NXT Takeover: Orlando predviđanja

WrestleMania vikend je pred nama, sinoć smo s Hall of Fameom službeno ušli u njega, a danas to nastavljamo s Takeoverom. ProHrvanje postava vam donosi svoja predviđanja za sve mečeve koji će se dogoditi večeras u Orlandu. Vi svoja predviđanja možete ostaviti na našem forumu na ovom linku.

Bobby Roode (c) vs Shinsuke Nakamura – NXT titula

Alen Butumović: Moram reći kako sam razočaran građom ovog meča i kako nisam zainteresiran za njega. Između prošlog i ovog Takeovera, Nakamura i Roode nisu se nijednom susreli u ringu. Što je prilično žalosno. Iz tjedna u tjedan su pokazivali promo videa i slične stvari, no njih dvojica nisu došli u doticaj. Nešto su trebali napraviti po tom pitanju. Najradije bih da ovo ne bude main event nego da recimo to mjesto dadnu meču za Tag Team titule. Meč će valjda biti dobar, iako su ga trebali promijeniti s obzirom kako smo ga već vidjeli. Pretpostavljam da Nakamura gubi ovdje, a onda odlazi na glavni roster. Premda se niti Roode ne bi trebao zadržavati dugo.

Filip Stanković: Priče gotovo da nije ni bilo. Šteta. Oba dvojica su over i mogli su jako dobru priču ispričati. Prvi njihov meč u San Antoniju je vrlo dobar, čak i bolje nego što sam očekivao. Psihologija je bila fantastična u tome meču. Ako ovdje bude isto tako bit ću zadovoljan. Očekujem ovdje pobjedu Roodea. Nakamura uskoro vjerojatno prelazi na main roster, nadam se na SmackDown.

Asuka (c) vs Ember Moon – NXT Women’s titula

Alen Butumović: Prigovarao sam prije jedno tri tjedna kako su totalno glupo došli do meča jer nije tu bilo neke konkretne priče niti je Ember zaradila svoj shot na titulu, no popravili su situaciju u zadnja dva tjedna s onim Asukinim squash mečom i ovotjednom potpisivanju ugovora. Kako god, mislim da bi meč mogao biti odličan. Bit će ovo prvi duži meč za Ember Moon i siguran sam kako će se pokazati zajedno s Asukom. Dugo nismo vidjeli taj odličan ženski meč s Takeovera tako da se iskreno nadam kako će ovaj to biti. Što se tiče pobjednika, valjda će dati Ember pobjedu i titulu jer ako Asuka i ovo dobije, samo će sebe zakopati u rupu jer Asuka neće idućih nekoliko mjeseci imati poštenog izazivača. Ember Moon mora ovo dobiti.

Filip Stanković: Očekujem da će ovo ukrasti show. Dvije glavne žene u NXT-u se bore za titulu. Sve izgleda super samo to su malo bolje izgradili taj feud. Vjerujem da bi to pomoglo dosta meču. Očekujem promjenu prvaka ovdje. Ako netko treba uzeti Asuki titulu onda je to definitivno Ember Moon.

Authors of Pain (c) vs The Revival vs #DIY – Eliminacijski meč za NXT Tag Team titule

Alen Butumović: Revival i DIY su imali klasik, AoP i DIY su imali odličan meč, stoga ne vidim zašto i ovaj meč ne bi dosegao barem približno te razine kvalitete. Sva tri tima mi se sviđaju i drago mi je da ćemo dobiti nešto drugačije ovdje. Možda bi čak bilo i bolje da nisu stavili eliminacijsku stipulaciju, ali nije to toliko bitno. Meč nema diskvalifikacije i očekujem jedan dio meča gdje će nastupiti toliki kaos da će biti fantastično za gledati. Revival nema šanse da osvoji ovo, oni su spremni za main roster, a ne vjerujem ni da će DIY uzeti. Niti oni se ne bi trebali dugo zadržati ovdje. AoP su zaista dobri i dominantni prvaci, sviđaju mi se u ringu i trebali bi nastaviti vladavinu.

