NXT Takeover: San Antonio predviđanja

Još jedan NXT Takeover je pred nama. Ovaj puta se on održava u San Antoniu i to već večeras. 5 mečeva je na cardu, a evo i naših predviđanja za show.

NXT titula: Shinsuke Nakamura (c) vs Bobby Roode

Alen Butumović: Iskreno, od ovoga ne očekujem odličan meč, ali ću biti zadovoljan ako naprave jedan zabavan. No, ono što će sigurno biti fantastično su ulasci. Njih dvojica imaju dva najbolje ulazne teme u WWE-u i nikad ne razočaraju što se tiče toga. To bi značajno trebalo podići atmosferu u meču koja će sigurno biti izvrsna. Opet, što se tiče kvalitete meča, ne vjerujem da ćemo dobiti nekakav izvrstan meč. Mislim kako Nakamura ovdje zadržava pojas, iako mi ne bi bilo čudno da ga Roode osvoji, ali ja bih nekako volio da ostane još kod Nakamure zbog toga što je titula promijenila prvaka dva puta nedavno u vrlo kratkom periodu.

Vedran Karlić: Zbilja ne znam što očekivati od ovog meča, koliku će kemiju imati Roode i Nakamura, no siguran sam kako će imati sjajne ulaske. Volio bih da Nakamura izgubi pojas kako bi ga mogli maknuti iz NXTa i prebaciti na main roster, a u budućnosti bi istu sudbinu trebao doživjeti i Roode. Ne vidim zašto bi oni trebali biti prvaci razvojnog programa.

Filip Stanković: Od ovoga očekujem zabavan meč, ali ne i odličan. Ono u čemu će oni biti odlični su ulasci. Jedva čekam da vidim što su nam spremili. Roode me nije fascinirao u ringu.Njegov gimmick je ono što ga čini dobrim wrestlerom. Mislim da će Nakamura ovdje dobiti jer smatram da neko bolji mu treba uzeti titulu. Njihovo rivalstvo možda još nije doživjelo progresiju kakvu očekujemo od njega i mogao bi potrajati do sljedećeg Takeovera.

Kao NXT prvak iz San Antonia izaći će

View Results

Loading ... Loading ...

NXT Women’s titula: Asuka (c) vs Peyton Royce vs Billie Kay vs Nikki Cross

Alen Butumović: Zanimljivo postavljen meč. Nisam mislio kako će Cross biti tako brzo gurnuta u storyline za pojas, ali mi se svidjelo kako su je prikazali tijekom ovih par tjedana. Storyline s Kay i Royce traje već dosta dugo i bilo je očekivano da će one u nekom trenutku dobiti meč za titulu. Drago mi je i da će ovo biti 4-Way, odmah je sam meč zanimljiviji jer zapravo postoji neka minimalna šansa da Asuka izgubi titulu, iako sumnjam da će se to dogoditi. Meč bi trebao biti zabavan, ali ne i odličan. Ovakvi mečevi često znaju ispasti loši, ali nadam se da će ovdje izbjeći onu formulu 4-way mečeva gdje dva wrestlera leže pokraj ringa, a dva hrvaju.

Vedran Karlić: Jako me zanima ovaj meč, ima potencijala biti sjajan. Asuka je tu kao nezaustavljiva i tu je prva prava prilika da pojas promijeni ruke, do sada nije bilo meča u kojem sam vjerovao kako će izgubiti pojas. Cross je prikazana kao luđakinja koja je spremna na sve, a Royce i Kay dolaze kao par i donose tu dinamiku, iako je pitanje hoće li do kraja meča ostati tim ili će se posvađati. Sve je moguće i baš zbog toga mu se veselim. Ja bih volio vidjeti Cross kao prvakinju, a samim time i Sanity.

Filip Stanković: Ovo će biti zabavan meč. Asuka ostaje prvak 99,99%. Za klasu je bolje od svojih protivnica. Iznenadilo me što su Nikki Cross dali priliku za titulu jer je tek nedavno debitirala. Ember Moon vjerojatno čuvaju i grade  za Takeover u Orlando koji ima malo veći značaj jer u Wrestlemania tjednu.

Ženski 4-way meč uzet će

View Results

Loading ... Loading ...

