Komentatorski stol – Vagabundo

Riječ vagabundo u nas ima dva poznata značenja. Jedan je skitnica, a drugi je ženskaroš. Kako je upravo ta pjesma svirala na televiziji dok sam išao pisati ovaj Komentatorski stol, odlučio sam upravo tu riječ uzeti za naslov.

Nećemo u ovom broju imati ništa vezano uz Full Gear jer je još rano, no bacamo se na rat između AEW-a i NXT-a. I jedan i drugi show imao je veću gledanost ovaj tjedan, s tim da je Dynamite ovaj puta pobijedio NXT za samo nekoliko tisuća gledatelja razlike. Mislite li da će NXT prijeći Dynamite?

Alen Butumović: Meni je samo drago kako im se gledanost povećala i kako je više ljudi gledalo wrestling srijedom navečer. NXT je imao mnogo benefita od pojavljivanja na SmackDownu i to mi je drago da su za nekoliko stotina tisuća dobili na gledanosti. A AEW bi mogao imati bump nakon Full Geara. Meni je samo bitno da gledanost raste, a tko će imati više apsolutno je nebitno po meni dokle god dostavljaju odlične showove.

Vedran Karlić: Postoje dva načina razmišljanja. Te ni jedan nije posve kriv, ali niti posve točan. Jedan kaže kako je NXT tako visoko zato što je imao AJa na show, drugo kaže da ni s njim nisu dobili AEW. No ima tu još faktora, Smackdown invasion storylajn je sigurno pomogao, no tu ima i onaj drugi pogled – zar su morali krenuti s njime u ovako ranoj fazi kako bi ostali u igri? No mislim da imamo dobre showe, meni osobno AEW ima bolje, no to je stvar osobnog ukusa.

Za Impactov PPV Hard to Kill najavljen je meč za titulu između Callihana i Blanchard. Radujete li se tom meču?

Alen Butumović: Super najava. Imali su onaj jako dobar meč na pretprošlom PPV-u i sada je Callihan u međuvremenu uzeo titulu, tako da je ovo apsolutno logičan nastavak događanja, pogotovo ako uzmemo u obzir kako će ovo biti ogromna atrakcija jer imamo muško-ženski meč za glavnu titulu kompanije. Jedva čekam.

Vedran Karlić: Jedva čekam. Ovo bi bio sjajan šlag na torti priče za Tessu. I pokazatelj kako muškarci i žene mogu biti ravnopravno postavljene u wrestlingu.

Mnogi imaju različita mišljenja o storylineu Lane, Ruseva i Lashleyja. Kako se vama čini za sada?

Alen Butumović: Ne pratim redovno, ali sam davno odustao od ovakvih sapunastih storylineova u WWE-u. Prečesto se događaju i mislim da im nije mjesto na TV-u u tolikoj mjeri.

Vedran Karlić: Meni je ovo najbolja priča koju WWE trenutno ima (gledajući i NXT). Da, apsurdna je i glupava, ali je zabavna i generalno se zadnje RAW epizode smisleno nastavljala.

New Day postali su novim SD tag prvacima na SmackDownu pobijedivši Revival. Mišljenja?

Alen Butumović: Nisam gledao meč, tako da ne mogu suditi o kvaliteti istoga, ali nekako ne vjerujem da je bio posebno dobar iako može biti. To je problem čitave tag divizije main rostera. A ova promjena prvaka ne znači apsolutno ništa ako titule i hrvači koji se bore za istu nisu relevantni. To je kao da se bore za kantu za smeće.

Vedran Karlić: Revival je dobio titulu samo kako bi se malo stišali sa svojim nezadovoljstvom. Tako da je bilo samo pitanje vremena kada će je izgbiti i postati irelevantni.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vagabundo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*