedu ovdje.

Vedran Karlić: Gradnja je isto mogla biti bolja, a nadam se da će meč dobiti dovoljno vremena razviti se. Ziggleru bi pobjeda dobro došla, što znači da je promjena titule itekako moguća. Premda ne vjerujem da će do nje doći danas, mislim da će Ziggler biti na korak do kada će Miz varati. Imaju oni dobru kemiju, neka je pokažu i podignu IC titulu još više, pošto ju je Miz prilično podigao.

Emir Ahmethodžić: WWE nije baš najbolje odradio posao sa Mizom nakon momentuma sa Talking Smacka. Teško su mogli napraviti nešto sjajno iz priložene situacije, ali mislim da je bilo šta drugo osim matcha sa Zigglerom bio bolji izbor od ovoga. Mada su njih dvojica imali i prije dobre matcheve, i ne sumnjam da će i sada. Siguran sam da Miz retaina ovdje. Vrlo moguće da će biti i neki DQ/Count Out finish.

Nakon Backlasha IC prvaka biti će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160906_backlash_sdtagtitlebracket_belts_v2-90de513fa68f24515370398302b29bee

Rhyno & Heath Slater vs The Usos/Hype Bros – Smackdown Tag Team titule

Alen Butumović: Jako zanimljivo bookiran turnir. Sviđa mi se što nisu završetak učinili predvidljivim i dali Alphama titule. Usosi su sada heelovi što je odličan potez, Slater je prošao u finale i bori se za ugovor, a Hype Brosi su…u redu. Siguran sam kako će Usosi proći u finale, no nešto sam manje siguran u njihovu pobjedu iako mi se više čini da će oni pobijediti, što bi bilo sasvim u redu jer su već napravili podlogu za American Alpha/Usos rivalstvo, tako da bi to bilo šteta ne iskoristiti a da su pritom titule na liniji. Slater ako izgubi svejedno može nastaviti sa svojim storylineom oko dobivanja ugovor jer je ovo što smo do sada vidjeli jako zabavno.

Vedran Karlić: Slater osvaja turnir, a samim time i ugovor. Mislim kako će Alfe doći i vratiti Usoima milo za drago.

Emir Ahmethodžić: Mislim da će odužiti ovu Free Agent priču sa Heathom odužiti neko vrijeme, tako da očekujem da Usosi dobiju Hype Brose i onda uzmu titule. Realno, i najkredibilniji su tim za prvake trenutno. Uz to, Usos vs American Alpha je mnogo primamljiviji match od bilo čega sa Slaterom. Žao mi je Slater, jako si zabavan na mikrofonu i obično su segmenti dobri, ali što se tiče ringa, imaju mnogo spremniji trenutno.

Prvi ikada SmackDown Tag Team prvaci biti će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160823_backlash_6woman-93e2436a6a9995fa5c225d3c0502b05e

Nikki Bella vs Becky Lynch vs Natalya vs Carmella vs Naomi vs Alexa Bliss – Six Pack Elimination Challenge meč za SmackDown Women’s titulu

Alen Butumović: Drago mi je da su dodali eliminacijsku stipulaciju na meč, mislim kako će onda on biti kvalitetniji zato što će ga moći bolje konstruirati. A i drugi plus je taj što će onda nova prvakinja, tko god da bude, imati još više kredibiliteta nego da je pobijedila u običnom Six Pack Challengeu. Što se tiče same građe za meč, nije tu bilo mnogo toga za spomenuti, ali vjerujem da će stvari postati bolje kada dobijemo novog prvaka, a onda zatim i neko konkretno rivalstvo za titulu. Predviđam pobjedu Nikki ili Becky, možda eventualno Alexe Bliss ako žele staviti pojas na negativca. Ostale tri ne vjerujem da konkuriraju za titulu.

Vedran Karlić: Nikki Bella i Becky Lynch su izgledale kao prve favoritkinje ovog meča, i baš zbog toga mislim kako njih dvije neće do titule. Natalya i Carmela će im pomrsiti račune. Baš zato je moj favorit Alexa Bliss. Dajte curi svijetla pozornosti – pokazala je sjajan potencijal za velike stvari. Meni najbolja negativka koju WWE ima. Plus, eliminacijski meč je sjajna odluka, bit će vrlo zabavno.

Emir Ahmethodžić: Becky i Nikki su favoritkinje, dok je autsajder Carmella. Alexa neće uzeti jer još nije izgrađena dovoljno dobro, dok Naomi i Natalya nisu za ovoga sada. Mislim da Becky ima veće šanse, jer ako Carmella sad ne uzme titulu, ne vjerujem da će dobiti title shot u skorije vrijeme, a pošto se Nikki v Carmella feud nastavlja skoro sigurno poslije PPVa, onda mislim da je najbolje da Becky uzme titulu, i da brani protiv Alexe sljedeći put, dok Nikki i Carmella imaju svoj rivalitet. Match bi mogao biti dosta dobar. Pošto je eliminacioni treba se brzo riješiti ovih koji nisu previše bitni za match.

Posljednja žena u meču te ujedno i prva SmackDown Women's prvakinja biti će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160830_backlash_ortonbray-89e479c37c67f88e7ddd480e729aac62

Randy Orton vs Bray Wyatt

Alen Butumović: Nisu baš uspjeli stvoriti toliki hajp oko ovoga meča, pošto su svi segmenti koje su do sada imali bili solidni u najveću ruku. No, vjerujem kako će malo nadograditi priču u nastavku. Zaista ne znam kakve bi kvalitete meč mogao biti. Može biti dosta dobar, ali poznavajući Ortona, može biti smrtno dosadan. Ja se nadam da će u najmanju ruku biti solidan. Što se tiče pobjednika, ne znam tko bi mogao pobijediti ovdje, ali poraz nekako ne treba niti jednom niti drugom. Orton je poražen od Lesnara na SummerSlamu i nekako sumnjam da će mu dati poraz ovdje, no opet Wyatt nije nastupio na SummerSlamu i pobjeda ovdje bi mu dobro došla.

Vedran Karlić: Razvoj je u najbolju ruku bio misteriozan. Ili pristojnim riječima nije ga bilo. Nisam siguran da će Orton izgubiti ovaj meč, pogotovo nakon načina na koji je izgubio SummerSlam. S druge pak strane, Bray Wyatt je izgledao super u razvoju Ziggler vs Ambrose priče, šteta što su od toga odustali. Wyatt je prekvalitetan, treba mu dati naslov. Ja ću, kao i mnogo puta do sada, navijati za njega.

Emir Ahmethodžić: Slabo građen rivalitet. Imali su toliko toga za odraditi s njima, a nisu skoro ništa. Orton ovo uzima sigurno, jer nakon onoga što je prošao na SummerSlamu, uvjeren sam da će mu se WWE odužiti. Nadam se da će se nastaviti ovo poslije Backlasha, jer moraju izvući nešta dobro od ovog feuda. Match ko match, ko zna, ako Orton uključi auto-pilot i ne bude ga briga, bit će prilično dosadan match.

Tko će imati čast nazvati se pravim predatorom nakon meča?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WWE Backlash 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*