Stardom Cinderella Tournament 2022 – Dan 3 recenzija

Thekla vs Lady C

Lady C se ruga Thekli zbog visine, ali jedan udarac u trbuh bio je dovoljan da Lady C klekne. Thekla je tu uspješno targetirala ruku, i stvara blagu prednost. Lady C se vraća serijom solidnih chopova i Swingom. I dok joj je Thekla kontrirala prvi Chokeslam, drugi je primila. Lady C ju je ponovno digla, ali Thekla radi giljotinu i na kraju pobjeđuje s Leglock Clutchom.

Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Waka Tsukiyama) vs STARS (Hazuki, Momo Kohgo & Hanan)

Odličan high speed početak između Mine i Momo. Mina vrlo brzo zauzima Surfboard submission. Tam ima blagu prednost, a onda Hanan ruši na pod i Tam i Minu s Judo Throwovima. Ulazak Wake je dobro počeo za Cosmic Angelse, jer je dobro počela s Dropkickovima. Hazuki ulazi i radi fenomenalan Codebreaker, a zatim i Running Big Boot. Tam i Mina su na kratko pomogle Waki, ali Kohgo pogađa 619. Momo i Hanan rade Crossbodye na Tam i Mini, tako da je Hazuki mogla napraviti Diving Senton na Waki. Waka kickouta! Prilično važan trenutak za nju. Hazuki nije mogla vjerovati, a onda kako bi ju dovršila pogodila je Hazuki Driver i tako odnijela pobjedu za svoj tim.

Queen’s Quest (AZM, Utami Hayashishita, Hina, Saya Kamitani & Miyu Amasaki) vs Oedo Tai (Starlight Kid, Momo Watanabe, Fukigen Death, Rina & Ruaka)

Nisam vjerovao da će 5v5 meč biti ovako zabavan. Po običaju Oedo Tai na heel način dolazi u prednost i dominira nad Amasaki. Cijeli tim se izredao nad njom, a onda na kraju Starlight kid svom svojom težinom gazi njen vrat! Kamitani joj pomaže, a Miyu pogađa DDT te daje tag za AZM. AZM i Starlight Kid dosta izjednačene gdje AZM radi Suplex, a Starlight Kid 619, dok ju Momo udara po leđima. Oedo Tai se skuplja na sredini ringa, te bacaju AZM visoko u zrak a zatim ona pada na mat. Ruaka je odradila Senton nad Utami, a Kamitani još jednom dolazi u pomoć. Sestre Rina i Hina odrađuju izmjenu forearmova koju Rina prekida jednim šamarom. AZM pomaže ovoga puta Hini, koja radi Judo Throw nad sestrom. Cijeli Oedo Tai ulazi i napada ju. Queen’s Quest također ulazi i nastaje ludnica. Na kraju su Oedo Tai cure vani, a Kamitani radi Springboard Crossbody. Povratkom u ring Queen’s Quest rade Dropkick nad Rinom, Miyu Amasaki radi varijaciju Pedigreea, te na kraju Hina pobjeđuje s Power Body Busterom.

Nakon meča cure govore kako trebaju odabrati lidericu Queen’s Questa, a to ćemo saznati sljedeći mjesec u Korakuen Hallu.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Saya Iida vs Mai Sakurai

Nekako čudno meč počinje gdje Saya s Shoulder Tackleom i Elbow Strikeovima dolazi u prednost, ali vrlo brzo Sakurai to prebacuje na svoju stranu Crossfaceom i Elbow Dropom. Uslijedila je sekvenca Iidinih chopova i Sakurainih Big Bootova. Na kraju Iida radi nekoliko Lariata, te slavi s Iida Rockom.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Unagi Sayaka vs Natsupoi

Prvo smo dobili throwback scenu s njihovog prošlogodišnjeg meča, gdje su koristile rastezljive trakice u meču i gdje je sudac izvukao deblji kraj. Tako je bilo i ovdje. Prvo je Daichi dobio trakicom po ruci, a onda je Sayaka dobila po licu. Početak je bio dosta brz, ali i izjednačen. Igrom slučaja kako bi izbjegla Unagi, Natsupoi radi zvijezdu i završava na apronu. Unagi izvlači iz rukava još jednu trakicu, i dodaje je Natsupoi te ju trakica pogađa a ona zamalo pada na ringside. Natsupoi se vraća lagano u meč i pogađa Dropkick. Unagi vraća Facebusterom, ali joj Natsupoi kontrira Frog Splash. Nastsupoi na kraju radi German Suplex, Superkick te odnosi pobjedu s Fairy Trainom.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Koguma vs Giulia

