Komentatorski stol – Videoigre

Jedno od najraširenijih i najpopularnijih oblika zabave. Koja je vaša omiljena videoigra? P.s. ako ikada dođete na naš forum ni u slučaju nemojte reći igrica jer će tada Vedran poludjeti. To vam je ovako prijateljski savjet.

1. Kako vam se čini popis za sada potpisanih ljudi za AEW?

Alen Butumović: Chris Jericho i PAC su za sada najveći aduti. I oni su definitivno najbolje investicije. Za sada je okej, ali prerano je govoriti o kvaliteti roster, tako da treba vidjeti što će biti u idućim mjesecima.

Vedran Karlić: Moraju krenuti od nekuda, a krenuli su sa prilično zanimljivim imenima. Izgleda da još dosta toga imaju kao adute u rukavu, što nam nisu kazali. U svakom slučaju, zanimljivo vrijeme.

2. Kruže glasine da ako AEW nađe dobar TV ugovor da će imati dvosatni tjedni show. Podržavate li ideju?

Alen Butumović: Ako uspiju to realizirati, super za njih. Treba probati definitivno.

Vedran Karlić: Apsolutno. Nadam se kako će biti zanimljivo.

3. NXT Takeover: Blackpool je večeras, kako vam se dopada card?

Alen Butumović: Nijedan meč mi ne izgleda da će biti nešto posebno fantastičan, ali uvijek postoji bar jedan dark horse meč koji će sigurno biti sjajan, a po tom pitanju se najviše uzdam u ovaj meč za tag titule. Ne vjerujem da će ovo biti na razini NXT Takeovera, ali show će biti drugačije produkcije i to je ono što je dobro. Malo osvježenja ne škodi.

Vedran Karlić: Možda pogledam, možda ne, no trenutno me ne zanima niti najmanje. Card mi nije pretjerano zanimljiv.

4. Impact Wrestling prošli je tjedan imao Homecoming PPV, kako ste zadovoljni istim. Dobar novi korak za Impact ili ipak ne?

Alen Butumović: Pa ja baš nisam ostao impresioniran, iako su imali prošle godine dobrih showova, u ovu godinu su išli na ne baš tako dobar način. Vidjet ćemo što idući PPV donosi.

5. Sutra je ROH-ov Honor Reigns Supreme, kako vam se čini card?

Alen Butumović: Ne vidim da će ijedan meč biti nešto posebno dobar, tako da i nisam baš zainteresiran. Ako uhvatim vremena, pogledat ću, ako ne uhvatim, neću baš biti razočaran što nisam pogledao.

Vedran Karlić: Mislim kako će biti zanimljivije vidjeti kako će RoH sada izgledati kada je ostao bez zanimljivih ljudi, ali card ne izgleda baš najbolje.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Videoigre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*