Survivor Series 2016 predviđanja

Pred nama je Survivor Series PPV, a ProHrvanje vam donosi svoja predviđanja. Kao i za Toronto, nakon PPV-a ćemo imati analizu naših predviđanja i vidjet ćemo tko je koliko pogodio, a koliko fulao. I vi možete sudjelovati u tome glasajući na ponuđene ankete.

 

20161114_match_survivorseries_sd_5on5-c3c3e5ec14f95226ce599d00e0eeed70

Survivor Series elimincijski meč: SmackDown (AJ Styles, Randy Orton, Dean Ambrose, Shane McMahon & Bray Wyatt) vs. Raw (Kevin Owens, Chris Jericho, Roman Reigns, Braun Strowman and Seth Rollins)

Vedran Karlić: Ako ćemo gledati bookiranje i način na koji su postavljeni timovi onda bi tim SmackDown ovo morao dobiti. Nedostatak kohezije RAW tima morao bi biti naglašen i trebali bi ispričati tu priču, što mogu napraviti na mnogo načina. I dok je Smackdown tim također imao nesuglasica, ne vidim pametnog razloga zašto ne bi radili zajedno. Shane je šef i želi dobiti, AJ želi pokazati da je bolji prvak nego Owens, Ambrose već dogovoreni meč za titulu, ne vidim zašto bi riskirao poraz u ovom meču, dok Wyatt i Orton trebaju ostati zajedno još neko vrijeme – ako ga sada izda bit će to potpuno pogrešan trenutak. Čak malo i žalim što Cena nije ovdje, Smackdown ionako ima bolji tim, s njime bio bi to jedan od boljih timova kroz povijest.

Alen Butumović: Ići ću na pobjedu Rawa ovdje. Ako oni izgube, Stephanie im je zaprijetila da će izgubiti posao, tako da tako nešto se apsolutno neće dogoditi. S druge strane, Undertaker treba nekakvu podlogu za feud, a ako SmackDown pobijedi, on tu podlogu neće imati. SmackDown tim se bolje slaže i iz tog razloga bi oni trebali pobijediti, ali ja mislim da pobjedu odnosi Raw nakon što dođe do nesuglasica u timu SmackDownu i netko nekog napadne, odnosno košta meča.

Da je bolji brand dokazat će...

View Results

Loading ... Loading ...

20161026_match_survivorseries_goldbergbrock_2k-77ab1cb06956f526f26eb7826b72ca4a

Brock Lesnar vs Goldberg

Vedran Karlić: I dok ovaj meč ima prilično dobru podlogu iza sebe, ne mogu se natjerati na razmišljanje da će Goldberg ovo dobiti. Naprosto ne mogu. Jedini način na koji Lesnar može izgubiti ovaj meč je tako da se netko umiješa, netko s kime će raditi na WM (ili možda ranije), a čak i tada Goldberg neće biti pobjednik nego će Lesnar biti gubitnik. Stoga, kladim se na Lesnara.

Alen Butumović: Očekujem pobjedu Lesnara ovdje. Goldberg je rekao da je ovo i možda njegov zadnji meč, tako da ako dobije, što će zaista ostvariti tom pobjedom? Ništa. Tako da bi Lesnaru makar pobjeda nešto služila, ali bojim se da nakon pobjede nad Goldbergom će ga još jače bookirati. Ja bih samo da ovo bude barem solidan meč, ali da ne bude main event showa.

Fantazija je upravo postala stvarnost...tko dobiva?

View Results

Loading ... Loading ...

20161101_match_survivorseries_sd_women_3-75e0b2a2a0f8674d604deeb8c11dab95

Survivor Series eliminacijski meč: SmackDown (Becky Lynch, Nikki Bella, Carmella, Alexa Bliss & Naomi) vs. Raw (Charlotte Flair, Bayley, Nia Jax, Alicia Fox & Sasha Banks)

Vedran Karlić: Pogledajte postave i odmah bi vam trebalo biti jasno tko je favorit – RAW. Tri od četiri ‘revolucijske’ NXT cure su u njihovim timu, jedina koja nije je ujedno jedina od njih koja nije držala NXT pojas. Čak nije niti kapetan svog tima. Mislim da će biti zabavan meč, pogotovo ako mu daju minutažu, a ne da ovo završi za 10 minuta nekim glupostima.

Alen Butumović: Ovo mi je nekako najsigurniji meč za predvidjeti i mislim kako Raw uzima pobjedu. Tri od pet cura imaju dobru reputaciju od NXT-a, a četvrta je Nia Jax. SmackDown ima prilično slabiji tim u kojem se ističu Becky i Nikki. Mislim kako će ovaj meč dobiti mnogo vremena, a nadam se i dobrom meču. Onaj mali preview što smo vidjeli na SmackDownu je izgledao lijepo, nadajmo se jednako lijepom meču i ovdje.