Nakon Starlight Kid i Natsupoi meča iz prve runde, rekao bi i najbolji meč turnira. Koguma provocira Giuliu s Bear pozom, a onda ju Giulia naganja po ringsideu. Natrag u ringu Koguma stiče prednost, međutim kratko je to trajalo. Giulia pokušava zaključati STF, međutim Koguma se izvlači. Koguma zove Giuliu da dođe na gornje uže, na što Giulia pristaje. Nakon kratke izmjene Koguma pada u ring a Giulia na apron, gdje Koguma radi Dropkick, ali Giulia ostaje u turniru. Giulia se vraća dobrim potezima, međutim Koguma je vrlo dobro prati. Ponovno Giulia kreće po pobjedu polugom i ovaj puta uspijeva zaključati Octopus Hold, ali Koguma ju svojoj snagom prebacuje preko gornjeg užeta, a zatim s Dropkickom ju eliminira.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Mayu Iwatani vs Saki Kashima

17 sekundi je trajao meč. Sve što smo vidjeli je German Suplex/Superkick kombinacija od Mayu, a onda ju Saki hvata u Kishikaisei, te iz drugog pokušaja ju pobjeđuje. Barem su se potrudili napraviti ovu sliku iznad teksta. E da i Saki je obojala kosu.

Donna del Mondo (Maika & Himeka) vs God’s Eye (Syuri & Ami Sourei)

Uh kako je ovo dobar meč bio. Pogotovo sve sekvence između Syuri i Himeke. Himeka i Sourei otvaraju, ali za dva Powerhousea previše tehničkog hrvanja smo dobili. Maika i Syuri nastavljaju u istom tonu, s hrpom izmjena na matu. Maika s kratkim high speedom dolazi u vodstvo a Himeka nastavlja dominirati nad Syuri. Syuri okreće stvari u svoju korist s Armbarom, pa pogađa i Suplex. Himeka i Ami ponovno su u ringu, a ovaj put se nadjačavaju Shoulder Tackleovima, gdje Ami pobjeđuje ali Himeka ubrzo vraća istom mjerom. Sourei radi Fireman Carry Roll u Boston Crab nad Maikom. Maika održava ravnopravnost s Sourei, a na kraju pogađa Lariat. Uslijedila je fenomenalna Syuri/Himeka sekvenca prepuna izmjena kontri i izmicaja na početku, a onda Syuri radi Figure Four i zatim Knee Strike. Himeka vraća Samoan Dropom i Single Legom. Prilikom Torture Racka Ami pomaže Syuri, a onda i Maika pomaže Himeki. Syuri i Himeka odražuju fantastičnu izmjenu forearmova, a onda Syuri pogađa stiff kickove u Himekina leđa. Na kraju Himeka udara Lariat, gdje ponovno uskače Ami te spašava Syuri. Syuri radi Rope Hung DDT i ide na pin, međutim sudac označava time limit draw.

Nakon meča Himeka i Syuri su imale staredown, a onda Syuri najavljuje kako je God’s Eye tek počeo i kako će za Golden Week imati novoga bodyguarda te pokazuje na ekran. S ekrana se javlja Konami! Konami izjavljuje da je nova članica God’s Eye. Starlight Kid i Momo Watanabe izlaze i suprotstavljaju se Syuri o krađi članova, a Syuri joj govori kako će upravo protiv njih Konami i God’s Eye imati meč.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Saya Iida vs Koguma

Brza izmjena pinova na početku meča. Saya Iida udara chopove koje Koguma pokušava blokirati ali su previše bolni. Kasnije se Koguma vraća u meč, a Saya završava na apronu. Nakon što je preživjela da ne padne s aprona penje se na kut i radi Diving Shoulder Tackle. U ringu Koguma radi DDT i brutalan German Suplex na Sayinu glavu. Iida vraća Belly to Belly Suplexom i Sitout Powerbombom. Nakon svega toga Koguma pinuje Sayu s Kuma Rollom.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Saki Kashima vs MIRAI

Nekako me nisu kupile, iako je bilo lijepih izmjena. Na samom početku Saki je uspijela izbaciti MIRAI preko užadi i Oedo Tai cure ju vuku, međutim MIRAI preživljava. Saki nastavlja s dominacijom sve dok MIRAI nije pogodila Dropkick i Lariat. Kashima odgovara lijepom Uppercut/Hurricanrana kombinacijom. MIRAI zatim radi Armbar i dva Lariata, ali Kashima joj krade pin. Iako je Daichi tri puta udario rukom po matu, MIRAI je nekako uspijela kickoutati, a zatim je stavila Saki u Kimuru te tako osigurala prolaz u polufinale Cinderella turnira.

Sveukupno: Jako zabavan show. Od Cinderella mečeva, do Syuri/Himeka previewa pa sve do povratka Konami u redove God’s Eya. Vrlo dobri ili u najgorem slučaju prosječni mečevi. Show je bio jako zadovoljavajuć.

Be the first to comment on "Stardom Cinderella Tournament 2022 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*