Hrvači glavnog rostera uznemireni zbog NXT-a

Nakon velikog uspjeha NXT-a u zadnje vrijeme, u glavnom rosteru WWE-a vlada veliko nezadovoljstvo zbog toga što se hrvačima NXT-a stalno daju velika prilike da imaju odlične mečeve dok se hrvači s glavnog rostera ograničeni nikakve mečeve na TV-u, osobito ako se u obzir uzmu žene.

Dave Meltzer iz Wrestling News Observera je na tu priču dodao:

Dakle, ta priča je istina, ali i svojstvena. Isto je bilo i u danima OVW-a, ne u potpunosti isto, ali slično. Dobivam poruke od nekih ljudi na glavnom rosteru poslije svakog NXT Live Speciala. Vlada velika frustracija. Glavne NXT zvijezde su frustrirane jer nisu na glavnom rosteru i ne zarađuju velik novac. Onda će biti još više frustirani kad saznaju koji je njihov san. Dok, s druge strane, zvijezde glavnog rostera su frustrirane jer nemaju mečeve kao ovi u NXT-u kada znaju da ovi izvode odlične i dugačke mečeve pred samo 300-400 ljudi.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "Hrvači glavnog rostera uznemireni zbog NXT-a"

  1. Postoji jedna sjajna solucija koja može postojati u reality eri, no WWE nikako da je prihvati – hrvanje. Prestanite ograničavati ljude na rosteru, dajte im priliku da svaku večer ukradu show.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*