Komentatorski stol – YouTube

Mjesto za gledanje raznoraznih videa, slušanje pjesama i sve ostalo.

1. Koji će meč biti main event ovogodišnje WrestleManiji a koji bi trebao? Mislite li da bismo to trebali znati unaprijed?

Alen Butumović: Pa vjerojatno će žene main eventati. I to je u redu zato što meč zaista ima potencijala. Ali njihov program postao je dno dna i po tome nikako ne zaslužuju biti main event. Kad bi gledali to, prednost bih najprije dao Kofiju i Bryanu ili eventualno Rollinsu i Lesnaru. Ženama nikako ne jer su totalno smrdali njihov feud. Ali budući da meč ima potencijala i budući da će vjerojatno završiti na publici drag način, onda je valjda ovo dobra stvar.

Vedran Karlić: Prvo ću kazati kako smatram da je potrebno, i ne samo potrebno nego i fer prema fanovima, da se zna koji će show zatvoriti show. Time daješ tom meču važnosti, a ne da kao lani saznamo tek kada jedan od dva se pojavi na showu. E sada… kome dati… prije par mjeseci bih rekao ženama, no od tada pa do danas su uspjeli upropastiti stvar. Lesnara pak ne želim gledati u main eventu, tako da bi moj izbor bio Kofi vs DB.

2. Kad smo već kod WrestleManije, neke glasine kažu kako bi ona mogla imati čak 17 mečeva. Kako riješiti taj problem overloada odnosno prenatrpanosti?

Alen Butumović: Razdvojiti WrestleManiju na dva dana ili jednostavno smanjiti broj mečeva i staviti zaista samo ono što zaslužuje biti tu i što ima dostojanstvenu priču iza sebe koja je vrijedna mjesta na WrestleManiji. Jer meč na WrestleManiji bi trebao biti zaslužen, a ne samo dat. A danas ga svi dobivaju, neovisno o tome koliko je tko bio dobar ili loš. Ali razdvajanje na dva dana bilo bi sjajno. Tad bi onda imali i dva main eventa pa bi fanovi valjda bar na jednoj večeri dobili ono što žele.

Vedran Karlić: Vratiti se na to da ne moraju svi biti na WM, ili ako moraju, staviti dobar dio njih u battle royale koji… pazi sad ovo… ima neki značaj. Isto tako, maknuti se od part timera, raw i sd su dovoljni da se tamo pojave. A o trajanju ću napisati jedan poseban tekst.

3. Treba li WWE napraviti Evolution PPV i ove godine?

Alen Butumović: Iako su uveli te tag titule, ne vidim potrebu za time ove godine. Tako da bolje ne. Već iovako imaju ove ekstra showove u Saudijskoj Arabiji i tko zna gdje još pa Evolution još samo zgustio taj raspored i opet sve pokolebao kao prošle godine.

Vedran Karlić: Ne, ali vjerojatno hoće kako bi kompenzirali potpuno muški show u Arabiji. Ja sam za to da svi imaju istu priliku, to znači nema posebno muških niti posebno ženskih showa. Ako već žele nešto u tom stilu neka to onda budu PPV koji je samo za tag timove.

4. Koji bi tim trebao uzeti titule Sashi Banks i Bayley?

Alen Butumović: Iskreno me trenutna situacija oko tih titula ne zanima nimalo tako da mi je svejedno hoće li prvaci biti Kairi Sane i Io Shirai ili Liv Morgan i Sarah Logan.

Vedran Karlić: Smatram kako trebaju dugo držati titulu, možda čak i godinu dana. Tako da neću ni nagađati kakvi će timovi biti za godinu dana.

5. Kazuchika Okada pobjednik je ovogodišnjeg New Japan Cupa. Očekivano?

Alen Butumović: Pa ono, valjda je bilo očekivano, premda je bilo možda i malo neizvjesno hoće li dati Sanadi pobjedu ili ne. Još nisam pogledao ni polufinale ni finale ali imam u planu ovaj tjedan.

Vedran Karlić: Pa izgledao je kao jedan od favorita za osvajanje.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – YouTube"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*