WrestleMania 33 preview – Neville vs Austin Aries

Austin Aries je, nakon što se ozlijedio u NXT-u i izbivao iz ringa na neko vrijeme, postao komentator za Cruiserweight mečeve na Rawu, a onda i za 205 Live. Zatim je krenuo raditi intervju s Cruiserweightima prije ili nakon mečeva. Sve dok nije imao intervju s Cruiserweight prvakom Nevilleom koji nije prihvatio Ariesovo očigledno podbadanje i provociranje te odgovorio Ariesu na svoj način, a Aries ga je onda udario. Tada smo saznali kako će se Aries pridružiti CW diviziji, a već sljedeći tjedan je na 205 Liveu pobijedio u 5-way Elimination meču protiv ostalih Cruiserweighta i tako osigurao priliku za naslov protiv Nevillea na WrestleManiji. Ovaj meč je na kraju prebačen na Kickoff.

Alen Butumović: Jako mi je drago što je Aries sada u CW diviziji i što ćemo vidjeti ovaj meč. Nekako sam mislio kako bi ovo moglo ukrasti cijeli show, no jako sam ljut što je meč prebačen na Kickoff. Sada će vjerojatno hrvati pred polupraznim stadionom koji će se u tom trenutku popunjavati i to me ne veseli jer će onda opet kriviti nekog kako CW divizija ne dobiva reakcije od publike. A sami su ih sada stavili u tu poziciju, usprkos tome što imamo meč dva sjajna wrestlera. Feud je bio solidan, ništa odlično, no opet bolje od mnogo toga što ćemo vidjeti na main cardu. Što se tiče pobjednika, volio bih definitivno vidjeti Ariesa kao prvaka u budućnosti, no nekako mi se čini rano za Nevillea da izgubi pojas. No, nekako pretpostavljam da će Aries ovdje uzeti titulu. Iako nema ništa loše u toj odluci, Aries je netko tko je prilično poznat publici i barem će privući malo pažnje na sebe i diviziju koja to treba.

Vedran Karlić: Osim ako se nešto gadno ne promijeni, ovaj meč će biti na Kickoffu. Nisam pretjerano sretan tom odlukom. Jasno, CW divizija nije bila baš nešto pretjerano uzbudljiva od kada je došla na RAW, no stvari su se Nevillovim osvajanjem polako počele mijenjati. Čovjeku je trebalo promjena i došla je u nikada bolje vrijeme. Trenutno je odličan i pomeo je cijelu diviziju, osim Ariesa. Način na kojeg su Ariesa koristili za vrijeme ozlijede bio je perfektan, za komentatorskim stolom bio je bolji do pola komentatora koje WWE ima. A kada je dobio priliku raditi intervjue bilo je jasno kako je njegov povratak u ring blizu. Nadao sam se kako će Aries uzeti titulu na WM, no sada kada je na Kickoffu, više bih volio da je Neville zadrži. Kada bi meč imao minutažu mogli bi imati zbilja kvalitetan meč.

Filip Stanković: Ovo je nešto najbolje što Raw trenutno ima. Priča je jako dobro ispričana. Vjerujem da će ovo tehnički biti najbolji meč na cardu. Ovo je prebačeno iz nepoznatog razloga na kickoff. Jako jako loša odluka. Pola ljudi ovo neće ni gledati ovo onda. Tribine se možda i ne popune do tada. Stvarno sam bio jako zainteresiran za ovaj meč, ali ova odluka mi je smanjila hajp. Mislim da Neville ovdje uzima pobjedu. Treba mu dugački reign. Pitanje je ako Aries ne pobjedi ovdje hoće li ostati u CW diviziji ili će se vratiti u NXT-i ili možda čak i na main roster. Meni je svejedno. On je uvijek fantastičan, gdje god da se nalazio.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Neville vs Austin Aries"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*