SmackDown pregled – Završen turnir za US titulu

Ovotjedni SmackDown fokusirao se isključivo na jednu stvar, a to je bio turnir za US titulu. I bilo mi je drago zbog toga jer je ovaj turnir bio vrlo suhoparan s vrlo malo toga kvalitetnoga, a puno onoga što možemo odbaciti. No, problem je bio što su i preostala tri meča koja su se desila na ovoj epizodi bila upravo takva. Suhoparna, bez imalo energije, s čudnom strukturom i bez mnogo mašte.  Kad sve to zbrojimo, nije ovo bila loša epizoda, ako ništa drugo bila je drugačija od ostalih, samo što je mečevima falilo dosta toga. Toliko da je ženski meč bio meni najbolji meč na showu.

Epizoda je započeta mečom između Woodsa i Mahala. Ovo je bio najgori meč na showu. Trajao je cijelu vječnost, a vrlo malo dobra se dogodilo. Cijelo vrijeme je Mahal dominirao, što je bilo potpuno dosadno i jednolično, totalno je usporilo meč i publika je izgubila volju za gledanjem – toliko da kada je meč trebao otići u veću brzinu s Woodsovim povratkom, publika više jednostavno nije marila. Definitivno nisu ovo dobro napravili. Mahal je pobijedio, što sam i očekivao, ali sam više puta rekao kako bih volio vidjeti Woodsa sa singles titulom jer smatram kako je vrlo dobar u ringu. Ovaj meč to nije pokazao, ali borio se protiv Mahala, tu se ne može ništa pokazati ako nisi AJ Styles.

U drugom polufinalnom meču borili su se Mojo Rawley i Bobby Roode. Meč je bio nešto bolji od prethodnog, pomoglo je i to što je trajao kraće, ali i nije bilo toliko dosadnih dijelova kao u prethodnom polufinalnom meču. Uspjeli su povezati nekoliko solidnih poteza i nije bilo loše. Pobjednik je bio očekivan, Roode je prošao u finalu kako sam i predvidio.

Finale se trebalo održati sljedeći tjedan, ali je Roode izazvao Mahala na finalni meč odmah na ovome showu, što je Bryan odobrio. S jedne strane, drago mi je da se ovo dogodilo. Odmah smo riješili sve, dobili novog US prvaka i zaključili prilično dosadan turnir. No, ono što nije bilo dobro je to da smo morali gledati Mahala drugi puta u jednom showu u još jednom dugom meču. To je ipak bilo malo previše za moj želudac. Meč nije bio nešto posebno opet, pogotovo ne za jedno finale. Nisam bio očaran onime što su radili u ringu, jednostavno nisu kliknuli, ali nisam niti očekivao da hoće. Drago mi je da je Roode uzeo pobjedu i postao novim US prvakom. Pretpostavljam da će se Ziggler vratiti do Rumblea i imati meč s Roodeom za US titulu, što ne bi trebalo biti loše.

Čudo se dogodilo, ženski meč je bio najbolji meč na showu. Ne znam kako, ali uspjeli su. Da, ovo je opet bio onaj six woman tag meč koji vidimo gotovo svaki tjedan, ali ovaj je ipak bio malo iznad prosjeka. Imali su publiku uključenu kao nijedan meč na showu, akcija je bila zanimljiva, trajao je taman onoliko dugo koliko treba tako da nije bilo dosadnih dijelova. Da sam i jednom pohvalio žene na dobro odrađenom poslu. U zadnje vrijeme ih samo kritiziram. Riott i cure su pobijedile, što je ispravna odluka, trebala im je ova pobjeda da malo vrate momentuma.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Završen turnir za US titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*