Filip Stanković: Cijelu 2016. godinu su obilježili sjajni Tag Team mečevi. Dva puta Alphe protiv Revivala i 2 puta DIY protiv Revivala. 2017. godinu smo dobili također jedan odličan meč između AoP-a i DIY-a. Ovaj meč će biti vrhunac svega toga. Nadam se da ću uživati u tome vrhuncu. Priča je dosta dobro ispričana između ova tri tima. Mogu slobodno reći da je to najbolja priča trenutno u NXT-u. Protivnik sam Triple Threat sustava meča kod timova. Volio bi da sva trojica mogu biti odjednom u ringu jer kad su dvojica samo onda je malo zbunjujuće. Sviđa mi se što će biti Elimination meč jer vjerojatno žele napraviti nešto što ne viđamo često. Pobjedu vjerojatno odnosi AoP. DIY i Revival su pred izlaznim vratima NXT-a.

Tye Dillinger, No Way Jose, Roderick Strong & Ruby Riot vs SAnitY

Alen Butumović: Jedan od bolje građenih mečeva na cardu. Postupno su unosili druge likove u feud jer sjetimo se, sve je krenulo s Dillingerom i Youngom. Drago mi je da su cure uključene u ovo te mislim kako ćemo dobiti jedan izrazito dobar meč. Ovakav tip meča smo rijetko ili čak nikad vidjeli na Takeoveru, tako da će biti osvježenje. Volio bih kada bi Dillinger i ekipa uzeli pobjedu ovdje, no zapravo mi je svejedno tko će pobijediti jer nemam ništa protiv da SAnitY odnese tu pobjedu jer su jako dobro bili bookirani do sada. I zanima me što nam Ruby ima za pružiti ovdje.

Filip Stanković: Jako zanimljiva priča koja je postavila ovaj zanimljivi meč. Vjerojatno će biti dobar jer ne viđamo često ovakve 4v4 mečeve gdje su tri muškarca i jedna žena. Sanity grupa u u ringu baš i ne briljira. Njih čini dobrima taj njihov luđački gimmick. Vjerojatno će meč vući zvijezde poput Dillingera i Stronga. Mogao bi Sanity ovdje pobijediti jer ih bookiraju jako dobro otkako su osnovani pa ne vidim razlog zašto to ne bi nastavili. Vjerojatno će biti pinan Dillinger koji je na izlaznim vratima ili No Way Jose koji nije nešto posebno bitan za NXT. Nemaju za njega neke velike planove.

Aleister Black vs Andrade ‘Cien’ Almas 

Alen Butumović: Aleistera sam imao prilike gledati po indy sceni, a njegov najsvježiji nastup je bio onaj tijekom UK turnira u meču protiv Nevillea gdje se pokazao izuzetno dobrim. Tako da mislim kako ćemo ovdje dobiti jedan izrazito zanimljiv meč koji će vjerojatno otvoriti show. Andrade je dosta razvio svoj karakter otkako je heel, nešto što mu je bilo jako potrebno, no mislim kako ovdje gubi. I to je zaista šteta u neku ruku, bilo bi dobro kada bi ostvario koju veću pobjedu.

Filip Stanković: Ovo me podsjeća na prošlu godinu kada je Nakamura potpisao. Isto je ovako dobio meč na Takeoveru, a da se nije pojavio na tjednom showu. Možda će Black postati novi Nakamura. Neću imati problema s time jer gledao sam ga nešto malo na indy sceni i vidi se na njemu da je kvalitetan. Ovdje očekujem dobar stiff meč. Sviđa mi se izbor njegovog protivnika. Almas se u zadnje vrijeme jako iskazao. Black vjerojatno ovdje uzima pobjedu za dobrodošlicu.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Orlando predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*