WrestleMania 34 preview – Brock Lesnar vs Roman Reigns

Na Elimination Chamber Roman Reigns osvojio je istoimeni meč i tako si zaradio pravo borbe za Universal titulu. Reigns je nakon toga silno želio susret s Lesnarom, no iako je ovaj bio iz epizode u epizodu najavljivan da će se pojaviti, ipak se nije pojavio, što je izazvalo nekontrolirano ponašanje kod Romana Reignsa. Tada se pojavio Brock Lesnar, a Reigns, iako suspendiran, odlučio mu se fizički suprotstaviti. Čak dva puta. I oba puta ga je Brock ostavio na podu uz pomoć stolice. Tada je najavljeno kako je povučena suspenzija za Romana te kako će se ovaj meč ipak dogoditi. Na go-home epizodi je Roman uspio koliko-toliko načeti Lesnara s par Superman Puncheva, no nije uspio dovršiti do kraja. Hoće li ga dovršiti večeras?

Alen Butumović: Samo neka ponove ono što su radili na WrestleManiji 31, neka bude jedna stiff makljaža gdje se neće štedjeti i ja ću biti ultra zadovoljan. Nadam se da će meč trajati dosta, da Lesnar neće biti nemotiviran ili bezvoljan te pokušati ljenčariti u meču. Stvarno imam nade u ovaj meč jer znam koliko mogu i što su pokazali prije tri godine. Sad samo to neka ponove. Rezultat je ovdje prilično neupitan, Roman osvaja, što će biti tko zna kako prihvaćeno od strane publike, ali neka imaju odličan meč i problem će biti riješen.

Vedran Karlić: Interes za ovaj meč je izostao. Mislio sam kako mogu ponoviti program za WM31, no nisu, meni je bilo baš loše i glupo. No to ne mora značiti puno, sve što trebaju je ponoviti meč kakav su već jednom imali. Hoće li? To je ono čega se svi pribojavaju, koliko će Lesnar raditi. Mislim kako će sve osim Romana koji osvaja titulu biti iznenađenje.

Emir Ahmethodžić: Gradnja mi nije bila nešto posebna. Prvi promo koji je Roman odradio je bio dosta dobar, ali su se onda u potpunosti usmjerili na to da Romana učine underdogom, što ne bi trebali. Ovo bi trebao da bude okršaj titana, čovjek koji je zvijer, godinu dana prvak, protiv jedine osobe koju nije uspio pobijediti u singles matchu. Sam kvalitet matcha bi trebao da bude sjajan, ako ponove formulu sa WM 31, s tim da Roman dobije malčice više ofanzive. Imam neki loš osjećaj da bi se mogli odlučiti na neki petominutni dvoboj između njih dvojice, što bi bilo zaista grozno. Reigns uzima 99.99%, i sasvim sam ok s tim. Lesnar kao prvak kojeg nikad nema je smorio, i titula nije dobila ništa na prestižu sa njim.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Brock Lesnar vs Roman Reigns"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*