Komentatorski stol – Debi

Debitantski nastup je uvijek bitan. Nervoza, trema i nesigurnost pokušavaju te sputati, a ti moraš ostaviti dobar dojam, i zasjati u najboljem mogućem svjetlu. Kada neki nogometaš prvi puta, istrči na travnjak s novom ekipom, sve su oči uprte u njega. Kada glumac po prvi puta izađe pred svjetla reflektora i punu dvoranu, ne smije zaboraviti svoj tekst. Što se tiče hrvanja, nekako najčešće se sjetim Santina Marelle, i njegovoga osvajanje Intercontinental titule na svome prvome nastupu. Nedavno je bila WrestleMania, a nakon nje mnogi hrvači su debitirali na main rosteru. Jučer je bio održan Greatest Royal Rumble, a vidjeli smo čak pet debija. Zašto je ovo tema ovotjednog komentatorskog stola? Zato što je ovo moj prvi komentatorski stol, i prvi zajednički članak s ostatkom ProHrvanje tima.

1. Kada smo već kod debija, tko je od WrestleManie ostavio na vas najbolji utisak?

Kristijan B: Možda je još prerano govoriti o tome, ali mislim da su The Iconics krenule vrlo dobro. Prvo su koštale Charlotte titule, a onda su ovaj tjedan pobjedile Becky Lynch i Asuku, koja je donedavno bila nepobjediva.

Alen Butumović: Kay i Royce jer su nekako bili najzastupljeniji od svih koji su debitirali jer Sanity i Almasa recimo još nismo vidjeli, a AoP su imali squash mečeve. Kay i Royce su se sjajno uklopile i već su ugrabile jednu važnu pobjedu.

Vedran Karlić: Nitko.

Emir Ahmethodžić: IIconics bi mogli biti dobro korišteni, sve ukoliko ih ne daju Bellama da ih zgaze na SummerSlamu, kao što govore glasine. Peyton i Billie su sjajne u svojoj ulozi. Mogu reći dosta bolja verzija LayCool, koji su bili prilično dobri likovi, ali su bile u lošoj eri za žensko hrvanje u WWE. Sad kad je situacija dosta bolja, imajući u obzir i da su Peyton i Billie dobre hrvačice, a i atraktivne (koliko god nijekali, ovo će uvijek biti faktor), trebale bi biti uspješne na main rosteru.

2. Jučer je održan Greatest Royal Rumble. Vaša mišljenja o eventu?

Kristijan B: Bilo je svega. Mislim da je ovo jedan od rijetkih eventova u kojima sam osjetio različite emocije. Bilo je i smješno, zabavno, dosadno, dobro, zbunjeno, neočekivano, iznenadno, loše… Stvarno šaroliki doživljaj. Kad se sve zbroji i oduzme bilo je dosta zabavno.

Alen Butumović: Nije me se nešto posebno dojmio show. Bilo je par jako dobrih mečeva koji su utopljeni u prosječnost ili nekvalitetu ostalih. Ali vidjeli smo pad Titusa što je bio definitivno najveći moment showa i zapravo jedini moment o kojem će se pričati još.

Emir Ahmethodžić: Djelovao je kao klasičan house show, tako da je u tom pogledu bio solidan. Ali nije to neki PPV nivo da se razumijemo.

3. Na ovotjednoj epizodi NXT-a, Ciampa je ponovno napao Gargana. Kakvu biste stipulaciju sada htjeli gledati između njih dvojice?

Kristijan B: Loser Leaves Town ili No Holds Barred. Gargano je napravio dosta toga u NXT-u i mislim da je spreman na nešto veće, a s druge strane Ciampa dosta koristi stolice, palice, štake…pa bi htio vidjeti kako bi se Gargano snašao u malo okrutnijem meču.

Alen Butumović: Street Fight ili nešto u tome fazonu. Kada su imali Unsanctioned meč, mnogi su očekivali čistu koljačinu s oružjima, a dobili smo potpuno suprotno – vjerojatno jer su planirali drugi meč u kojem će dati baš tu stipulacija u kojoj će se pobiti. Uzbuđen sam svakako.

Vedran Karlić: Hell in a Cell.

Emir Ahmethodžić: Prvi ikad NXT Hell in a Cell match izgleda kao najbolja opcija. Hell in a Cell je inače poznat kao stipulacija koja bi trebala da završava sve rivalitete. Gargano i Ciampa su već sve napravili u Unsanctioned matchu što su mogli, tako da bi Street Fight ili No Holds Barred bio samo ponavljanje. Gubitnik napušta NXT. Zagarantovan novi 5* match.

4. All In je najavio još dva imena za svoj show, a to su Jay Lethal i Britt Baker. Koga bi još voljeli vidjeti na ovom showu?

Kristijan B: Ja još čekam neko iznenađenje epskih razmjera. Vjerovao sam da će to biti Bryan, ali sada kada je potpisao novi ugovor, sve su nade pale u vodu. Sada navijam da se CM Punk vrati hrvanju, i to baš na ovome eventu.

Alen Butumović: Ne znam niti sam, da budem iskren nisam baš u toku s tim All In događajem niti imam posebno uzbuđenje za njega. Vjerojatno će biti još nekoliko iznenađenje, show ću definitivno pogledati, ali nekako ne pridajem toliku pažnju ovome showu.

Vedran Karlić: Dio mojih razmišljanja ide na to da bi Jericho mogao biti najavljen među zadnjima. Oni idu na njegovo krstarenje, možda će on vratiti uslugu i ići na njihov show.

5. Ovaj tjedan Impact Wrestling je predstavio nove titule. Kako vam se sviđaju?

Kristijan B: Jako su lijepe. Svaka titula mi je ljepša od bilo koje WWE-ove. Iskreno ove Tag Team titule su mi vjerovatno najljepše titule trenutno u wrestlingu.

Alen Butumović: Sviđa mi se kombinacija boja, plava izgleda plavo lijepo i nije forsirana ili previše naglašena u odnosu na recimo crvenu kod Universal pojasa.

Vedran Karlić: Imam osjećaj kako Impact stalno predstavlja nove titule, al ove izgledaju dobro.

6. Jeste li pogledali i kako vam se svidio Impactov Redemption?

Kristijan B: Zapravo nisam imao ni u planu, ali kako sam čuo da je Pentagon Jr. postao Impact prvak, vjerovatno ću pogledati čim uhvatim vremena.

Alen Butumović: Pogledao sam ga i recenzirao, prilično dobar show što nije baš čest slučaj što se tiče Impacta u zadnje vrijeme. Tako da definitivno dajem palac gore i navijam da nastave s dobrim događajima.

Vedran Karlić: Recenzija o kojoj Alen govori je ona u kojoj su i moja mišljenja. Nisam imao ogromna očekivanja, nadao sam se samo da neće razočarati – i nisu. Dobar show.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Debi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*