WWE Elimination Chamber 2019 predviđanja

Pred nama je prvi od ukupno dva PPV-a koja nas čekaju prije WrestleManije, a evo i naših predviđanja.

Murphy (c) vs Akira Tozawa – Kickoff meč za Cruiserweight titulu

Alen Butumović: Klasična priča za ovu titulu, meč će vjerojatno biti dobar, ali to nije bitno jer je ovo Kickoff meč.

Vedran Karlić: Kickoff. Nema veze što su zadnjih par puta imali dobre mečeve, neke od najbolje na cardu, ajmo ih opet stavit na kickoff.

Ronda Rousey (c) vs Ruby Riott – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Smiješno je kako je Riott odjednom postala dovoljno relevantna kako bi izazvala za titulu, a zadnja bitna stvar koju je napravila je bila u NXT-u. Meč vjerojatno neće biti dobar, a nadam se da će biti i kratak.

Vedran Karlić: Vjerojatno će Ruby imati potporu i opet izgubiti. Nula interesa za ovim.

Baron Corbin vs Braun Strowman – No DQ meč

Alen Butumović: Nek postave jedno 15 stolova van ringa i neka se samo bacaju kroz to i onda će tek biti meč dobar. Ovako se možemo samo nadati lošem meču.

Vedran Karlić: Ovaj meč treba jednu drugu stipulaciju – ne emitiraj. Strowman će dobiti, prije nego opet u idućem velikom meču ispadne gubitnik.

Lashley & Rush vs Finn Balor – IC titula

Alen Butumović: Apsolutno je žalosno kako uopće mogu pomisliti da se IC titula može braniti u Handicap meču. Ili bilo koja singles titula. Kakva su to pravila onda? Pa dajte malo molim vas. Sve što sadrži Lashleya u 2019. godini je uglavnom loše, tako da se nemam zašto radovati ovom meču. Jedino čemu se mogu radovati je tome da će Balor osvojiti titulu, ali tko to zna.

Vedran Karlić: Hendikep meč za titulu? Možemo na idući. PS: Ako Leshley obrani pojas hoće li Rush također postati IC prvak?

Miz & Shane McMahon vs The Usos – SmackDown Tag Team titule

Alen Butumović: Meč protiv Bara na Rumbleu nije bio dobar, nadam se da će ovaj biti bar solidan, ali nekako ne znam. Samo bih jako volio da se titula stavi na Usose i da zaboravimo što prije na to da su Miz i Shane bili prvaci.

Vedran Karlić: Miz & Shane su dobili Bar, sada trebaju dobiti braću Uso pa New Day kako bi postali najbolji tag tim svih vremena. Možda se onda tata napokon bude ponosio sinom, koji je bio glavni prvak kompanije… Sarkazam naravno. Mislim kako imamo iste prvake.

Elimination Chamber meč za Women’s Tag Team titule

Alen Butumović: Ovo će vjerojatno biti takva ludnica od meča u lošem smislu jer se neće znati tko pija, a tko plaća. Ima ih 12 u meču i to obećava kaotičnost, ali ne onu skladnu kaotičnost da svi znaju što se točno radi, nego će meč biti na sve strane i ne vjerujem da će ovo biti zabavno ili dobro. Nadam se da sam u krivu. Predviđam pobjedu Banks i Bayley.

Vedran Karlić: Nisam baš uvjeren u ovo. Bojim se kako će biti dosta grešaka, pošto ovdje ima cura čija je kvaliteta itekako upitna. nadam se kako će Banks i Bayley dobiti. Što vjerojatno znači kako neće – zato jer – heat.

Elimination Chamber meč za WWE titulu

Alen Butumović: Trebalo je proći 6 mečeva da dođemo do onog koji će potencijalno biti jako dobar ili odličan. Zato se iskreno nadam da neće razočarati jer ovo jedino može spasiti PPV od totalnog propadanja. Ima raznih stilova i zato bi ovaj meč mogao biti stvarno vrlo zanimljiv. Šteta što Ali nije tu, ali mislim da je Kofi dobra zamjena za njega. Ne vidim kako Bryan gubi titulu ovdje, mislim da će je ipak zadržati.

Vedran Karlić: Volim EC stipluaciju, jedna od dražih mi je, pogotovo kada ima smisla. Ova mi baš i nema, no nema veze, očekujem barem solidan meč, a potajno se nadam odličnom. I nekako mislim kako će DB izgubiti titulu. AJ ili Orton su (po meni) potencijali prvaci.

Be the first to comment on "WWE Elimination Chamber 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*