NXT pregled – Pojava Gargana stipulaciji usprkos

Vratili smo se u Full Sailu i odmah dobili jednu izvrsnu, energičnu epizodu s dva jako dobra meča i jednim sjajnim segmentom. Lagano ubrzavaju kako se približavamo Takeoveru i to je odlična stvar.

Krenut ćemo s početnim segmentom gdje se opet pojavio Ciampa, no ovaj puta progovorio koju riječ i rekao kako je Gargano otišao i kako ga više neće biti, a onda je krenuo derati papire i plakate iz publike, sve dok nije naišao na čovjeka s maskom koji je isto ima plakat, ali to je bio Gargano koji je onda napao Ciampu! Nakon kratkog brawla, zaštitari su ga ubrzo udaljili iz dvorane.

Sjajan segment zaista. Reakcije publike su bile izvanredne. Gargana su odlično prikrili i njegova pojava je ipak bila iznenađenje, čak iako smo mi u podsvjesti možda očekivali kako se ovo bude moglo dogoditi. Užasno mi je drago što Gargano još neće otići iz NXT-a nego će odraditi taj meč s Ciampom u NXT-u. Ispravna odluka. Sjajan nastavak priče stvarno ovdje, odlična dinamika između njih dvojice jer jedan je možda i najveći face NXT-a, a drugi je najveći heel NXT-a. Feud su zaista sjajno odradili, Ciampa je navukao heat na sebe, a Gargano je opet pokazao kako je sjajan pozitivac. Baš me sad zanima na koji će način vratiti Gargana na još jedan meč.

Main event između Colea i Ohna bio je jedan vrlo dobar meč. Ohno je opet zasjao i malo mi je žao što je u ovoj ulozi u kojoj je. Cole je bio začuđujuće jako zabavan i nastavlja sa vrlo zanimljivim i kvalitetnim nastupima. Naravno, tu je pripomogao i Ohno koji je jednostavno prezabavan kad ga staviš u 8-minutni meč, ali Cole je odradio jako dobar posao, onaj Neckbreaker sredinom meča bio je sjajan, a isto tako moram pohvaliti i početak meča kada je lažirao ozljedu da bi preuzeo kontrolu. Pobjeda Colea bila je očekivana. Stvarno bih htio da Ohno radi nešto više od gubljenja.

Dusty Rhodes Classic timski meč bio još jedan jako dobar meč na showu. Da rade singles mečeve od ove četvorice i naprave bilo koju kombinaciju, meč bi bio super. Čini mi se da nam još nisu dali Dunne/Lorcan meč, volio bih to vidjeti. Akcija u ovom meču je bila stvarno zabavna, Lorcan je bio poludio sa serijom poteza na Strongu. Izmjenu šamara Dunnea i Burcha još vrijedi istaknuti. Užasno mi se sviđa što rade sa Strongom i Dunneom. Ne vole se, ali imaju isti cilj i zapravo vrlo dobro rade zajedno, ovom pobjedom su to pokazali. Izvrsno postavljena priča ako počnemo od njihovog međusobnog meča za titulu od prije par tjedana. Volio bih da dođu do finala, ionako Dunne neće braniti titulu na Takeoveru.

Meč između Ember i Aliyah bio je kratak i ništa posebno. Shayna se za vrijeme meča pojavila za komentatorskim stolom te su ona i Ember nakon meča izmijenili poglede. Ništa posebno sve skupa zapravo, a nisam baš niti zainteresiran za ovaj meč. Nekako ne vidim da će biti bolji od prošlog meča.

Jedino što mi se nije svidjelo je Almasov promo, odnosno kako ga je on to odradio. Koncept segmenta je bio zanimljiv, ali ja sam ga jedva čuo šta je rekao i publika baš nije reagirala na njega. Ili neka malo poradi na tome mikrofonu ili neka ostavi govorenje Zelini koja je u tome jako dobra. Ali, pozvao je Blacka na konfrontaciju sljedeći tjedan, što bi moglo biti vrlo zanimljivo.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Pojava Gargana stipulaciji usprkos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*