Tim Wiese potpisuje za WWE

Wiese je u rujnu prošle godine zaključio nogometnu karijeru i u međuvremenu ‘nabacio’ čak 44 kilograma mišića svakodnevnim odlascima u teretanu

Bivši vratar njemačke nogometne reprezentacije Tim Wiese (33) postaje kečer nakon što je dobio službenu ponudu WWE-a. “Wrestling je jako popularan u SAD-u. Zašto ne ?”, kazao je Wiese koji je u rujnu prošle godine zaključio nogometnu karijeru i u međuvremenu ‘nabacio’ čak 44 kilograma mišića svakodnevnim odlascima u teretanu.

Bivši vratar Werdera, Hoffenheima, Kaiserslauterna i Fortune Koln već je odradio nekoliko treninga i jedva čeka prvu borbu.
“Još kao djete sam maštao o tome. Neko vrijeme sam se bavio bodybuildingom, no sada sam se posve okrenuo hrvanju,” dodao je Wiese koji je u Bundesligi upisao 269 nastupa.

Kada se oprostio od nogometa imao je 90, a sada ima 134 kilograma.

“Moj cilj je doći do 140 kilograma. Zbog toga svaki dan jedem kilogram mesa. Treninzi su bolni i naporni, zbog toga moram imati mišićnu masu,” dodao je Wiese.

Nakon što je objavio kako ulazi u svijet kečera, na društvenim mrežama pojavilo se niz prijedloga kako bi se mogao zvati. Za sada je najviše glasova sakupilo umjetničko ime “The Green Keeper”.

Wiese je najduže branio za Werder, sedam sezona. U Kaiserslauternu je bio četiri, a u Hoffenheimu i Fortuni po dvije godine. Za njemačku U-21 reprezentaciju je branio 13, a za seniorsku šest puta.

Izvor: Jutarnji List

Be the first to comment on "Tim Wiese potpisuje za WWE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*