WWE Battleground 2017 predviđanja

Battleground je pred nama, a uredništvo vam donosi svoja predviđanja o nadolazećem showu. Ne zaboravite posjetiti nas na forumu za raspravu o Battlegroundu te odigrati još jedno izdanje Kockarnice.

Punjabi Prison meč za WWE titulu: Jinder Mahal (c) vs Randy Orton

Alen Butumović: Nisam zainteresiran za ovaj meč. Mahal me uopće ne privlači kao prvak i nije mi nimalo zanimljiv. Ovaj meč može biti zanimljiv zbog stipulacije, no nisam siguran koliko će ga dobro bookirati. Mislim da ćemo opet vidjeti nekakav prljav završetak s upletima Singh braće iako bi funkcija ove stipulacije trebala biti ta da se to ne dogodi. Ali neka ovo rivalstvo nakon ovog meča momentalno završi i neka se nešto promijeni u main event sceni. Premda ne mislim da će se to dogoditi ovdje, Mahal nužno treba izgubiti titulu.

Filip Stanković: Volio bi više od svega da Orton pobjedi i postane prvak. Očigledno je da je Mahal zalutao u main scenu. Šanse da Orton uzme titulu su dosta male. Singh braća će gotovo sigurno imati svoje prste u ovome meču i Mahal će opet prljavo pobijediti. Orton će opet ispasti budala u ovome feudu.

Vedran Karlić: U ovom trentuku totalno me nije briga. Ni za titulu. Ni za stipulaciju. Ni za meč. Mahal je dosadan. Dajte titulu Ortonu, dajte Corbinu da kešira na njemu i maknite ih slike za naslov.

SmackDown Tag Team titule: The Usos (c) vs New Day

Alen Butumović: Jedan od mečeva za koji sam najviše zainteresiran. Sviđa mi se što su napravili u ovom feudu i ako budu imali sličan meč kao na Money in the Banku, s tim da ovaj puta nemaju prljav završetak nego da tu završnicu još nadograde, mislim da nas čeka jedan izuzetno dobar meč. Što se tiče pobjednika, mislim da New Day ovdje uzima titule, što i ne bi bio loš potez. Iako i da titula ostane na Usosima, mislim da ne bih imao ništa protiv toga jer su oni meni super u ovoj ulozi.

Filip Stanković: Na Money in the Banku su imali odličan meč. Nadam se da ćemo takav i večeras gledati. Također se nadam da će ovdje meč završiti čisto. Mislim kako bi mogli dobiti ovdje nove prvake.

Vedran Karlić: Zadnji put su imali odličan meč s kriminalnim krajem. Izbacite ovo drugo i svi sretni. Ja očekujem kako blizanci zadržavaju.

WWE United States titula: AJ Styles (c) vs Kevin Owens

Alen Butumović: Vidjeli smo njihov jako dobar meč na Backlashu, no mislim kako to nije bio puni kapacitet onoga što oni mogu i da bismo večeras mogli vidjeti i odličan meč. Mislim da se ovdje nema što puno govoriti, evidentno je kako će feud završiti nakon ovoga i kako će Styles zadržati titulu. Nisam očekivao da će uopće staviti titulu na njega, ali on kao onaj koji brani US titulu na SummerSlamu je super odluka.

Filip Stanković: Ovo bez problema može ukrasti show. Dva fantastična hrvača se bore za US titulu i ona je napokon dobila na značaju. Styles bi trebao pobijediti i nadam se ući u feud sa Nakamurom. To bi dalo još veći prestiž tituli.

Vedran Karlić: Potencijalno meč večeri, no mislim kako AJ ostaje prvak.

#1 Contender’s 5-way eliminacijski meč za Women’s titulu: Becky Lynch vs Charlotte vs Tamina vs Lana vs Natalya

Alen Butumović: Tako sam nezainteresiran kad se radi u ovim mečevima s više njih. Toliko ih gledamo da ih se svaki čovjek već sada morao zasititi. Želim gledati nešto dobro, nešto konkretno, neki singles feud, a ima toliko kombinacija tu među curama i oni uporno rade ovakve mečeve. Pretpostavljam da će Charlotte ovo uzeti, što je sasvim razumna odluka. Naomi/Charlotte na SummerSlamu bi mogao biti super meč, premda bih ja više volio da smo dobili feud između Becky i Charlotte. Od ovog meča ne očekujem da bude nešto previše posebno, moglo bi biti dobro tek kad ostanu dvije cure samo.

