Bray Wyatt ozlijeđen na Raw-u? Informacije o dva povratka

Nakon meča s Dolph Zigglerom na Raw-u, prokružila je glasina da se Bray Wyatt ozlijedio u tome meču, ali službenici u WWE-u vjeruju da to nije ništa ozbiljno te da će Bray Wyatt nastaviti normalno nadalje. Kao što je i prije rečeno, Bray Wyatt bi trebao ući u zavadu s Undertakerom koja bi rezultirala mečom na WrestleManiji te ozljeda za Wyatta u ovom trenutku ne bi bila nikako dobra.

Randy Orton još uvijek nije napravio svoj povratak u WWE-u. Randy Orton je zadnji puta na TV-u bio na Raw-u poslje Hell in a Cella te je onda bio ozlijeđen od strane Authority i otada ga nismo vidjeli. Randy Orton se pojavio na nekoliko House Showova, ali se još uvijek nije pojavio na TV-u, a razlog tome je što WWE nije siguran što će s njim dalje, ali izgleda da će nastaviti svoju zavadu s Rollinsom. Drugi skori povratak je onaj Sheamusa kojega smo zadnji puta vidjeli na Raw-u prije Survivor Seriesa. Iako je Sheamus spreman za povratak, WWE također nije siguran što učiniti s njim. Iako su htjeli okrenuti Sheamusa u negativca i staviti ga u zavadu s Bryanom, no WWE sada ima plan da napravi meč između Bryana i Zigglera, pa zavada između Bryana i Sheamusa više nije u igri, stoga WWE mora smisliti nešto novo sa Sheamusom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

6 Comments on "Bray Wyatt ozlijeđen na Raw-u? Informacije o dva povratka"

 1. Meni je awesome kako WWE stalno ima plan da Bryan ima match protiv Sheamusa na Maniji, lol. Koliko se sjecam, to im je i prosle godine bio plan dok Punk nije otisao.
  Vjerujem da se Orton vraca nakon Fast Lanea, te da ce ici na Rollinsa. To bi trebao biti dobar match.
  Nekako ne zelim gledati Wyatt-Taker na Maniji zato sto ne vjerujem da Wyatt moze nositi Takera i izvuci dobar match iz njega, ali ko zna…

 2. Lol zavada. Xaxaxaxaxa !!!

  • A šta bi trebali napisati? možda feud? Misliš da bi to netko izvana razumio? Zavada je točan i razuman naziv, nevidim tu ništa smiješno.

 3. Ja sam mislio da je Undertaker-Wyatt Match samo najobiciniji rumor, a sada svi pricaju o tome. Ne zelim gledati taj match, niti ce me feud toliko zanimati, jer nema nikakvog smisla da se Taker ponovno bori nakon srusenog streaka, koliko god taj feud dobar bio.
  Zasto jednostavno ne naprave Twitter War izmedju Zigglera i Bryana, i onda se Sheamus pridruzi i imamo Triple Threat Sheamusa, Bryana i Zigglera. To bi bio odlican match, a i Sheamus kao heel bi mogao dosta toga napraviti. Meni nije toliko niti vazno sto ce sa njim kada se vrati, ali kao heel mi moze biti zanimljiviji i od Zigglera i Bryana.

 4. Alen Butumović | 5. veljače 2015. at 17:48 | Odgovori

  Ali, sudeći po posljednjim promoima Bray Wyatta, izgleda da će se taj meč dogoditi. Ako ne bude meč dobar, nadam se bar da će feud napravit zabavnim s puno “mind games” što njima dvojici i pristaje. Možda bi čak i storytelling u meču i nekak hype ako naprave za taj meč mogli ga izvući.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*