WrestleMania 33 preview – Bray Wyatt vs Randy Orton

Još prošlog ljeta Wyatt i Orton krenuli su imati nesuglasice. Wyatt je krenuo izigravati Ortona, a njihov feud je kulminirao mečom na No Mercyu gdje je Wyatt ostvario pobjedu nakon što je Harper napravio povratak i pridružio se Wyattu. Orton se zatim također odlučio pridružiti Wyattu jer je smatrao da ako ga ne može pobijediti, bolje je da mu se pridruži. Orton i Wyatt odlično su funkcionirali, čak su na TLC-u uspjeli osvojiti Tag Team titule. Orton je time zadobio Wyattovo povjerenje. No, po strani je stajao Harper koji je svejedno sumnjao u Ortona i njegovu iskrenost. Wyatt je natjerao Ortona i Harpera da pokušaju surađivati, no to ih je koštalo titula. Orton je pak osvojio Royal Rumble i tako si zaradio meč za WWE titulu protiv WWE prvaka, tko god da on bio. No, na Elimination Chamberu, Bray Wyatt je po prvi puta u svojoj karijeri osvojio WWE titulu te smo tako dobili zanimljivu situaciju – Orton i Wyatt su se trebali boriti za WWE titulu na WrestleManiji. Orton pak nije htio taj meč jer je smatrao kako bi to bila izdaja prema Brayu. SmackDown je krenuo tražiti novog izazivača i našli su ga u AJ Stylesu, no onda je Orton odlučio okrenuti leđa Wyattu i priznati da je sve ovo bio samo plan kako se uvući njemu pod kožu te mu je zapalio kolibu u kojoj je bila pokopana Abigail. Sljedeći tjedan Orton se borio protiv Stylesa i pobijedio ga te tako potvrdio svoje osvajanje Royal Rumblea. No, tada je Wyatt izjavio kako je Orton napravio veliku grešku jer iako je zapravo htio zapravo uništiti Wyatta kada mu je zapalio kolibu, Wyattu je to dalo posebnu moć kojom će sada pobijediti Ortona na WrestleManiji.

Alen Butumović: Već sam mnogo puta rekao kako je ovo nešto najbolje što je WWE odradio u skorije vrijeme. Feud već traje mjesecima i ovaj meč zaista izgleda kao kulminacija svega što se dogodilo. Feud je imao mnogo izvrsnih elemenata i skoro svaki tjedan se nešto događalo. Meč je zaista zaslužio da bude main event showa i neće mi biti drago ako neki drugi meč uzme to mjesto. Nadam se jednom veoma dobrom meču. Već su doduše njih dvojica imali meč na No Mercyu prošle godine koji nije bio baš tako dobar, ali ni tada feud nije bio toliko razvijen. Sada je potpuno drugačiaj situacija. Ne bih volio da Wyatt izgubi titulu. Njegova vladavina još ne traje niti puna dva mjeseca, tako da bi bilo lijepo ostaviti pojas kod njega još koji mjesec. Ništa protiv Ortona, zaista je odradio fantastično svoju ulogu ovdje, ali Wyattu je titula potrebnija ovdje.

Filip Stanković: Ovo je nešto najbolje što WWE ima. Kada bi krenuo nabrajati što je se sve dobro događalo u ovoj priči vjerojatno ne bi nikad završio. Jako ću se razočarati ako ovo ne bude main event. Ne samo zato što je najbolje priča već zato što će ispasti da se ne poštuje ono pravilo da pobjednik RR ide u main event. Događalo se to već par puta, ali onda je bio neki dream meč na cardu. Na ovome ga po mom mišljenju nema i ne vidim zašto ne bi ovo stavali kao završni meč showa. Ovaj meč nije nikako predvidvljiv. Pobjeda može otići na obje strane. Kod tko ga god ode ja se neću buniti. Premda sam veliki fan Randy Ortona možda bi volio malo više da ovdje Bray pobijedi jer se prečesto mijenja ova glavna titula u zadnje vrijeme.

Vedran Karlić: Odličan program do sada, jedna od najboljih i najkoherentnijih priča unutar zadnjih par godina (i tko kaže da nadnaravne stvari više ne funkcioniraju). Znali smo kako će ga izdati, nismo znali kada niti kako. No kada i kako je bilo odlično. Simbolika, kao što je sve oko nje imalo. Meč možda vidi Harpera i Rowana, a možda ne, pa budemo imali čisti jedan na jedan. Čak i pobjednik je pod znakom upitnika. Bilo bi dobro da Wyatt zadrži titulu, i za to ću navijati, no vidim i drugu opciju, onu u kojoj Orton osvaja, a priča ide dalje. Osim toga, Wyatt i Orton su dobri radnici u ringu i nadam se da će pružiti nešto sjajno.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Bray Wyatt vs Randy Orton"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*