WrestleMania preview – Charlotte vs Becky Lynch vs Sasha Banks

20160229_raw_contectualmodule_backstagedivas_2--7edeaf092bd1e6cfa02b988da08357d8

Još na Royal Rumbleu Becky je dobila svoj meč za Divas titulu, no nije je uspjela osvojiti jer se Ric Flair upleo u meč i koštao Becky titule. Te iste večeri se vratila Sasha Banks koja je odmah postavila svoj cilj – osvojiti Divas titulu. I Becky i Sasha su isto vrijeme htjele taj meč, no Charlotte je odbijala izazove. Becky i Sasha su čak uspjele nesuglasice staviti na stranu na Fastlaneu te su zajedničkim snagama pobijedile Naomi i Taminu koje su bile ljubomorne na Sashu. Tada je uslijedila serija mečeva između Becky i Sashe, no nismo uspjeli saznati novog izazivača. U jednom meču se Charlotte uplela i izazvala diskvalifikaciju, pritom misleći da će se tako riješiti obje cure i neće morati braniti titulu, ali joj se dogodilo upravo suprotno. Obje cure dobit će priliku u isto vrijeme i to u Triple Threat meču na WrestleManiji. Hoće li Charlotte uspjeti zadržati titulu ili ćemo napokon vidjeti novog prvaka?

Vedran Karlić: Patili smo od Divas revolucije, morali smo čekati Nikki Bellu kako bi srušila rekord od AJ Lee te je zbog svega toga ionako kritizirana divizija dodatno patila. Tri djevojke koje su se pojavili na početku Divas revolucije pokazale su razliku u kvalitetu, pokazale su zašto mi fanovi ne želimo zvati ih divama, mi ih želimo zvati ženama. Kritizirao sam odluku da Charlotte bude uz svog legendarnog oca, on joj nije bio potreban, može ona i bez njega. Becky je pokazana kao prava pozitivka dok je Sasha Banks napokon krenula putem zbog kojeg smo je zavoljeli u NXTu. Upravo su tamo one imale sjajne mečeve, očekujem kako će ugrabiti svoju prvu WM priliku i pokazati nam kako zaslužuju bolji tretman od Total Divas gluposti. Očekujem vrlo dobar meč koji može otići u svim smjerovima i to da u konačnici Sasha Banks ugrabi titulu.

Alen Butumović: Jako mi je drago što ćemo dobiti meč između tri sasvim sigurno najbolje žene na glavnom rosteru trenutno. Napokon dobivamo tu Divas revoluciju koju WWE promiče otkako su ove tri napravile debi na Rawu, no nikako se nije događala sve do sada. Ove tri cure razvalile su u NXTu, imale su fantastične mečeve jedna s drugom i zato očekujem da isto to naprave ovdje. WrestleMania je i sigurno će biti nekog pritiska za njih jer im je ovo prva WrestleMania, no vjerujem kako će nam još jednom dokazati da su one najbolji ženski talenti koje WWE ima. Očekujem novog prvaka ovdje. Charlotte već poprilično dugo drži titulu i postaje pomalo dosadna, i ona, ali i njen otac sa svim tim uplitanja, tako da bi novi prvak dobro došao. Pošto je Becky već prije ovoga meča dobila par prilika koje nije iskoristila, predviđam pobjedu Sashe Banks ovdje. Iako bih volio da Becky osvoji titulu pošto nije niti NXT titulu držala, a ove dvije jesu, bit će mi drago ako Sasha osvoji jer i ona je fantastična na svoj način i bit će odličan prvak.

Emir Ahmethodžić: Divas revolucija je bila smor na početku, i kada je završila saga sa Bellama, onda smo imali dosadan Paige v Charlotte feud, ali od kada je Charlotte turnala u heel i u priču za titulu se uključile Becky i Sasha, postalo je ekstra. WWE divas divizija ima još dug put da pređe da postane ono što može biti, ali je ovo odličan početak. Tri najbolje žene na main rosteru se bore za titulu na Maniji. Savršeno. Nakon Manije trebaju polahko krenuti sa ukidanjem imena “divas” i mijenjati titulu. Navijat ću za Becky, jer mi je postala omiljena djevojka na rosteru, ali iskreno, rezultat mi nije toliko bitan. Ko god pobijedio između njih tri, svaka je to zaslužila, tako da se neću žaliti na rezultat. Mislim da će ipak Sasha pobijediti, barem je izgledalo kao da na to idu. Bit će odličan match ako im daju oko 15 minuta.

Ovaj Triple Threat osvojit će?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Charlotte vs Becky Lynch vs Sasha Banks"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*