NXT Takeover: Brooklyn II predviđanja

Nakon što smo jučer izbacili preview, danas su na redu predviđanja za ovogodišnji NXT Takeover u Brooklynu.

_match_Takeover_Brooklyn_samoanakamura--a19c4adce274ddcbdc05c53c977c7746

Samoa Joe (c) vs Shinsuke Nakamura – NXT titula

Alen Butumović: Jako sam uzbuđen za ovaj meč i mislim kako bi on mogao biti odličan. Samoa Joe je fantastičan kada hoće raditi, a otkako je postao NXT prvak, svaki puta je u top izdanju. S druge strane, Nakamura nikada ne razočara u velikim mečevima i dosadašnja dva njegova Takeover meča su mi bila odlična. Priča je odlično odrađena, svidio mi se kontrast između dva karaktera – bijesni Joe i smireni Nakamura. Za pobjednika zaista ne znam, mogu vidjeti Joea kako drži titulu još neko vrijeme, a opet Nakamura do sada nije izgubio u NXT-u i mogli bi taj niz nastaviti, a Joea poslati na glavni roster. Čeka nas jedan uzbudljiv main event.

Vedran Karlić: Meč od kojeg najviše očekujem u cijelom vikendu. Samoa Joe mi je jedan od najdražih i već neko vrijeme zagovaram njegov odlazak na main roster. Vrijeme je za to, a kada se to dogodi morat će ispustiti titulu, a tko bolji izbor za to od Nakamure? Ugrabit će titulu, neko vrijeme biti prvak, a zatim i on na main roster.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi trebao biti najbolji match večeri. Nakamurin ‘strong style’ se može sjajno uklopiti sa stilom borbe Samoa Joea. Bit će tvrda borba, možda sa ne baš toliko atraktivnih wrestling poteza, ali prava tuča svakako. Mislim da bi neko od njih dvojice mogao i prokrvariti, a u tom slučaju se samo nadam da se sudije neće miješati mnogo i pokvariti match kao što su to uradili sa Balor vs Joe u Dallasu. Predviđam da će Nakamura uzeti titulu, ali mislim da bi se rivalstvo trebalo nastaviti.

Tko će izaći iz Brooklyn s NXT pojasom oko pojasa?

View Results

Loading ... Loading ...

20160809_Takeover_Brooklyn_bayleyasuka--249450583afe7c1a60214a614b90ac64

Asuka (c) vs Bayley – NXT Women’s titula

Alen Butumović: U Dallasu nisu imale taj odličan meč, no očekujem to od njih ovdje. Priča je dobro odrađena i svidio mi se ‘put do revanša’ kojim je Bayley išla u ovih nekoliko zadnjih mjeseci. Ovaj puta imam mnogo više hajpa za meč, a vjerujem da će i dostaviti. Mislim kako je pobjednik očit. Bayley je uglavnom gotova u NXT-u i odradila je što se odraditi da, tako da su gotovo nikakve šanse da ponovno uzme titulu. S druge strane, još jedna pobjeda za Asuku nad Bayley bi bila odlična za nju. Tako da sam siguran kako Asuka uzima ovo i ja s tim nemam apsolutno nikakvih problema.

Vedran Karlić: Zbilja ne vidim razlog zašto bi Bayley ovdje trebala dobiti. Odradila je sve što je mogla ovdje, bila je prvak, imala je sjajne mečeve i bilo bi vrijeme poslati je na main roster. Ako mene pitate, ja bih ovaj meč završio nekim upletanjem u meč. Asuka i Bayley su trenutno dva koplja iznad svih ostalih cura, neka se treba pojaviti i prebiti obje kako bi se pokazala kao legitimna prijetnja titulu. Ember Moon u svom debiju? Moguće. Kevin Owens je sličan program.

Emir Ahmethodžić: Dallas me malo razočarao, tako da ne znam šta da očekujem ovdje. Nadam se da će iznenaditi, ali ne vjerujem da mogu pružiti match na razini Sasha vs Bayley od prošle godine. Asuka ovo sigurno dobija, i Bayley gotovo sigurno ide na main roster nakon ovoga.

Bayles/Asuka II dobit će

View Results

Loading ... Loading ...

20170809_Takeover_Brooklyn_tag--a2c1b3389ba391d290ac0b691261fab3

The Revival (c) vs Johnny Gargano & Tommaso Ciampa – NXT Tag Team titule

Alen Butumović: Ovaj meč bi lako mogao ukrasti show. Imamo Revival, koji je upravo imao trilogiju odličnih mečeva s Alphom; dok na drugoj strani imamo Gargana i Ciampu koji su nadrealno dobri kao tim. Ovo je prvi Takeover za njih dvojicu i mislim kako ćemo ih vidjeti u fantastičnom izdanju. Očekujem nešto odlično od ove četvorice, možda čak i na razini Alpha/Revival mečeva. Što se tiče pobjednika, nisam siguran. Nekako više mislim kako ćemo vidjeti nove prvake, a opet, moguće je da Revival uzme nekakvu prljavu pobjedu i da se ovo nastavi do idućeg Takeovera gdje bi tek Gargano i Ciampa uzeli titule.

Vedran Karlić: Revival je jedan od najboljih timova koje je NXT imao. Njihova kvaliteta je neosporna i njom su odavno zaslužili poziv na main roster. Ciampa i Gargano su pokazali puno toga, nedavno su imali fantastičan CWC meč, a kao nagradu dobili su priliku za titulu. Ja osobno vjerujem kako će je već sada ugrabiti. Vrijeme je za to, iako me neće začuditi ako Revival uz pomoć nekog varanja zadrži zlato. Kako god bilo, mislim da bi ovo mogao biti sjajan meč, jedan koji ima potencijal ukrasti show.

