Komentatorski stol – Cvijeće

Iako je trenutno jesen, mi smo odlučili staviti baš onako proljetni naslov kako bismo razbili monotoniju.

Iza nas je još jedan Crown Jewel iz Saudijske Arabije. Vaše mišljenje o tom showu?

Alen Butumović: Naravno da nisam gledao show i ne planiram. Od tolikog hypea za meč Lesnara i Caina dobili smo samo trominutnu imitaciju UFC meča. Da želim gledati takvo nešto, onda bih gledao UFC. Fury je evidentno razočarao, a ne znam je li itko za ijedan meč na showu rekao da je bio dobar. Eventualno je meč Mansoora i Cesara dobio kakve takve pohvale. A o svemu ostalome neću govoriti. Nije vrijedno spomena. Žao mi je svih koji su gledali show. I žao mi je Braya Wyatta koji je osvojio titulu sada, a ne na Hell in a Cellu.

Vedran Karlić: Kazao sam kako neću gledati show, i nisam. No ne razumijem zašto smo morali imati onakav HiaC meč ako su već nekoliko tjedana kasnije odlučili dati Wyattu titulu. A ovi polu MMA / boksački mečevi, to neću ni komentirati.

Upravo je Crown Jewel napravio problem za WWE jer mnogi zbog poteškoća s prijevozom nisu stigli na show pa je WWE morao improvizirati te je doveo NXT-ovce. Kako vam se svidio show?

Alen Butumović: Ovdje ću samo reći kako je meni epizoda bila sjajna, a za opširniji dojam skoknite do mog pregleda.

Vedran Karlić: Zapravo vrlo dobar. Samo je pitanje da li je ovo početak nekoga invasion storylajna ili kompletna improvizacija.

Prošli tjedan je SmackDown bio prebačen na FS1 i imao je gledanost od oko nešto više od 800 tisuća. No, ovaj tjedan, kada su se vratili na Fox, vratili su se na 2.5 milijuna. Kako komentirate TV rating SmackDowna?

Alen Butumović: Taj rating od prije tjedan dana zaista je bio dosta nizak, ali su se ovaj tjedan dobro vratili i imali su bolji rating od onoga prije dva tjedna. Tako da su to definitivno dobre vijesti za njih, pogotovo ako uzmemo u obzir da je epizoda bila ponovno napisana i nijedna stvar koja je najavljena nije se dogodila.

Vedran Karlić: Mislim da je tu jedna druga stvar prilično važna, a to je ta da se velikom broju ljudi nije dalo tražiti FS1 kako bi gledali show. Što govori o tome koliko je show dobar. UFC je imao slične trenutke kada su morali unutar TV kuće na manji program, pa nikada nisu imali ovako postotkom drastičan pad.

Velike vijesti stižu s Power Strugglea, a to je da se vratio Hiromu Takahashi i izazvao Ospreaya na meč za Junior titulu. Komentari?

Alen Butumović: Samo Takahashi može napraviti ovakav povratak gdje, nakon ozljede vrata, čovjek pri ulazu u ring sam sebe nabije u onu zaštitnu ogradu i krene se nabijati na turnbucklove u ringu. Strašno nešto, ali istovremeno genijalnost jer pokazuje tu luđačku stranu Takahashija. Meč s Ospreayom će sasvim sigurno biti još jedan klasik i o tome nema nikakve dvojbe.

Vedran Karlić: Ospreay je imap strašnu godinu, i mislim da je povratak protiv njega jako dobra odluka. I jako mi je drago što se vratio, prošlo je koliko? Godinu i pol? Ili tako nešto…

Službeno je najavljen i meč između Jericha i Tanahashija za Wrestle Kingdom. Iščekujete li taj meč?

Alen Butumović: Osobno ne očekujem tako odličan meč i neću postaviti očekivanja i ljestvicu jako visoko, pošto će ovo vrlo vjerojatno biti dosta spor meč, a takav nekad zna biti zamoran. No, meč ima ogroman star power i sama činjenica da dobivamo meč Jericha i Tane na Wrestle Kingdomu je suluda. Tako da se radujem meču.

Vedran Karlić: Mislim da će ovo biti jedan od dream mečeva. I da ćemo imati jedan dosta sporiji meč koji bi mogao obojci odgovarati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Cvijeće"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*