Komentatorski stol – Kopačke o klin

Novi tjedan nova kolumna, evo koja pitanja imamo za vas

Vjerujete li kako je zaista najavljen kraj Undertakerove karijere?

Vedran Karlić: Nakon ‘The Last Ride’ i način na koji je Undertaker po prvi puta govori o sebi, mislim da je to to. Odradio je sjajan meč s AJom, a htio je sjajan meč za kraj karijere. Da, smatram da bi cinematic mečevima mogao kupiti još koju godinu karijere, ali čemu?

Ivan Sučić: Ne vjerujem da išta više može pružiti svijetu hrvanja van pokoje cameo pojave tako da se nadam da je ovo kraj. Isto tako ne vjerujem više ni njemu ni WWE-u što se tiče mirovine. Uopće me ne bi iznenadilo da ovaj oproštaj bude uvod u nekakav meč na WM.

Kakva je za vas bila njegova karijera? I gdje spada u razgovoru za najboljeg svih vremena?

Vedran Karlić: Legendarna, sve osim toga bi bilo potpuno nepravedno prema njemu, neovisno što je zadnjih nekoliko godina bio potpuno nepotrebno dio programa. Jedan od najboljih gimmicka u povijesti, ali ja ga osobno neću svrstati u svoju listu najboljih svih vremenaa. Kod mene je kriterij nešto drugačiji, no ako vama je na vrhu, odlično, ima itkekako razloga biti.

Ivan Sučić: Njegov utjecaj na hrvanje je svakako usporediv s nekim od najvećih imena u biznisu. Jedan je od rijetkih koji je ušao i u “opću kulturu” gdje i ljudi koji ne gledaju hrvanje znaju za njega. Je li najbolji ikad je teško procijeniti, svatko će tu imati drukčije kriterije, za mene osobno nije.

NAGAOKA,JAPAN – MARCH 24: Kota Ibushi enters the ring during the New Japan Cup of NJPW at Aore Nagaoka on March 24, 2019 in Nagaoka, Japan. (Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

Nakon što je izgubio G1 ugovor, hoće li Kota Ibushi ostvariti svoj san i postati IWGP Heavyweight prvak?

Vedran Karlić: Bit će velika greška ako ne postane.

Ivan Sučić: Ne sumnjam da će uzeti pobjede u oba svoja meča na WK-u i postati prvak.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kopačke o klin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*