Komentatorski stol – Juha

Juha, jedno od najstandardnijih jela, današnji je naslov našeg Komentatorskog stola.

1. Nove glasine kažu kako bismo mogli vidjeti meč između Becky i Stephanie na SummerSlamu. Jeste li za ili protiv ovog meča?

Alen Butumović: Uvijek protiv jer to je strašno kako oni baš ‘pogode’ s ovim ‘genijalnim’ idejama te misle kako će ovaj meč pomoći Becky i etablirati je, a zapravo je istina potpuno suprotna. Nažalost, to je WWE.

Kristijan B: Naravno protiv. Pored toliko talentiranih cura, Becky će morati ići u meč sa Steph. Što je najžalosnije od svega, Steph neće dopustiti da Becky ide iznad nje.

2. Kad smo već kod Becky, najavljena je za ovotjedni Raw. Hoće li pretjerana eksponiranost uspjeti joj naštetiti prije WrestleManije?

Alen Butumović: Ako je ona još službeno dio SmackDown rostera, onda je ostaviš tamo, a na Raw je staviš svakih par tjedana kao specijalnu atrakciju i onda imaš bolju situaciju. Ne mislim da će joj ovo previše naštetiti jer je previše popularna i publika ju previše voli da bi joj se nešto posebno loše desilo, ali da eksponiranost škodi, definitivno da.

Kristijan B: Pa prije WrestleManije neće, ali ako nastave ovakvim ritmom, sigurno hoće. WWE ne zna naći mjeru kada je nešto super. Umijesto da natjeraš publiku na neizvjesnost, na nestrpljenje, ti im daješ sve na pladnju, i onda publici to dosadi.

3. Kako vam se za sada čini card za Elimination Chamber?

Alen Butumović: CW meč bi trebao biti dobar, muški Chamber će, nadam se, valjati jer inače neće biti dobro, a ostalo kako bude bit će. Ne vesselim se novim ženskim tag titulama, ne veselim se tom chamber meču koji će vjerojatno biti u konkurenciji za najgori meč godine. Isto tako mi je smiješan način na koji je Ruby dobila meč za titulu. Meni je Ruby dobra i zaslužuje meč za titulu, ali zadnja relevantna stvar koju je napravila desila se još u NXT-u.

Kristijan B: Manje -više svi su pobjednici poznati, tako da me ovaj show i ne zanima pretjerano. Ima potencijalno dva dobra meča, ali kada je WWE u pitanju možemo se nadati barem jednom dobrome meču.

4. AEW je dobio neka nova pojačanja, kako vam se za sada čini roster?

Alen Butumović: Kenny Omega je definitivno najjače novo pojačanje i usudim se reći najjači član rostera općenito. Ženska divizija se lagano gradi raznovrsnim imenima, imamo dovoljno timova i dovoljno hrvača iz svakog stila, tako da će ovo biti dobra mješavina svega.

Kristijan B: Fantastično. Kenny Omega, Young Bucksi, Lucha Brothersi, PAC, Britt Baker, samo su neka od fantastičnih imena koje AEW ima pod ugovorom. Još im je uvijek ženska divizija slabija od ostalih divizija, ali nadam se da će AEW potpisati suradnju s Impactom! ili nekom japanskom joshi promocijom.

5. Neki mečevi su već najavljeni za Double or Nothing, veselite li se tom eventu?

Alen Butumović: Omega/Jericho i LB/Bucks mečevi su nešto čemu se izuzetno veselim. Ostatak (potencijalnog) carda izgleda isto dobro, tako da definitivno ima razloga za hype.

Kristijan B: Jako. Za nijansu je slabiji hype od “All In” eventa, ali do svibnja ima još jako puno.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Juha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*