AEW Full Gear predviđanja

Pred nama je prvi PPV od kada je AEW krenuo emitirati svoj tjedni show Dynamite. Što nas očekuje i što mi očekujemo? Pročitajte u paragrafima ispod.

Jon Moxley vs. Kenny Omega – Non-sanctioned Lights Out match

Vedran Karlić: Sasvim mi je ok da ovo bude zadnji meč, pošto šalje poruku ‘bit će makljaže’. A trebalo bi biti, pogotovo nakon što su već jednom, zbog spleta nesretnih okolnosti, morali odgoditi meč. Odlično su gradili i pripremili su nas za nešto što bi mogao biti odličan meč. Očekujem to. I nekako mi se čini da bi Moxley bio bolji izbor ovdje, pošto je on taj kojem u teoriji odgovaraju mečevi ovog tipa. A poraz Omege bi dodatno otvorio njegovu priču o mentalnoj nestabilnosti.

Alen Butumović: Ovo je meč koji se gradi otkako je Mox došao u WWE i tek ga sad dobivamo, a prošlo je gotovo pola godine. Tako da je ovo sasvim sigurno jedan od najiščekivanijih mečeva godine po meni. Ne sumnjam da će biti fantastičan, pogotovo kada imamo ovakvu stipulaciju. Pretpostavljam da je ona stavljena zato da bi se gubitnik zaštitio. Jer tehnički, ovaj meč ne postoji i neće se voditi u evidenciji pobjeda i poraza. Tako da baš zbog toga mislim da će Mox uzeti pobjedu, Omega će ostati neoštećen jer mu se poraz ne broji. No, nadasve, očekujem jedan izvrstan meč i ne bih imao ništa protiv toga da zatvara show.

Chris Jericho (c) vs. Cody – AEW World Championship meč, ako Cody izgubi više nikada neće izazvati za titulu

Vedran Karlić: Jedan promo. Toliko je trebalo da više nisam siguran u pobjednika. Realno, Jericho je potreban još neko vrijeme kao prvak, no Cody je odradio takav babyface promo, dodao takvu stipulaciju, da očekujem jako puno od ovog meča. No realnost je kako očekujem angle, stipulacije je tu, spomenuta su i tri sudca u slučaju da odu na 60 minuta. Mislim kako nas tu čeka storytelling poslastica.

Alen Butumović: Iako od ovog ne očekujem posebno dobar meč, situacija se užasno jako zahuktala. Bio sam uvjeren da Jericho ovo dobiva sve dok Cody nije rekao kako više nikada neće izazvati za AEW titulu ukoliko izgubi ovdje. A to mi zvuči nekako nerealno. Sada doista vidim kako Cody osvaja titulu ovdje, ali istovremeno ne vidim Jericha kao gubitnika. U svakom slučaju, vrlo vjerojatno najnepredvidljiviji meč na cardu.

The Young Bucks (Matt Jackson i Nick Jackson) vs. Proud-N-Powerful (Santana and Ortiz) – Tag tim meč

Vedran Karlić: Znalo se kako će ovo biti vruć program čim je AEW potpisao Santanu i Ortiza. Ulični stil, protiv superkick stila. Još jedan meč od kojeg imam velika očekivanja. I nekako mi se čini kako će PnP uzeti pobjedu ovdje, pošto mislim kako njima više treba pobjeda u prvom velikom meču kojeg imaju. Dok bi Bucks, mogli s još nekima iz Elitea, krenuti tražiti staru formu.

Alen Butumović: Svaki Young Bucks meč je u najmanju ruku zabavan, a ako ovdje dodamo odličan duo u vidu Santane i Ortiza, mislim da nas čeka jedan izuzetno kvalitetan meč koji će biti vrlo zanimljiv miks stilova pošto su im isti dosta različiti. Pretpostavljam kako Ortiz i Santana ovdje uzimaju pobjedu jer poraz za njih baš ne bi imao smisla.

Adam Page vs. Pac

Vedran Karlić: ‘Ajmo ovako kazati. Uz Lights Out meč, ovo je meč gdje moramo tražiti idućeg izazivača za titulu. Zato mi je potpuno logičnije da Pac dobije, zato što je Page imao svoju priliku. Premda me ne bi začudila niti da Page dobije. Ali nekako mislim kako je ovaj program tek počeo i da nije pri svome kraju.

Alen Butumović: Ovo je meč za koji se baš nije pretpostavljalo da će se dogoditi do prije koji tjedan. No, mislim da ćemo dobiti jednu izvrsnu borbu i kako će PAC uzeti još jednu vrlo bitnu pobjedu koja će ga odvesti korak dalje prema izazivaču za titulu. Štoviše, nakon one pobjede nad Omegom i sada ove, mislim da će ga čekati direktan title shot.

Riho (c) vs. Emi Sakura – AEW Women’s World Championship meč

Vedran Karlić: Mislim kako ćemo dobiti jedan sasvim solidan deset minutni meč. To je nekako moje očekivanje. I mislim kako će Sakura uzeti titulu.

Alen Butumović: Žene su do sada bile najslabiji dio All Elitea, ali mislim kako ovo uopće neće biti loš meč. Samo trebaju održati interes publike i to je to. Ja nekako vjerujem kako će Riho još ako vrijeme držati ovu titulu u svom posjedu.

SoCal Uncensored (Frankie Kazarian i Scorpio Sky) (c) vs. Lucha Brothers (Pentagon Jr. i Fenix) vs. Private Party (Isiah Kassidy i Marq Quen) – Three-way tag tim meč za AEW World Tag Team Championship

Vedran Karlić: Volio bih da SCU zadrži titulu, iako ne bih imao problem da je Lucha Bros uzmu. Za Private Party je još malo prerano, ali ne bi bio neki šok da se to dogodi. Možda se pojavi i treći član SCUa da se osveti za ono što su mu napravili.

Alen Butumović: Ovdje nekako najviše vjerujem kako neće doći do promjene prvaka nego da će SCU zadržati titule. Ono što nas sigurno čeka je jedan fantastičan spotfest. I kao što to uvijek kažem kada su triple threat tag mečevi u pitanju, nadam se kako neće koristiti standardnu WWE formulu gdje samo dva čovjeka mogu biti istovremeno u ringu, a ne tri. Iako ovakvi mečevi na kraju budu posvuda, taj nedostatak nekada zna umrtviti mečeve u sredini.

Joey Janela vs. Shawn Spears (uz Tully Blanchard)

Vedran Karlić: Nisam siguran da će ovaj meč dobiti puno pažnje, i nekako mislim kako je puno bolja odluka da Spears dobije meč.

Alen Butumović: Dva lika koja nemaju najbolji omjer pobjeda i poraza se sada sukobljavaju jedan protiv drugog. Spears do sada nije baš naišao na neke pozitivne kritike generalno gledajući, tako da ovdje ima priliku pokazati se u dobrom svjetlu. Pretpostavljam da Spears dobiva jer mu moraju vratiti malo momentuma nakon poraza.

Bea Priestley vs. Britt Baker – Buy in meč

Vedran Karlić: Mislim da bi trebale biti sretne što će biti dio preshowa, zato što imam osjećaj da će tamo dobiti bolju minutažu nego neki drugi mečevi na cardu. Što znači da bi mogli bolje ispričati priču između njih dvije. Nisam siguran u kvalitetu, ali nekako mi se čini kako će ovog puta Bea dobiti kako bi se program nastavio.

Alen Butumović: Osobno mi ovo izgleda kao daleko najslabiji meč na cardu, ali možda i dostave nešto solidno. Vidjet ćemo.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "AEW Full Gear predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*