WrestleMania 33 preview – AJ Styles vs Shane McMahon

AJ Styles i Luke Harper pali su u isto vrijeme na pod tijekom Battle Royala za izazivača za pojas te se time nije mogao odrediti pobjednik. Idući tjedan je Styles pobijedio Harpera i tako zaradio meč za titulu, no Shane ga je usprkos tome stavio u meč protiv Ortona, koji isprva nije htio imati meč protiv Wyatta iako je osvojio Royal Rumble, ali je onda okrenuo leđa Wyattu i odlučio iskoristiti svoju priliku, no morao je zbog svega toga prijeći preko Stylesa najprije. Što je i učinio. Styles je zbog toga bio izrazito ljut jer misli da je zaslužio main event WrestleManije, ali ga je Shane prevario. Zbog toga je Styles tijekom SmackDowna dočekao Shanea na parkiralištu te ga brutalno pretukao. Shane je na istoj epizodi najavio kako izaziva Stylesa na meč za WrestleManiji. Tjedan dana kasnije je Styles prihvatio njegov izazov, a Shane je onda vratio Stylesu udarac s Leap of Faith laktom kroz komentatorski stol.

Alen Butumović: Ja sam zainteresiran za ovaj meč. Da, Styles je super kečer i da, nakon fantastične 2016. godine zaslužio je nekog boljeg protivnika, ali mislim kako su izvukli maksimum iz builda za ovaj feud, a vjerujem kako će meč u najmanju ruku biti zabavan. Onaj brawl prošli tjedan je bio izrazito zanimljiv i zaista bi bilo dobro kada bi dobili nekakvu stipulaciju, tada bi meč mogao biti još bolji, iako mislim kako će i bez stipulacije napraviti prilično zabavan meč. Baš me zanima kako će ovo bookirati pošto ne vjerujem da će biti čisti wrestling meč jer je Shane u njemu. Što se tiče rezultata, Stylesova pobjeda je jedina realna i dobra opcija za ovaj meč. Nadam se da će to tako biti i da neće se praviti blesavi pa dati Shaneu pobjedu.

Vedran Karlić: AJ Styles je popio metak i mora imati meč sa sinčićem na WM. Shane ima status kakav ima iz nekih prošlih dana, no njegov rad u ringu je prilično loš, vidjeli smo to i u tradicionalnom 5v5 SS meču kada je bio najgori dio meča. Njegovi udarci izgledaju slabo, sve što ljudi kod njega čekaju je jedan potez. Jedan luđački skok. No to ne čini meč dobrim, to je samo trenutak. AJ Styles će biti onaj koji nosi ovaj meč, čovjek bi trebao imati protivnika s kojim bi mogao napraviti meč koji će se pamtiti po kvaliteti godinama koje dolaze, i sve osim njegove pobjede bilo bi za mene pravo razočaranje. Nisam zadovoljan ovim mečom, ali kada ga već imamo, barem su ispričali neku priču.

Filip Stanković: Kada sam čuo glasinu u negdje tamo u prvom mjesecu da će se ovaj meč dogoditi nisam baš bio oduševljen. Najbolji wrestler u kompaniji će imati meč protiv part-timera koji nije dobar wrestler. Shane me više podsjeća na kaskadera. Ima on zabavan gimmick i sve to, ali u ringu i nije baš neki. Međutim, poznavajući SmackDown oni su se potrudili da ispričaju što bolju priča. Čak su i skoro i jednu cijelu epizodu posvetili njima dvojici, odnosno tome kako će AJ napasti Shane-a. Više sam zainteresiran za ovaj meč nego na početku. Meč bi mogao biti dobar ako bude većinom samo izmjenjivali potezi i radili lude spotove. Treba što više izbjegavati Shaneove punche. Užasni su. Mogli su ovdje komotno dati neku stipulaciju, ali nisu jer su je davali nebitnim mečevima poput onog za Raw Tag Team titule. Što se tiče pobjednika mislim da je svima očito da je to AJ.

Emir Ahmethodžić: Ovo je jedan od matcheva koji su me isprva razočarali na prvi spomen, ali sam im odlučio pružiti šansu jer me hvata WrestleMania groznica. Dakle, match neće biti nešto naročito kvalitetan, ali bismo mogli dobiti par jako dobrih spotova, pogotovo od Shanea. Tako se nadam da će trajati upola kraće od prošlogodišnjeg Shaneovog matcha, koji je predugo trajao radi tih par spotova. Ovog puta, uz kraći match, moći će se cijeniti ti momenti. Styles treba odnijeti pobjedu, obavezno i nema diskusije oko toga. Nadam se da će Shane konačno imati normalne udarce, jer se ježim na pomisao da Styles sella one njegove fake udarce za koje se vide da su fake iz aviona. Build up je prilično dobar s druge strane, i na tome im treba čestitati.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – AJ Styles vs Shane McMahon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*