SmackDown pregleda – Protuudarac Rawa SmackDownu

Sjajna epizoda SmackDowna ovaj tjedan. Za razliku od Rawa, gotovo sve što se dogodilo bilo je usko vezano za Survivor Series, uz to se dogodila ta invazija Rawa koju smo dugo očekivali, Bryan je odglumio Stylesovog advokata u genijalnom segmentu, a Charlotte je uzela Women’s titulu. Ako vam ovo nisu dovoljni razlozi da pogledate ovotjedni SmackDown, možda da pročitate ostatak pregleda da se uvjerite u kvalitetu.

Prvo mi se svidio onaj segment na početku showa gdje je Shane pokušao unijeti malo vatre u cijeli SmackDown roster kako bi bili spremni na potencijalni Raw napad te večeri i kako bi općenito bili spremni za Survivor Series. Bilo je ovo nešto vrlo drugačije od svega što smo do sada vidjeli u građi za Survivor Series. Veoma inovativno i zanimljivo.

Main event je bio otprilike ono što se čekalo zato što se u podsvjesti očekivao dolazak Raw rostera. Nakon svih tih silnih glasina, ali i samih priča unutar kompanije, bilo je za očekivati. Meč između New Daya te Owensa i Zayna bio je solidan. Ali je to bilo nekakvo zagrijavanje, odnosno uvertira za ono što će doći nakon toga. I tada se pojavio Shield, Bar, ostatak Raw rostera, cijeli SmackDown roster, Braun Strowman, Shane, Kurt…apsolutno svi. Raw cure napale su SmackDown cure već u backstageu. Strowman je krenuo razbijati ljude. Angle se unio Shaneu u lice, a onda mu je Shield uradio Powerbomb.

Bilo je ovo sve sjajno. Publika je apsolutno voljela svaku sekundu ovog segmenta i energija je bila nevjerojatna. Svašta se događalo u ovih desetak minute, razbijalo se sve po redu i sve po redu. Strowman je genijalno prikazan također, kao i Shield koji je ovdje bio nemilosrdan, jednostavno su raznijeli sve pred sobom, čak nisu niti na Shaneu štedjeli. Svidjelo mi se i kako se Angle unio Shaneu u licu sa “vidiš šta si započeo” pogledom, a onda ga je Shield samo dovršio. Isto tako obožavam činjenicu što su Owens i Shane jednostavno otišli. SmackDown ih nije odabrao kao one koji ih predstavljaju i oni s ovime nemaju apsolutno nikakve veze. To je bilo tako genijalno. Sve skupa, ovo je bio izuzetno dobar segment koji me je zainteresirao za gotovo sve mečeve na Survivor Seriesu. Čak moram priznati da sam jako uzbuđen za PPV. Uspjeli su ipak ugurati dosta stvari i potrudili su se stvoriti hype za mečeve.

Daniel Bryan otvorio je show i kazao kako će Raw platiti za ono što je Kane učinio njemu prije nekoliko tjedana i da će SmackDown pokazati kako su glavni. A onda je predstavio novog WWE prvaka, AJ Stylesa te ga zamolio da mu bude advokat na jednu večer. Zatim je Bryan, u Heymanovoj maniri, predstavio Stylesa i kazao kako će njegova upornosti i izdržljivost pobijediti Lesnarovu snagu i veličinu. Meni se ovaj segment apsolutno svidio, bilo je genijalno jer je Bryan strašno dobro odglumio ovu ulogu. U isto vrijeme je bilo nevjerojatno smiješno, ali je promo bio nevjerojatno ozbiljan i genijalno osmišljen. Svaka čast.

Charlotte je pobijedila Natalyu u solidnom meču za Women’s titulu. Meč je bio solidan, bolji od onog PPV meča prije nekoliko mjeseci jer su ovdje imali publiku u velikoj mjeri jer je ovo bio rodni grad Charlotte. A upravo je to proizvelo i odličan trenutak što je bilo njeno osvajanje titule. Jako sam zadovoljan ovom odlukom, više sam zainteresiran za meč između Alexe i Charlotte nego između Natalye i Charlotte. A uz to je i Charlotte puno zabavniji prvak, tako da je ova odluka dobra sa svih strana. Segment u kojem je Ric Flair napravio povratak je isto bio fora, s obzirom na sve što se događalo s Flairom u zadnje vrijeme te kako je izašla njihova knjiga i nekakav ESPN specijal ako sam dobro shvatio.

Baron Corbin je pobijedio Sin Caru u zabavnom meču. Iznenadio sam se koliko su imali publiku u ovome meču, nisam ih očekivao ovdje u tolikoj mjeri. Sin Cara je ovdje pokazao da može biti itekako dobar u ringu kada dobije vremena i kao izazivač u ovih nekoliko tjedana je itekako poslužio. Corbinova pobjeda je bila očekivana, no usprkos tome, meč je imao element uzbuđenosti. Sve skupa, zadovoljan sam ovime mini rivalstvom, iako se samo sastojao od mečeva, dobro su to ukomponirali.

Jimmy Uso pobijedio je Chada Gablea u solidnom malom meču koji je nastavio feud između ova dva tima. Nije bilo nimalo loše, dobili su solidnu minutažu usprkos tome što je cijeli show bio krcat bitnim stvarima, pa je ova stvar, iako nimalo loša, uspjela je biti “najnebitnija stvar na showu”. Gable je lijepo snašao u ulozi heela, nisu mu loši control segmenti, premda je puno zabavniji kao face. Nadam se da će ova dva tima uskoro imati jedan ozbiljan meč za kojeg očekujem da će biti dobar.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregleda – Protuudarac Rawa SmackDownu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*