Filip Stanković: Od WrestleManije nismo vidjeli singles feud za titulu žensku titulu(osim Lana/Naomi što i nije bio baš neki veliki feud) i napokon ćemo ovdje saznati tko ide na Naomi na SummerSlamu. Ovdje očekujem jedan zabavan meč. Pobjednik? Jako je neizvjesno. Ja bi volio da Becky pobijedi, ali sumnjam da će ići rutom face vs face. Charlotte je onda najveći favoriti, a mogu i iznenaditi i dati pobjedu Tamini koja se pokazala dobrom nakon povratka.

Vedran Karlić: Dio mene misli kako će Lana na neki totalno suludi način ovo osvojiti. No, nije me briga za meč, divizija je bila prilično slaba zadnjih mjeseci. A priča još slabija.

Flag meč: Rusev vs John Cena

Alen Butumović: Još jedan meč i još jedan feud u globalu koji smo vidjeli već milijun puta i koji me ne interesira baš. Rusev je puno bolji od ovog gimmicka nacionaliste, a eto to je izgleda jedino što znaju s njim. Nadam se da ovo neće trajati cijelu vječnost i da će učiniti to što jednostavnijim. Glupo mi je gledati ovaj meč s ovakvom stipulacijom iskreno, ali ako ćemo izvući ikakvu pozitivu, Rusev neće pretrpjeti pin u porazu.

Filip Stanković: Priča nije loša, a mislim da ni meč neće biti loš. Cena vjerojatno pobjeđuje jer spremaju nešto veliko za njega na SummerSlamu.

Vedran Karlić: Joj. Nije li Rusev dosta pretrpio prije dvije godine?

Baron Corbin vs Shinsuke Nakamura

Alen Butumović: Jako sam zainteresiran za ovaj meč, mislim da imaju dobru kemiju i da će to ovdje pokazati. Feud je bio zanimljiv i to su dosta dobro odradili. Šteta je samo što jedan od ovih mora izgubiti jer niti jednom niti drugom ne treba poraz. I iako Corbin ima kofer, mislim da im je Nakamura veći prioritet i da će on odnijeti pobjedu ovdje. Ali neka barem Corbin izgleda dobro u porazu.

Filip Stanković: Ovo bi trebalo biti jako dobro. Želim da kraj bude čist. Neka Nakamura pobijedi i neka na SummerSlamu ide na Stylesa za US titulu. Corbinu jedan poraz neće naštetiti.

Vedran Karlić: Očekujem da Nakamura dobije. Mislim, poznato je kako onome tko ima kofer nije potrebne pobjede zato što je to najbolji način za stvoriti prvaka (naravno da nije).

Sami Zayn vs Mike Kanellis

Alen Butumović: Ne znam, ovo će valjda biti prosjek, ali valjda i takvih mečeva mora biti. Nije bilo loše što smo vidjeli na SmackDownu, ovdje će dobiti još malo više vremena tako da bi moglo biti u redu. Baš me zanima tko će uzeti pobjedu ovdje, mislim da bi mogao Zayn dobiti ovdje pa da idu u treći meč.

Filip Stanković: Biti ću jako razočaran ako Zayn izvisi opet ovdje. Sramotno je ono što rade s njime. Zaslužuje puno više.

Vedran Karlić: Kog briga?

Kickoff meč: Tye Dillinger vs Aiden English

Alen Butumović: “Podigo me iz pepela i malo mi sreće dao (NXT) pa me onda bez milosti u pepeo zakopao (SmackDown).” Tye Dillinger, 2017.

Filip Stanković: Vidjet ćemo opet Dillingera u akciji. Bilo bi puno bolje da su bookirali meč između njega i Gablea. Bio bi puno kvalitetniji meč.

Koji meč na Battlegroundu najviše iščekivate?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Battleground 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*