SmackDown pregled – Slater i dalje bez posla

  • 7/10
    SmackDown 9.8.2016. ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7.33/10 (6 votes)

Iako Raw nije uspio nastaviti niz dobrih showova u ponedjeljak, SmackDown je ipak uspio. I ovaj tjedan je SmackDown bio bolji show od Raw-a. Jednostavniji je i lakši za gledati, traje 2 sata i aktualni storylineovi su zanimljivi.

 

Kao i očekivano, dobili smo nastavak priče između Bray Wyatta, Zigglera te WWE prvaka Dean Ambrosea. Wyatt i Rowan otvorili su show i Wyatt je imao dobar promo o tome kako je on žrtva u cijeloj ovoj priči, no kako je on bog i Ambrose to dobro zna. Malo je čudno čuti to da je Wyatt žrtva jer je uobičajeno on taj koji pokreće sve stvari, pa je tako pokrenuo cijelu ovu priču ovaj tjedan. Ambrose je izašao van i Wyatt ga je pozvao na borbu, ali je Ambrose ovaj puta bio pametan i spasio se dva na jedan napada. No Ziggler nije htio čekati nego je došao i napao Wyatta i Rowana, što je natjeralo Ambrosea da se priključi. U jednom trenutku, Ziggler je pokušao napraviti Superkick Wyattu, ali je umjesto njemu napravio Ambroseu. Ovaj segment je postavio tag team meč za kasnije. Jako mi se svidjelo što su ovdje učinili. Ziggler se još uvijek želi dokazati i i zbog toga je hrabro ušao u borbu s Wyattima iako je znao da to baš neće najbolje proći, ali je htio poslati poruku i Ambroseu ali i svima ostalima da je spreman učiniti sve u ovome trenutku. Ambrose s druge strane, nije izdržao da ne pomogne Ziggleru iako nije u najboljim odnosima s njim. To nije loš potez jer time barem predstavljaju Wyatte kao opasnost i kao neku prepreku koja bi mogla uništiti njihov meč na SummerSlamu te ako ih se hoću riješiti, učinit će to zajedno. Veoma dobar početni segment.

Tag Team meč za kraj showa je bio solidan. Ono što me je začudilo je to da nismo baš vidjeli mnogo nesuglasica i tenzije između dva suparnika, Ambrosea i Zigglera, ali opet, to je dobro jer shvaćaju koliko je Wyatt obitelj opasna, čak i ako su samo njih dvojica zajedno, svejedno predstavljaju veliku opasnost i mjesta za nesuglasice nije bilo. Nemam problema s time što su Wyatti izgubili jer činjenica je da niti Ambroseu, a posebno niti Ziggleru ne treba poraz u ovome trenutku, a u ostalom Rowan je taj koji je bio pinnan tako da stvarno nemam zamjerki na rezultat. Za kraj showa, Ambrose je uzvratio udarac i udario Dirty Deeds Ziggleru. To je odlično. Udario Ziggler Ambrosea namjerno ili ne na početku showa, ipak ga je udario i za to je platio ovdje. Ovo također pokazuje da Ambrose nije dobričina koja je možda bio prije par mjeseci i ako ga udariš, bio ti njemu prijatelj ili neprijatelj (vidjeli smo to i u slučaju s Romanom Reignsom prije dva mjeseca) on će ti uzvratiti udarac. Jako mi se sviđa trenutna priča između Zigglera i Ambrosea.

Heath Slater nastavlja biti fantastičan u svojoj ulozi. Čak je uspio biti ravnopravan u meču protiv Rhyna i imao je par uvjerljivih near fallova, što me stvarno začudilo jer sam mislio kako će taj meč biti gotov u nekoliko sekundi. Rhyno je očekivano pobijedio, ali to znači da se cijela ova situacija sa Slaterom nastavlja što je odlično. U ovih zadnjih nekoliko tjedana je pokazao kako je itekako podcijenjen i sa ulogom poput ove može puno postići. Jako mi se ovo sviđa.

Vjerovali ili ne, obožavam što rade s Evom Marie trenutno. Ta žena na sebi već ima ogroman heat samo zato što loše hrva, ali ovo ju stavlja na još veći nivo. Prošli puta noga, sada problem s grudnjakom, izvanredno. Što se mene tiče ne treba nikada imati mečeve, neka svaki puta nađe nekakav razlog zašto ne može imati meč i ja ću biti super zadovoljan. Eva je odlična u ovoj ulozi. S druge strane, Becky je imala dobar promo kasnije i pokazala je da je vjerojatno najbolji ženski talker u WWE-u. Sviđa mi se što je Alexa prihvatila njen izazov i koliko god mi bilo krivo što je Becky opet izgubila, barem je to bilo uz distrakciju Eve Marie, ali i uz to smo dobili pobjedu Alexe. Priča između Becky i Eve će se vjerojatno nastaviti i idući bi tjedan napokon trebale imati meč, ali jedva čekam vidjeti na koji će se način Eva opet izvući.

Imamo još jednu priču u ženskoj diviziji, a to je rivalstvo između Carmelle i Natalye koje su imali meč ovaj tjedan. Ovo nije ni blizu zabavno kao trenutna priča s Evom Marie i mislim kako je Carmella ipak trebala otići s Enzom i Cassom na Raw, dok se Natalya nekako čini neprirodno u ovoj ulozi negativca. No, valjda je to bolje nego da je ostala dosadni pozitivac. Carmella je ostvarila pobjedu, barem nešto.

Randy Orton je imao meč protiv Alberta Del Ria. Nisam očekivao mnogo od ovoga meča, ali je ipak ono što sam vidio bilo solidno, Ne mogu reći da je bilo dosadno jer i nije. Bilo je dovoljno agresivnosti i Del Rio je čak izgledao solidno i motivirano. DQ završetak me malo iznenadio jer sam mislio kako će Orton ovo pobijediti, ali nije ovo loše jer je Orton ipak dobio borbu nakon meča kada je udario RKO, dok je Del Rio ovim zaštićen. Valjda ga još uvijek žele pridobiti da ostane i obnovi ugovor. Teško će to biti.

Gable i Jordan pobijedili su dvojicu jobbera u kratkom, ali prilično zabavnom meču. No, ono što je važnije istaknuti je da su se svi SmackDown timovi okupili oko ringa i gledali ovaj meč. Ovo je izgledalo kao onaj ženski segment prije par tjedana gdje su svi izašli, ali se ništa konkretno dogodilo. No, ovdje smo barem vidjeli brawl koji je bio zabavan, a i u neku ruku sve to ima logike jer su se pojavile glasine kako će SmackDown uvesti tag team titule, a na koji se drugi način dokazati nego ovaj? A i uostalom, ako pratite Talking Smack na Networku, prošli tjedan su Gable i Jordan rekli kako su oni najbolji, no kako žele da ih ostali timovi izazovu i probaju pokazati suprotno. I zato mi se ovo svidjelo.

Apollo Crews je nebitan ako uza sebe imaš ženu poput Maryse. To smo sinoć saznali. Miz i Maryse su fantastični. Kao i činjenica da su se tijekom live epizode SmackDowna  ispružili na panelu i ljubili. Svaka čast. Miz mora uživati u ovome.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Slater i dalje bez posla"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*