SmackDown pregled – Povratak Punjabi Prisona

Ovotjedna epizoda je ujedno bila i go-home epizoda za ovotjedni Battleground PPV. I kao takva, mislim da je na sasvim dobar način obavila svoj posao. Uglavnom svi mečevi koji će se dogoditi ondje su dobili svoj neki završni hype, a vidjeli smo i pokoji zabavan meč. Sve skupa, nisam ostao razočaran.

Mahal je doveo Punjabi Prison sa sobom kako bi pokazao Ortonu što ga čeka na Battlegroundu. No, mene je više impresionirao Ortonov promo u ovom segmentu jer mi je bio puno energičniji, zanimljiviji i puno više je pridonio buildu za njihov meč. Mahal je dosadan. Ali stvarno je dosadan. I čak niti Singh braća ne mogu tu puno učiniti sa svojim uskočicama. Orton je bio puno bolji u ovom segmentu i svidjelo mi se kako se nakon svake rečenice postupno penjao sve više da bi na kraju došao do vrha. Zanimljiv segment sve skupa, ali ponajviše zbog Ortona.

Cena i Rusev također su imali go-home segment. I John Cena je baš kao Mahal govorio stvari koje je možda već stotinu puta rekao u svojoj karijeru, ali je barem Cena u svom promou imao energije, mnogo potrebne energije koja je pridonijela ovom segmentu. I zato mi se svidio Cenin promo i čak me malo zainteresirao za njihov meč na Battlegroundu. Rusev nije govorio, samo je napao Cenu, stavio ga u Accolade i podigao svoju zastavu. Solidan segment, ali nadam se da ovo na Battlegroundu završava i da ćemo prestati s tim debilnim USA-bilokojadrugadržava rivalitetima na Battlegroundu. SmackDown je znao puno bolje od toga. I mislim da mogu biti puno bolje od prosjeka i generičnih feudova.

Vidjeli smo i tag meč ovaj tjedan također, no drago mi je da je šablona ovoga bila malo drugačija. Već u početku su heelovi napali Nakamuru, a u pomoć mu je pristigao AJ Styles. Odličan brawl za početak meča, odmah doda tako potrebnu svježinu u meč kojeg vidimo prvi puta, a zapravo imam osjećaj da ga gledamo po stoti. Meč je krenuo drugačije odmah u startu i zato mi je bilo drago. Sama akcija je bila jako zabavna, dobri potezi i pametno odrađen završetak. Jako mi je drago što su heelovi uzeli pobjedu ovdje jer pretpostavljam da obojica gube na PPV-u.

Iskreno i najiskrenije, stvar za koju sam najviše zainteresiran na Battlegroundu je upravo to pitanje tko je uništio ured Breezanga prije nekoliko tjedana. Ovaj feud bi trebao biti čista zabava i komedija, no meni je to najbolja stvar koju viđamo na SmackDownu trenutno. Jednostavno su me osvojili još jednim predobrim segmentom ovdje. I baš me zanima tko se zapravo krije iza svega toga. Nadam se da payoff neće biti toliko loš kao kod one stvari koja se dogodila u ponedjeljak na Rawu. Znate o čemu pričam. Jason. Angle.

Napokon smo vidjeli jedan kvalitetan i dobar singles meč u ženskoj diviziji, za razliku od silnih, besmislenih i pomalo napornih tag team mečeva koje stalno viđamo. Ovaj meč je bio zabavan. Nije bio najbolje što ove dvije mogu pružiti, no da, nismo to niti očekivali na tjednoj epizodi. Šteta što ne grade meč između njih dvije za titulu, no nadam se da će jedna od njih barem izazvati Naomi za istu na SummerSlamu. I drago mi je da je Becky uzela čistu pobjedu, itekako joj je potrebna.

Mike i Sami su ipak ovaj tjedan imali meč iako su svi predviđali da će se njihov prvi susret dogoditi na PPV-u. Ovaj meč nije bio toliko dug, ali je bio zanimljivo bookiran ispunjen dominacijom Zayna koji je pokazao odličnu agresivnost, ali je na kraju ostao kratak i Mike je uz malo varanja uzeo pobjedu. Zayn nije izgubio mnogo toga ovim porazom jer je izgubio prljavo, a Mike je uzeo prvu pobjedu u prvom meču. Za sada još nije najavljen, no vidim da će ga uskoro najaviti i za PPV. Ne bih imao ništa protiv toga osobno.

Chad Gable je imao intervju osvrnuvši se na situaciju oko njegovog već sada bivšeg partnera, Jasona Jordana. Gable je kazao kako nije znao sve do sad no kako je primijetio to u Jordanovom ponašanju u zadnje vrijeme no kako će sada nastaviti karijeru kao solo i vidjet ćemo što će biti. Osobno predviđam blisku budućnost za njega. Čovjek je izrazito talentiran u ringu, a ovdje je pokazao da može biti dobar i na mikrofonu. Ima odlične vještine u ringu, sjajno se snalazi tu i nadam se da su to u kompaniji primijetili te da ćemo ga vidjeti kao ključnog igrača u budućnosti.

Vidjeli smo još jedan singles meč između članova dva tima koja će se sukobiti za titule na Battlegroundu. Bio je ovo još jedan zabavan meč i solidan preview onoga što ćemo vidjeti na Battlegroundu. Nema tu ništa važno ili bitno za spomenuti, osim toga što je ovaj puta Uso uzeo pobjedu, što je bilo nekako poželjno nakon što je Woods prošli tjedan uzeo pobjedu za svoj tim. 50-50 booking je, ali mislim da to ovdje nije nužno loše. Zainteresiran sam za njihov meč na Battlegroundu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Povratak Punjabi Prisona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*