Komentatorski stol – Zavjesa

Još jedan tjedan, još jedan Komentatorski stol.

1. Itami, Dillinger i TJP otpušteni su iz WWE-a. Reakcije?

Alen Butumović: Neka idu. Zaslužuju bolje od tretmana u WWE-u i trebaju tražiti bolje stvari negdje dalje.

Kristijan B: Malo iznenađujuća odluka, ali definitivno dobra za već spomenute hrvače. Dobili su malo mainstream publiciteta, pa bi zbog toga mogli dobiti malo bolje angažmane.

2. Čak se i backstageu događa smjena ljudi. Kao primjer, WWE je otpustio Arna Andersona a zaposlio Josepha Parksa. Hoće li ovaj dašak svježe krv pomoći hrvačima?

Alen Butumović: Iskreno, ne znam. Vidjet ćemo. Mada ne mislim da će to imati neku bitnu ulogu u popravljanju svega što ne valja.

Kristijan B: Sumnjam. Vince i dalje drži sve konce u svojim rukama.

3. Velveteen Dream pobijedio je Gargana i osvojio North American titulu. Zadovoljni tom odlukom?

Alen Butumović: Da, Dream je jako popularan i sigurno će nositi NXT u idućim mjesecima, a kao što smo vidjeli Gargano ide na glavni roster i njemu titula ne treba.

Kristijan B: Pa budući da je Gargano otišao na main roster, netko je morao uzeti mu titulu. Odlična odluka do to bude upravo Dream. Sada kada je otišla glavna četvorka, Dream i još nekolicina hrvača zaslužuju main event push.

4. Kako komentirate ovotjedne nastupe Gargana, Ricocheta, Blacka i Ciampe na Rawu i SmackDownu i glasinu da postoje sukobi interesa između Vincea i HHH-a oko njih?

Alen Butumović: Samo ću reći kako to nije dobro za njih, ali to je već i pticama na grani jasno. Ni krivi ni dužni našli su se na tankom koncu kojeg s jedne strane vuče Triple H, a s druge Vince i naravno da naravno da to ne vodi nikamo. Šteta talenta.

Kristijan B: Do sada main roster je skoro svakog tko je bio u NXT-u uništio, pa ne vidim razlog zašto neće i njih. Ovo je veliki gubitak za NXT.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Zavjesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*