Komentatorski stol – Igračke

Sigurno ste se kao djeca igrali s igračkama. Koje su vam bile najdraže? Jeste imali one WWE figure možda? A možda se još i danas volite igrati njima? Zanimljivo.

1. Novi WWE-ov PPV zvat će se Great Balls of Fire. Brock Lesnar će ondje braniti titulu po prvi puta nakon WrestleManije. Koje su vaše reakcije na naziv PPV-a i na činjenicu da Brock još gotovo dva i pol mjeseca neće braniti titulu?

Filip Stanković: Naziv je predugačak i glupo zvuči. Meni je ta priča sa Brockom i njegovim branjenjem titula sramotno. Zašto su mu uopće dali titulu ako se njem neda raditi. Veći je problem taj što nikoga nije briga od ostalih wrestlera na Rawu za titulu koja je “najvažnija” na Rawu. On je samo tako otišao i nitko ništa ne spominje u vezi toga. Užasno.

Alen Butumović: Uklonili su ‘Bad Blood’ naziv izgleda jer nije u skladu s PG produktom koji trenutno rade. A mislim da ovaj novi naziv je još više ridikulozan, smiješan i totalno nije PG. No, kako god da okreneš, naziv je glup, nema smisla i jednostavno je loš za jedan PPV. Baš me zanima tko se ovoga sjetio u kreativnom timu i koliko su Vince McMahon valjao od smijeha pritom govoreći kako je ovo sjajan naziv za PPV i da ćemo ga definitivno imati. A što se tiče Lesnara, ovo znači da titula neće biti branjena još dva i pol mjeseca, što je užasan podatak. Universal titulu još nećemo vidjeti na ekranima, do tada će Reigns i Strowman kupovati vrijeme prije nego Strowman eventualno izazove za titulu, no onda će ga The Big Dog pokositi i uzeti titulu.

Vedran Karlić: Naziv je grozan. A to kada Lesnar brani naslov / dolazi na PPV je postalo već apsurdno. Neću trošiti riječi na to.

2. Bray Wyatt je na ovotjednom Rawu napao Ambrosea, Miza i Jericha. Što bi po vašem mišljenju trebao biti njegov sljedeći feud?

Filip Stanković: Nisam siguran,mislim da je napao ovu trojicu zato što su bookeri htjeli prikazati da je on bio taj misteriorni Mizov partner i usput su ga pokazali jakim. Najvjerojatnije će po mome mišljenju ići na Balora i vjerojatno će izgubiti u tom feudu jer im je Balor bitniji. I što onda sa Wyattom, čekati jedno 3-4 godine da ponovo shvate koliko je on dobar i da ga treba bolje bookirati.

Alen Butumović: Htjeli su ga prikazati jakim, ali nisu znali da pritom rade glupost. U redu, prikazan je jakim, prebio je tri top lika na Rawu što mu je dodalo momentuma za House of Horrors meč, no ovdje je zapravo započeo tri nova potencijalna feuda, a prije par tjedana je započeo jedan s Balorom. I kako će oni sada rukovati njime? Ja bih bio u redu s bilo kojim feudom za Wyatta, ali sada su napravili takvu glupost da će napraviti sljedeći tjedan nešto što nema logike i zapravo zanemariti sve ovo što se dogodilo. Nisam siguran koliko razmišljaju kada rade ovakve stvari.

Vedran Karlić: Ovdje za sada nije poznato tko pije, a tko plaća. Pogledajte Ambrosea i imena, sa svima je relativno nedavno ima program. Tako da mi nije posve jasna direkcija kojom žele ići.

3. Nova frakcija među ženama formira se na SmackDownu. Kako vam se sviđa tim Natalye, Tamine i Carmelle?

Filip Stanković: Super mi se čini, debut je bio vrlo dobar. Nadam se će ih nastaviti dobro bookirati. Natalya i Carmella su se preporodile na SmackDown-u, a Tamina koliko vidim u  ova dva-tri otkad se vratila se čini zanimljiva. Nadam se da će se i ona preporoditi.

Alen Butumović: Meni je to jako zanimljivo, dugo nismo vidjeli žensku frakciju koja bi mogla biti dobro bookirana i dominantna. Ono na početku ženske revolucije s PCB i B.A.D. ne brojim, to je bilo totalno nasumično i glupo. Ovaj storyline ima smisla i potencijala, sve cure su uključene u njega i bit će jako zanimljivo vidjeti što je sljedeće. Također bismo mogli napokon dobiti i face turn Charlotte.

Vedran Karlić: Odličan razlog za napad, odlično što imamo žensku frakciju. Sada samo tako treba nastaviti dalje. Priča ide u dobrom smjeru.

4. Mnogima se segment između Nakamure i Zigglera s ovotjednog SmackDowna nije svidio. Jeste li i vi među njima?

Filip Stanković: Bio je je dosta loš. Mnogo su stvari na silu forsirali. Po internetu se piše da je jedan od najgorih segmenata u 2017. godini. Žao mi je što je Nakamura dio toga. Čudi me da je i Ziggler bio isto dio toga, on je inače odličan za mikrofon. Vjerojatno su njega zato i stavili u feud sa Nakamura, da nadoknadi Nakamurine nedostatke za mikrofonom.

Alen Butumović: Zigglerov promo je bio užasan, ne znam na koji način i kako je netko uspio ono napisati, nije imalo apsolutno nikakvog smisla, uopće se nije uklapalo u kontekst njihovog feuda. Nadam se da će napraviti nešto bolje sljedeći tjedan jer feud nužno treba nešto što će ga podići na iduću razinu.

Vedran Karlić: Najgori promo godine. Možda i dulje.

5. Finn Balor neće imati meč na Paybacku, ali će biti dio Miz TV-a na Kickoffu. Biste li voljeli vidjeti feud između njih dvojice, pošto glasine kažu da bi moglo biti tako.

Filip Stanković: Miz bi onda vjerojatno morao izgubiti. To mi se ne sviđa s obzirom koliko je dobar zadnju godinu dana. I dalje ne mogu pobjeći od činjenice da je Balor morao ići na Lesnara, a ne da ga koriste u sqush mečevima. Njemu to ne treba, on je već stekao ime. To kao da stavite Cenu na tjednom showu u 1v1 meču sa Curtisom Axelom ili Bo Dallasom. Ne mogu to ni zamisliti.

Alen Butumović: Mene zanima zašto su ova dvojica uopće završili na Kickoffu u segmentu. Mogao bi ovo biti dobar feud i ne bih imao ništa protiv njega, ali u ovoj situaciji jedan mora izgubiti. A prilično sam siguran kako bi to mogao biti Miz, iako je on izgradio reputaciju na SmackDownu i u ovom trenutku mi je mnogo zabavniji Balora.

Vedran Karlić: Zašto ne. Premda bi bilo bolje da su njih dva u borbi za titulu. Balor ima pravo na meč za nju u nekom trenu, dok je Miz imao strašno dobru godinu i radom je zaslužio.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Igračke"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*