Koji tim žena uzima pobjedu?

View Results

Loading ... Loading ...

20161108_match_survivorseries_sd_tagmatch-c990a284eb34ada7f79cea0a2d168110

Survivor Series eliminacijski meč: SmackDown (Heath Slater, Rhyno, Hype Bros, American Alpha, The Usos & Breezango) vs. Raw (Enzo Amore & Big Cass, Luke Gallows & Karl Anderson, Shining Stars, Cesaro and Sheamus & New Day)

Vedran Karlić: Teško je staviti sve na vagu, ali mislim kako je Ovdje tim SmackDown u prednosti. Ali ne za puno, kada bih ih krenuo uspoređivati bili bi tu negdje – ima tu itekako zabavnih timova, onih koje publika voli i koji su u mogućnosti dostaviti kvalitetu u meču. Ipak, ako će se držati priče, recimo The Club koji najavljuje nož u leđa svom timu, onda bi prikazana kohezija SD tima trebala biti prevaga. Jedino u što nisam siguran je u to kako će ovo izgledati – 21 osoba (New Day ima tri člana, no vjerojatno će Xavier biti sa strane i svirati) oko ringa je jako puno i može biti pravi recept za kaos. Trebat će biti pažljiv s eliminacijama pošto već od starta imaš malo more ljudi koji mogu prekinuti istu.

Alen Butumović: Realno gledajući, SmackDown treba dobiti ovo. Njih tim se sastoji od dosta kvalitetnijih timova s dobrim momentumom, dok Raw ima New Day. Nažalost, nikoga nije briga za Club, a prestalo me je lagano biti briga i za Enzu i Cassa. Mene zanima kako će konstruirati ovaj meč s obzirom da ćemo imati hrpu ljude u meču, ali mi je drago da ako se jedan iz tima eliminira, eliminira se i onaj drugi. Nadam se samo da nećemo dobiti nered od meča i da će paziti kako će ga izgraditi.

Tko će dokazati na ima bolje timove?

View Results

Loading ... Loading ...

20161115_match_survivorseries_mizzayn-3fb0290d3ab0dd57c5a689f121490d85

Intercontinental titula: The Miz (c) vs Sami Zayn

Vedran Karlić: Volim Sami Zayna, ali ne želim ga vidjeti kako dobiva titulu. Ne želim niti pomisao na to da titula odlazi na RAW (čak niti na jedan dan, pa ga kasnije prebace na SmackDown zajedno sa titulom). Miz je podigao titulu na razinu na kojoj nije bila godinama, neki će reći kako ju je Ziggler prebrzo izgubio – je, ali ako je Miz opet bude dugo držao neće biti oštećena niti malo. Stoga, Miz treba zadržati titulu i ona treba ostati na Smackdownu. Osim toga, Miz ima do sada najbolju godinu karijere.

Alen Butumović: Već sam more puta rekao da IC titula ne smije prijeći na Raw i stojim iza toga. Tako da ovdje predviđam pobjedu Miza i sve drugo će biti grozno. Možda čak i pokušaju staviti titulu na Zayna pa da on prijeđe na SmackDown momentalno. Sami Zayn bi dobro došao SmackDownu, ali ne i IC titula na Rawu, tako da nije me briga što će napraviti, jedno ne smiju – staviti pojas na Raw.

The Miz ili Sami Zayn?

View Results

Loading ... Loading ...

20161108_match_survivorseries_kendrickkalisto-447966199a59ca705651d17b3f7757f5

Cruiserweight titula: Brian Kendrick (c) vs Kalisto

Vedran Karlić: Otprilike ista stvar kao i sa IC titulom. Ne treba je prebaciti na SmackDown, niti je Kendrick treba tako brzo izgubiti. CW divizija je grozno korištena na RAWu, o tome ne moramo puno raspravljati, no ako je prebace, sa čime će RAW popuniti tri sata programa? Reklamama? Možda, često znaju biti zanimljivije od gluposti koje je ‘kreativni’ tim osmislio. I kad smo kod toga, Kalisto kao prvak iz vedra neba? Ne hvala, nije ga bilo tjednima…

Alen Butumović: Raw je grozno iskoristio ovu Cruiserweight diviziju i onda se dogodi da ljude nije briga za to. Sada pokušavaju je učiniti relevantnom, ali Raw ima sasvim dovoljno vremena da sadržava dotičnu diviziju, a to što oni ne znaju kako je iskoristiti je isključivo njihov problem. Za mene bi najbolje bilo da cijela divizija bude na samo jednom showu, a to je onaj 205 Live kojeg su najavili. Tada bih bio najsretniji. Ali bit ću i sretan ako Kendrick zadrži pojas ovdje.

Tko dobiva ovaj meč?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "Survivor Series 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*