Kratke Vijesti: Dean Ambrose nezadovoljan, Jack Swagger, Ember Moon povrijeđena

Lavc55.18.102

Kako prenosi PWTorch Dean Ambrose je ne zadovoljan kako WWE-ov creative tim gradi njegovoga lika. Frustriranom Ambroseu ponuđen je novi i bolji ugovor, međutim Ambrose ga je odbio. Njegov ugovor s WWE-om ističe nakon WrestleManie. Je li to samo još jedna biznis igra, u kojoj je WWE po prvi puta nakon dugo vremena u podređenome položaju, ili je ovo početak vala nezadovoljnih hrvača koji će napustiti WWE u skorijoj budućnosti?

Dean Ambrose

Jake Hager, svima poznat kao Jack Swagger ili Jake Strong, nedavno je nastupio za elitnu MMA promociju, Bellator. Jake je upisao prvu pobjedu gušenjem u prvoj rundi. Nakon meča izjavio je kako bi želio zaštititi ime Jack Swagger, i tako bi ga mogao koristiti i van WWE-a. Navodno WWE nema to ime zaštićeno, ali WWE i Hager su ostali u dobrim odnosima pa bi se to moglo lako realizirati.

Jake Hager aka Jack Swagger

Danas su nam došle loše vijesti iz WWE-ovog tabora. Ember Moon je zadobila ozljedu lakta na Royal Rumble PPV-u u istoimenom meču. Zanimljivo, Ember Moon je u meč ušla kao 6.-ta, a ispala 24.-ta. Provela je u meču 52 minute, ali nažalost nije imala niti jednu eliminaciju.

Ember Moon


Be the first to comment on "Kratke Vijesti: Dean Ambrose nezadovoljan, Jack Swagger, Ember Moon povrijeđena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*