SmackDown pregled – Attitude Adjustment kroz stol

  • 8/10
    SmackDown 16.8.2016. - ocjena - 8/10
8/10
Sending
User Review
8.25/10 (4 votes)

Nova je epizoda SmackDowna i ujedna posljednja pred SummerSlam. Raw je prema meni dostavio dobar go-home show, ali mislim kako je SmackDown i ovaj puta ga uspio nadmašiti s odličnim showom. Trenutna rivalstva su se dodatno zaiskrila, dobili smo poneki zabavan meč te sve u svemu, dva sata su proletjela.

 

Show smo započeli s još jednim izdanjem Miz TV-a. Ambrose nije htio čekati Mizov poziv, a tako ni Ziggler te su se brzinom svjetla obojica našli u ringu. Znate kakav je inače koncept Miz TV-a – Miz dobiva batine. No, ovdje toga nismo vidjeli i to mi se izrazito svidjelo. Stajao je po strani i dopustio je Ziggleru i Ambroseu da govore što žele. Što se tiče njih dvojice, baš kao u onom segmentu prije dva tjedna, i ovdje su napravili izvanredan posao na mikrofonu. Ambrose je opet bio hladnokrvan i nije paničario na sve Zigglerove komentare o njemu i njihovom meču na SummerSlamu nego je samo hladno odgovarao i spuštao ga jer je uvjeren da Ziggler nije toliko dobar i da definitivno nije na njegovoj razini. Otkako je Ambrose osvojio titulu, karakter mu se dosta promijenio i to se primijeti u ovakvim situacijama. Više nije onaj koji će paničariti za svaku sitnicu, sada je potpuno smiren jer je na vrhu WWE-a s glavnim pojasom u posjedu. S druge strane, Ziggler je još jednom zasjao. Promo mu je opet bio veoma dobar, a Superkick za kraj segmenta je bio izvanredan odgovor na Ambroseov Dirty Deeds prošli tjedan. Rivalstvo između Ambrosea i Zigglera je trenutno najbolje rivalstvo u WWE-u. Jer su dobili slobode na mikrofonu, njihovi segmenti ne zvuče skriptano za razliku od Rollins/Balor segmenta, obavili su sjajan posao u hajpanju meča i ja sam zadovoljan. Ziggler je možda došao niotkuda u main event scenu, ali je pokazao da može biti sjajan ako mu se dadne prilika.

Dean Ambrose je kasnije imao meč protiv Ericka Rowana, što nije dugo trajalo, ali je bilo zabavno. Ambrose je očekivano ostvario pobjedu, no ono što se dogodilo nakon meča je bilo zanimljivo. Wyatt je napustio Rowana nakon što je ovaj pretrpio još jedan poraz u nizu. Izgleda da ćemo ipak vidjeti službeni raspad Wyatta što je u redu jer sudeći po onome što smo vidjeli prije meča kada se Wyatt susreo s Ortonom pri ulasku u ringu, izgleda da bismo mogli vidjeti njihovo rivalstvo u tjednima nakon SummerSlama, čemu se ja veselim. Rowan tu dakako ne bi bio potreban i mislim da je ovo ispravan korak otpisati Rowana i odvojiti ga od Wyatta. To će Rowana staviti u nezgodnu poziciju jer sjećate se 2014. godine kada je Wyatt raspustio obitelj, Rowan se tada našao u nezgodnoj poziciji i potpuno je pao. Sada je malo manji roster i manja je mogućnost za to, tako da ćemo vidjeti.

John Cena je pobijedio Alberta Del Ria u solidnom meču. Svidio mi se Styles za komentatorskim stolom. Ova je pobjeda Ceni dobro došla pošto ga nismo vidjeli u mnogo borbi do sada otkako se vratio. S druge strane, poraz za Del Ria vjerojatno znači kako nemaju neke velike planove za njega i kako bi on mogao biti na izlaznim vratima iz WWE-a. Segment s Stylesom i Cenom nakon meča je bio odličan način za završiti show. AA kroz stol je bio super. Ovo bi moglo značiti da Styles dobiva na SummerSlamu, naravno ako je vjerovati WWE-ovoj booking šabloni. Inače i nismo vidjeli toliko puta da je Cena bio taj koji je stajao nad Stylesom, tako da apsolutno nemam nekih problema s ovime. Nadam se da će Cena i Styles imati odličan meč na SummerSlamu.

Heath Slater nije niti na SmackDownu prošao dobro. Nakon što je dobio batine od Lesnara na Raw-u, ovaj puta je dobio batine od Lesnarovog SummerSlam protivnika, Randy Ortona. Svidjela mi se agresivnost Ortona u meču, no ono što je bilo najbolje je činjenica da je Slater ustvari pobijedio u tome meču, makar to bilo i diskvalifikacijom Ortona. No, svejedno nije potpisao ugovor, a to može zahvaliti Ortonu koju mu je svojim udarcima pomutio pamćenje toliko da je Heath Bryana nazvao Foleyem, a Shanea Stephanie. To je uvrijedilo Shanea koji mu je momentalno uzeo ugovor iz ruke s tim da Slater to nije primijetio. Cijeli taj storyline je apsolutno fantastičan, a Heath je u ulozi karijere i odlično se snalazi u njoj.

Eva Marie niti ovaj tjedan nije napravili svoj debi u ringu, ovaj puta je razlog bila gužva u prometu koja je spriječila da se pojavi na vrijeme. Još jedna genijalna stvar. Bilo je očekivano da niti ovaj puta neće hrvati, ali naravno zanimalo me je koji će ovaj puta razlog smisliti. Nikad nisam niti pomislio da ću se radovati Evi svaki SmackDown. I da, Naomi ima odličan ulazak.

No to nije bio kraj za žene jer su Becky Lynch i Carmella ujedinie snage protiv Natalye i Alexe Bliss. Bio je to solidan kratki meč gdje su Becky i Carmella uzele pobjedu nakon što se Eva Marie na koncu svega pojavila tijekom meča, ali ju je Naomi dočekala i napala zato što je trebala imati meč s njom ranije. Kasnije smo saznali kako će ovih šest cura imati tag team meč na SummerSlamu. Mislim kako rade veoma dobar posao s curama na SmackDown iako titula još nije došla u igru. Six man tag je dobro postavljen i ja sam zadovoljan kako ženska SmackDown divizija funkcionira.

Tag team divizija je također dobila svojih deset minuta slave jer smo vidjeli ogroman 12-man tag team meč. Bilo je to zabavano i pozitivci su ostvarili pobjedu kada je Gable pinnao Englisha. Jedino što mi se ne sviđa je to što su negativci u ovom slučaju olako izgubili i možda su ovaj meč trebali sačuvati za Kickoff show na PPV-u, no barem odlično bookiraju Gablea i Jordana za sada i to me veseli. Sasvim sigurno će uvesti i timske titule na SmackDown, što je u redu jer imamo dosta raznovrsnih timova na rosteru i siguran sam kako će to funkcionirati.

Corbin je i ovaj tjedan napao Kalista u backstageu. Sviđa mi se što rade s njim dvojicom, pogotovo Corbinom kojemu je ovako nešto odlično za progresiju karaktera.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Attitude Adjustment kroz stol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*