NXT Tag Team titule: #DIY vs Authors of Pain

Alen Butumović: Nakon što su osvojili Dusty Rhodes Classic, bilo je očekivano da će Authors of Pain krenuti na titule. To je u redu jer mislim da imaju itekakve kredibilnosti i šanse osvojiti pojas ovdje. Mislim kako bi meč mogao biti super. Čini mi se da su ova dva tima imali i meč tijekom Dusty Rhodes Classica koji je bio dobar, a mislim kako će ovdje biti još i bolji. Nekako mi je malo rano da Gargano i Ciampa izgube pojas ovdje, s obzirom kako je prošlo tek dva mjeseca od Toronta i njihova pobjeda ondje je bila ogroman trenutak, ali ne bih imao nekih većih problema da AoP osvoje titule, iako bih više volio da se to dogodi u Orlandu.

Vedran Karlić: Bilo je potpuno jasno kako će AoP u jednom trenutku na naslov i ta odluka je sasvim dobra. Ono sa čime me još nisu uvjerili je njihov rad u ringu i zato ne bih volio da sada osvoje titulu. DIY je imao odličan momentum u svom meču za naslov i još veći kada su ga osvojili. Zato bi im zadržao titulu još neko vrijeme, mislim kako bih se ovdje odlučio za DQ završetak u kojem bi AoP ih prebili na mrtvo ime nakon što bi izgledalo da će izgubiti meč.

Filip Stanković: Ovome se najviše radujem. Razlog je taj što na svakom Takeovoru tag team meč za titulu bude fantastičan. U 2016. ne znaš koji je bio bolji od kojeg. Ovdje bi trebalo biti isto tako. Također vjerujem da će doći i do promjene prvaka. Jest da će mi biti malo glupo što će DIY rano izgubiti titulu, ali šta je tu je. Ako neko treba da im uzme titule onda je to AoP.

#DoItYourself ili Autori Boli?

View Results

Loading ... Loading ...

Andrade ‘Cien’ Almas vs Roderick Strong

Alen Butumović: Jedan od mečeva od kojeg očekujem ponajviše. Jako su mi se svidjele njihove interakcije tijekom 4-Way meča prije nekoliko tjedana i tada sam poželio vidjeti njihov međusobni meč, a to je upravo ono što ćemo dobiti ovdje. Strong je fantastičan, a Almas uvijek bude dobar kada ima kvalitetnog protivnika, tako da ćemo ovdje vidjeti jednu prilično stiff borbu. Imaju pet mečeva na cardu tako da se nadam kako ovaj meč neće biti zakinut što se tiče vremena te mislim kako će nas sve pozitivno iznenaditi.

Vedran Karlić: I dok očekujem super meč, pošto imamo dva kvalitetna hrvača, razočaran sam što nema neke kvalitetne priče između njih dvoje. To je ono što mi fali da bih se mogao uživjeti u ovaj meč. Trebaju mu dati minutažu i mislim kako bi bila puno bolja odluka da Cien dobije meč.

Filip Stanković: Ovaj meč je dosta u sjeni drugih, ali vjerujem da neće razočarati, odnosno naprotiv, bit će vrlo dobar. Almas se puno više sviđa otkad je heel. Ako će imati samo jedan meč, trebao bi to Strong onda dobiti, a ako nastave s ovom pričom Almas ima onda dobre šanse za pobjedu.

U ovom meču pobijedit će?

View Results

Loading ... Loading ...

Eric Young vs Tye Dillinger

Alen Butumović: Očekujem solidan meč, ali već sam rekao kako je ovo ‘biti ili ne biti’ meč za Younga da se pokaže u ringu. Do sada nije dobio pretjerane prilike za time, ali sada ima meč protiv Dillingera, što osigurava jednu odličnu atmosferu, sada još samo trebaju to potvrditi u ringu. Dillinger je dobar na Takeoveru, to je pokazao u dosta dobrom meču protiv Roodea, a sada treba vidjeti u kakvom će izdanju biti Young. Očekujem njegovu pobjedu ovdje.

Vedran Karlić: Imat ćemo minimalno solidan meč s potencijalom za nešto bolje. Vjerujem kako ćemo vidjeti i Sanity kraj ringa, a hoće li u konačnici Dillinger dobiti je jako ovisno o tome što žele s njim napraviti. O njemu se govori za RR, no kada bi dobio i imao priliku za naslov, ti bi ga moglo učiniti zvijezdom. Ja bih išao tim putem, pogotovo ako Roode uzme titulu.

Filip Stanković: Napokon da vidimo Younga u meču sa dobrim protivnikom. U TNA je bio dobar nadam se da će i ovdje biti takav. Meč će biti dobar, u to ne sumnjam. Pobjednik mislim da je očit, a to je bar kako ja mislim Young. Dillinger bi kako glasine kruže se pojaviti u RR meču i to pod brojem 10. Zanima me hoće imati kakav oproštaj od publike na kraju meča.

Dillinger ili Young

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: San Antonio predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*