Power ranking tjednih showa

Stigao nam je Power Ranking za prošli tjedan, ne za ovaj. Od silnih obaveza osjetno kasnim, i na tome se ispričavam. Naprosto nisam stigao ranije pregledati sve navedeno.

Odmah ću napomenuti jednu važnu stvar. Ovo je moje mišljenje, ne službeno mišljenje ProHrvanje portala. Već smo mnogo puta pokazali kako naši urednici imaju drugačija mišljenja i drugačiji pogled na stvar. Isto tako, ako se vama neki show svidio više nego vama, sjetite se kako su ukusi različiti. Sada kada smo to kazali, evo kako sam ja poredao ovotjedne showe.

  1. I ovaj tjedan AEW Dynamite uzima prvo mjesto. Jaki na mikrofonu, jaki na mečevima, priče koje nastavljaju prilično smislenim putevima i polako vode ka prvom PPVu od kada je krenuo Dynamite.
  2. Problem u Saudijskoj Arabiji natjerao je WWE na improvizaciju, premda postoji mogućnost kako je postojao plan za ovako što. Imali smo NXT invasion na Smackdown, u kojem su mnoge NXT zvijezde predstavljene (neke od njih su dobile dobre reakcije, no kod nekih su prilično očigledno pojačali mikrofone pošto ih veliki dio publike nije prepoznao). I u konačnici smo dobili jako dobar meč u main eventu. Falilo je jako malo da ovo bude broj jedan.
  3. Broncu ovog tjedna uzima NWA Power. Tih malo manje od sat vremena prošlo je dok si rekao keks. Imali smo jedan fantastičan promo, nekoliko fora segmenata i mečeva, kao i trios main event s velikim ulozima.
  4. NXT je imao standardno jaku epizodu, započeli su priču za ženski War Games, imali su dobre mečeve. Ali su opet trajali duo. Promo aspekt im je opet bio grozan. Čak i ono promoa što su imali su zvučali jako loše. Imamo sve više showa koji imaju neskriptirane stvari, ono skriptirano mora biti na zavidnoj razini da bi kod mene izazvalo bilo kakve reakcije.
  5. Imapct je imao jednu post PPV epizodu u kojoj je polako krenuo pričati nove priča, ali je imao i promjenu prvaka te prilično jasnu naznaku tko će biti idući tko će probati uzeti taj pojas. Taj dio su odlično odradili, ostatak showa je ipak bio u nešto nižoj brzini.
  6. MLW Fusion odradio je zadnju epizodu prije PPVa. I dok ne mogu kazati da su s njom nešto oduševili, pošto me baš i nisu kupili za isti, imali smo par sasvim solidnih mečeva.
  7. RAW se vratio svojoj dobroj staroj navici biti dosadan. Problem je i dalje u strukturi mečeva koji izgledaju kao da smo ih već vidjeli, samo s nekim drugim akterima. Jedino su Rollins i Rowan probali s falls count anywhere mečom, kao odgovor na sve promocije koje imaju borbe van ringa. I ovo je izgledalo jako loše u odnosu na konkurenciju. Jedino Rusevov segment je u svoj svojoj gluposti bio jako zabavan.
  8. 205 Live je imao par solidnih mečeva i to je otprilike to. Njima fali publika koja bi ih podigla na neku višu razinu. Kao što im fali i prilika za veliki trenutak. Čim toga nema, osjećaj showa je automatski slabiji.
  9. NXT UK je zapravo imao bolje mečeve nego pozicija na kojoj je, no ova epizoda je izgledala kao da nema nikakve duše. Jednostavno se dogodila. Ništa nije bilo vrijedno spomena, a osjećaj je bio kao da show nikada neće završiti.
  10. ROH TV je zadnji. I to daleko zadnji. Kada imaš snimljenu epizodu u kojoj je main event obrana titule, koju više ne drži ta osoba, onda znaš koliko si nisko.
PozicijaProšli tjedanShowBodoviUkupno Bodova
1.AEW Dynamite25100
2.+6WWE Smackdown1834
3.NWA Power1554
4.-2WWE NXT1263
5.+2Impact1044
6.-2MLW Fusion835
7.-1WWE RAW625
8.+1WWE 205 Live412
9.-4WWE NXT UK220
10.ROH TV14

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Power ranking tjednih showa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*