The Shield, Paige, Kenny Omega, CZW Cage of Death (potencijalni spoileri)

Evo nekoliko vijesti za danas:

PWInsider navodi kako će se Shield pojaviti na ovotjednoj epizodi SmackDowna kako bi postavili svoj meč s New Dayom za Survivor Series. To će biti ujedno i posljednji SmackDown prije Survivor Seriesa pa je vrlo moguće kako će se i ostatak Raw rostera pojaviti na toj epizodi kako bi uzvratili SmackDownu udarac.

Još je jedno mjesto ostalo u ženskom Raw timu za Survivor Series, a govori se kako bi to mogla biti upravo Paige. Na Rawu je najavljen meč između Bayley, Mickie James i Dane Brooke kojim će se odrediti peti član, ali taj meč lako može postati 4-way ako Paige dođe, što bi ova onda osvojila. Iako se govorilo kako će otići na SmackDown, ipak je sada sigurno kako će Paige završiti na Rawu.

Prema Wrestling Observeru, Kenny Omega ostat će u New Japanu kada njegov ugovor izađe. Ugovor mu izlazi 31.1.2018., no WON navodi kako ove godine neće biti tako velike dvojbe oko toga hoće li produžiti ugovor ili ne. Omega je i sam izjavio nedavno u intervjuu da ostaje u kompaniji.

U main eventu ovogodišnjeg CZW Cage of Deatha koji će se održati 9.12. CZW prvak Ricky hane Page branit će svoj pojas protiv Joea Gacya i Shanea Stricklanda u Cage of Death meču.

_____________________________________________________

Poslušajte naš najnoviji podcast:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "The Shield, Paige, Kenny Omega, CZW Cage of Death (potencijalni spoileri)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*