Komentatorski stol – Kloniranje

Današnji broj fokusiran je na kloniranje. Koje nema nikakve veze s wrestlingom. Barem ne još, osim ako se Ric Flair ne odluči klonirati.

Sve smo bliže nekim novim početcima. NXT će biti prvi, a AEW i Smackdown nešto kasnije. Kako vam se sviđaju za prve epizode za sada najavljene stvari.

Vedran Karlić: Nisam siguran da li je Smackdown najavio nešto konkretno, ali mi se sviđa ono što AEW i NXT planiraju donijeti u svom (novom) početku. Ne zanima me nostalgija, zanimaju me mečevi i priče.

Alen Butumović: Mislim da će NXT i AEW imati sjajan prvi live show. NXT je najavio stvarno par super kao i AEW. Za SmackDown ne mogu reći isto. Bit će to još jedan show koji će sličiti Raw Reunionu i bit će potpuno beskoristan u smislu davanja ikakve direkcije onoga što show predstavlja.

I dok su neki voljeli ‘Wild card’ pravilo, bio je i dio onih koji su smatrali kako to samo ubija proizvod. Uz prelazak na Fox očekuje nas draft, kakva su očekivanja?

Vedran Karlić: Jako me zanima kako će to izgledati, pošto mi se čini da bi u startu SD mogao imati vrlo jak roster. Fox neće htjeti da njihov show izgleda miljama lošije nego RAW, a nekako mi se čini kako će RAW i dalje biti glavni show. Draft? Mene iskreno ne zanima, zato što je zadnjih par imalo tako dosadan format. Da, super je gledati u živo tko kamo, no ako je to suhoparno, radije mi dajte popis prelazaka i nemojte trošiti moje vrijeme.

Alen Butumović: Mislim kako bi ovim draftom SmackDown mogao postati dosta jači nego Raw što bi bilo i očekivano budući da će Fox htjeti da WWE maksimalno ojača SmackDown. Nemam nekih posebnih želja, ali se nadam da će biti drugačije od dosadašnjih shakeup showova.

Krenula je football sezona i to se jako vidjelo na rejtinzima koje je RAW imao. Hoće li biti još gore i hoće li do kraja sezone pasti ispod 2?

Vedran Karlić: Kazat ću kako će RAW prosjek, u jednom tjednu koji nije blagdanski, pasti ispod dva. Zato što i dalje ne vidim pomake, i dok jedan čovjek vodi kompaniju neće ih ni biti. A taj će sada staviti fokus da ispravi ono što mu u karijeri piše kao neuspjeh – XFL.

Alen Butumović: Ako poprave produkt neće im biti gore. Jer očito se zadnjih tjedana vidi pad između prvog i trećeg sata koji zna dosegnuti i brojku od 500 tisuća gledatelja. To je ogromno puno. Ako uspiju zainteresirati ljude za produkt, onda će im ti isti ljudi i gledati show. Filozofija je jednostavna.

NWA i Jim Cornette kombinacija. Mišljenje?

Vedran Karlić: Dobra kombinacija. Sviđa mi se, pošto mi se čini kako će NWA biti baš ono što paše onome u čemu Corny uživa.

Alen Butumović: Ne znam iskreno, nikad mi Cornette nije najbolje pasao tako da me ova vijest i ne veseli baš, ali on im u svakom slučaju donosi publicitet, a to je ono što će im zasigurno trebati u ovom moru događanja u wrestling svijetu ovih mjeseci.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kloniranje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*