Koji su bili početni planovi za Bryana i Reignsa na Fast Laneu?

Wrestling Observer Newsletter govori kako je WWE promijenio planove što se tiče Daniel Bryana i Roman Reignsa i njihovog meča na Fast Laneu. Plan je bio da će Roman Reigns na Fast Laneu pobijediti jednog negativca, najvjerojatnije Big Showa, a da bi Bryan išao na Bray Wyatta gdje bi i izgubio jer su željeli Wyatta izgraditi što više zbog zavade s Undertakerom.

No, kako WON govori, planovi su se promijenili i tako smo u ponedjeljak na Raw-u saznali da će Daniel Bryan, nakon što je pobijedio Seth Rollinsa, ići na Roman Reignsa na Fast Laneu i pobjednik će ići na Lesnara na WM. Naravno, WON je još naglasio kako se i ove godine trebao dogoditi meč između Daniel Bryana i Sheamusa, ali to je promijenjeno te će se izgleda dogoditi meč između Bryana i Zigglera. Zanimljivo je to što se i prošle godine trebao dogoditi me između Bryana i Sheamusa, ali su se također planovi promijenili, pa tako izgleda da će se i ove godine isto to dogoditi.

Meč između Bryana i Zigglera nije još sto posto siguran, ali je to trenutni plan. Ljudi koji se bave promocijom WM rade pod dojmom da će meč će između Reignsa i Lesnara za WWE Titulu biti Main Event WM. Tim ljudima je bilo rečeno da najviše promoviraju Reignsa, pa Lesnara, a zatim Cenu.

Sting će također biti velika promocionalna točka za event, iako njgovo sudjelovanje na WM još nije potvrđeno, niti je dosada bio u ikakvom promocionalnom materijalu za WM.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "Koji su bili početni planovi za Bryana i Reignsa na Fast Laneu?"

  1. Steta sto nece biti Bryan-Wyatt matcha jer bi to vjerojatno bio MOTN na PPV-u kao i onaj njihov sa proslog Rumblea. Reigns-Show bi bio los match i vidjeli smo ih vec 50 puta, tako da sam sretan sto se ne budu jos jednom borili. Reigns-Bryan bi mogao biti dobar match, jer je Reigns ipak solidan u ringu, a Bryan odlican, pa bi nas mogli iznenaditi ako dobiju malo vise vremena.

  2. Dobro je, nisam lud. Stvarno su i prosle godine planirali Bryan-Sheamus, lol.
    Stvarno vec sad imam mixed feelings o ovoj Maniji. Bryan-Ziggler i Orton-Rollins (ako se dogode) bi mogli biti dobri matchevi, ali s druge strane imamo potencijalne Sting-HHH i Bray-Taker koji bi mogli ispasti uzasno. Ako Lesnar stvarno odlazi, njegove match sa Reignsom bi takoder mogao biti los. Vidjet cemo.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*