Emir Ahmethodžić: Mislim da bi ovo trebao biti drugi najbolji match na showu. Ne mogu dovoljno hvaliti Revival, a Ciampa i Gargano su isto sjajan tim koji su svoje kvalitete u ringu pokazali u CWCu. Ne preostaje još mnogo stvari za Revival u NXTu, mislim već su najviše puta bili prvaci tamo, a potrebni su na main rosteru. Ciampa i Gargano mogu preuzeti odavde, i budući feud sa Authors of Pain bi mogao biti sjajan.

Tko će pobijediti u ovome meču?

View Results

Loading ... Loading ...

20170809_Takeover_Brooklyn_josearies--8351f168acb4e323ccaa3e36542e4070

Austin Aries vs No Way Jose

Alen Butumović: Zanimljiv meč koji će pokazati koliko je No Way Jose zapravo dobar u ringu, a i može li Austin Aries izvući najbolje od njega. Feud mi se svidio, heel turn Ariesa je bio fantastično odrađen i njegov trenutni karakter mi se mnogo više sviđa. Meč bi mogao biti dobar. Mislim kako će Aries ovo uzeti, pošto ne vidim zašto bi uz njega dali pobjedu Joseu. Aries je izgubio na prošlom Takeoveru, tako da vidim njega kako uzima pobjedu ovdje da bi si vratio malo momentuma. Jose je dobar, ali mi nije na nivou main event igrača i mislim kako će ostati u mid-cardu, stoga ne vidim zašto bi pobijedio Ariesa ovdje.

Vedran Karlić: Očekujem jedan vrlo zabavan meč u kojem Austin Aries dobiva. Očekivao sam njegov heel turn, a što sam očekivao to sam i dobio, u pomalo psihopatskoj maniri. No Way Jose mi je sasvim zanimljiv, samo za sada nema neku veliku direkciju, ovaj meč bi mu mogao pomoći u tome, čak i porazom. Njega treba još malo razviti, stoga mu poraz neće škoditi.

Emir Ahmethodžić: No Way Jose mi nikada nije djelovao kao lik koji može da bude išta više od komičnog jobbera. To možda još može vrijediti u main rosteru, ali će mu pomoći svakako ako bude imao dobre nastupe u ringu. Protiv Ariesa bi morao da se dobro pokaže i nema sumnje da će Aries pomoći da učini ovaj match dobrim. Na kraju mora Aries uzeti, jer mu treba više uvjerljivih pobjeda kako bi ga učinili relevantnim. To, i možemo onda očekivati jednu jako jako dobru borbu između njega i Roodea u nekim budućim Takeoverima? Mogu se nadati.

Aries ili Jose?

View Results

Loading ... Loading ...

20160809_Takeover_Brooklyn_andraderoode--878a1669cb05014a6f64096f484c0a27

Bobby Roode vs Andrade ‘Cien’ Almas

Alen Butumović: Ovaj meč nema neku priču iza sebe, ali mislim kako bi mogao biti izrazito zabavan. Andrade Almas se još nije toliko iskazao u NXT-u, ali ovo je upravo meč gdje bi mogao. Roodea još nismo vidjeli u ringu ovdje, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći. Siguran sam kako Roode uzima ovo pošto će NXT uložiti više truda u njega nego u Almasa. No, ono što najviše čekam je čuti Roodeovu ulaznu pjesmu. Nadam se da će Brooklyn publika pjevati to.

Vedran Karlić: Pomalo nasumičan meč koji ima puno potencijala biti dobar. Mislim kako bi bilo puno bolje da Bobby Roode dobije, nakon njegova debija uz fantastičnu ulaznu pjesmu (o kojoj bruji wrestling svijet) imaju sjajnu priliku stvoriti momentum. Cian mi je i dalje jedna velika nepoznanica, premalo su uložili u njega, no ima vremena.

Emir Ahmethodžić: Kako mi je drago da Roode nastupa u NXTu! Ako će se Almas protiv nekoga dokazati u NXTu, to je Bobby Roode. Match bi mogao biti dobar ako dobije dovoljno vremena. Roode ovo mora uzeti. Za nekoliko mjeseci Bobby Roode može postati legitimna prjetnja NXT prvaku, a sljedeće godine već može da se bori na main roster. Ne smiju njega upropastiti. Ovdje počinje jedna, nadajmo se, GLORIOUS karijera u WWEu.

Tko uzima ovo?

View Results

Loading ... Loading ...

20160817_Takeover_Brooklyn_MysteryKay--d47533c6b60d8d1f25c267ec7826fb36

Ember Moon vs Billie Kay

Alen Butumović: Nisam do sada gledao Ember Moon, ali ako zaista je toliko dobra koliko neki kažu da je, on će ovo biti zanimljivo. S druge strane, drago mi je da će Billie Kay dobiti priliku iskazati se na većem događaju iako ne mislim kako će dobiti previše ofenzive u meču. Ne očekujem dug meč nego showcase za Ember Moon koji bi trebala biti ključni igrač u ženskoj NXT diviziji u nastavku.

Vedran Karlić: Bit će kratko i Ember Moon će dobiti. Iako je do sada nisam gledao mislim da je to jedina logična opcija.

Emir Ahmethodžić: Vidjet ćemo kakva će biti Ember Moon. Drago mi je da će Billy Kay nastupati po prv put na nekom Takeoveru. Mislim da je šteta što ona i Peyton Royce ne dobijaju više prilika u NXTu. Trebaju razvijati njihovu priču, jer će ove dvije djevojke nositi žensku diviziju kada Asuka dobije poziv za main roster. Što se matcha tiče, Moon dobija ovo sigurno.

Hoće li misteriozna žena ostaviti impresiju u prvome meču ili će Billie Kay odnijeti pobjedu?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn II predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*