Najbolji mečevi siječnja

Mjesec siječanj je iza nas, prvi mjesec nove godine podario nam je podosta dobrog hrvanja i zanimljivih situacija kroz različite organizacije. U ProHrvanje uredništvu se nadamo kako će nastavak biti još bolji, no nemamo kristalnu kuglu kako bi vam to garantirali. Ono što imamo je novu ideju koju smo odlučili realizirati – početkom svakog mjeseca odlučili smo vam staviti naš izbor najboljih borbi tek završenog mjeseca.

Nismo fiksno definirali koliko će biti mečeva na toj listi, za siječanj su tri, možda se dogodi da ih bude više, sve će ovisiti o tome koliko je mjesec kvalitetan. Isto tako, njihove pozicije na liste neće biti po kvaliteti nego isključivo kronološki kako su se dogodili. Rangirane liste ostavit ćemo za kraj godine.

Shinsuke Nakamura vs Kota Ibushi

Ako tražite razloga za pogledati ovaj meč možda će vas fantastičan Nakamurin ulazak nagovoriti na to. A kada ste to odgledali, slobodno nastavite dalje zato što ono što se događalo u ringu ni malo ne zaostaje. Od fluidnosti i dinamičnosti, pa do sjajno ispričane priče. New Japan Pro Wrestling sjajno je otvorio godinu, a to pokazuje činjenica da Wrestle Kingdom 9 ima čak dva meča na ovoj listi.

Hiroshi Tanahashi vs Kazuchika Okada

Problem s kojim su se sve organizacije susrele je kako napraviti završni meč večeri zanimljivim kada je onaj ranije ukrao show? To je problem kojeg su Tanahashi i Okada imali, i da, aludiram da je raniji meč bolji od dva s istog događaja. Nije pomoglo niti što je ovo bilo za najvažniji naslov unutar kompanije. Uz dobar tempo, ova dva hrvača koja su se već nekoliko puta srela, pokazali su što mogu.

Brock Lesnar vs John Cena vs Seth Rollins

Isti problem s kojim se susreo meč ranije imao je i WWE-ov Royal Rumble PPV. Kako nešto učiniti zanimljivim nakon što su ova trojca oduševila u ringu? Također, još jedan dvoboj za najvažniju titulu unutar kompanije. Bila je to prava makljaža uz spektakl kojeg WWE zna prirediti. Osim toga, lijepo je vidjeti kako na mladima svijet ostaje pošto je najmlađi bio i najbolji.

Napomena: Postavljeni video zapisi mogu biti uklonjeni, a kvaliteta ponekada upitna.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Najbolji mečevi siječnja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*