Survivor Series 2016 predviđanja – rezultati

Survivor Series je iza nas, a na redu je saznati kako smo prošli u predviđanjima. Još jednom smo analizirali naše izbore i vaše glasove na ponuđene ankete u jučerašnjim predviđanjima, tako da stvari izgledaju ovako:

[wptg_comparison_table id="4"]

Što se tiče žena, svi smo bili uspješni kada smo kazali da će Raw uzeti pobjedu. Doduše, bilo je par glasova u anketi koji su govorili suprotno, ali nisu bili u većini.

Pobjedu Miza su također svi predvidjeli, iako je sam meč bio prilično neizvjestan.

Da će pobjediti timovi sa Rawa nitko nije predvidio. Svega dva glasa u anketi su to predvidjela, ali ostali su, kao i mi, rekli da pobjeđuje SmackDown. Nažalost, bili smo u krivu.

Pobjedu Kendricka smo također predvidjeli svi.

Sada dolazimo do meča koji je napravio razliku. Vedran i čitatelji ProHrvanja rekli su kako pobjeđuje SmackDown, dok sam ja bio čvrsto uvjeren da će pobjedu odnijeti Raw. Ja sam pogriješio nažalost.

Meč između Goldberga i Brock Lesnara nitko nije uspio točno predvidjeti. Pobijedio je Goldberg, a svi smo rekli da će to biti Lesnar, osim nekoliko pojedinačnih glasova u anketi. Ali tko bi predvidio pobjedu Goldberga za manje od dvije minute? Nevjerojatno.

Vedran – 4
ProHrvanje čitatelji – 4
Alen – 3

To je to što se tiče Survivor Seriesa. Zahvaljujemo na glasovanju i sudjelovanju. 🙂

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

6 Comments on "Survivor Series 2016 predviđanja – rezultati"

  1. Imate 4 čitatelja. Svaka Vam čast.

  2. Kao što sam predvivio pobjednici su bili očiti,svi osim Goldberga.
    HAHAHA,dobro je znati da je jedan part timer sredio drugog part timera koji je prekinuo Takerov pobjednički niz.Baš je dobro vidjeti mladog
    početnika Goldberga sa ovim push-om(sarkazam).

  3. Super ste ovo mi je najposjecenija stranica nakon YT i Facebook-a imate super stranicu super predvidanja sve super samo tako

Leave a comment

Your email address will not be published.


*